reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
dziewczyny,kiedy a moze juz zaczelyscie prac ubranka?
ja mam juz wszystko skompletowane od dawna a teraz dokupuje tylko dziewczece dodatki :-)...
nie pamietam kto pytal o Peg Perego - polecam... uzywalam,znajome uzywaly i sama kupilam wersje duzego wozka z gondola i spacerowka ( tylko,ze starsza gdzie nie ma mocowania na klik) oraz Pliko P3 na wypady samochodem i ewentualne wpinanie fotelika oraz "na pozniej" :-)
jesli chodzi o karmienie to tez nastawiam sie na piersia,ale nie wykluczam mieszanego... zas uzywac bede glownie butelek szklanych...

Hej!
Ja nic nie pralam, nic nie przygotowywalam, przeszukiwalam...
Jesli chodzi o per gerego to polecam z calego serca. Uzywalam przy trojce i czwarte tez sie bedzie wozilo - i w wozku, i w foteliku.
Butelek nie uzywalam - zawsze tylopiersi byly "na posterunku"

Dzięki Ewa-Krystyna. To ja pytałam o PP. Jeszcze nie byłam w sklepie (bo coś się nie możemy wybrać z mężulkiem) ale co raz bardziej, dzięki waszym opiniom, utwierdzam się w słuszności swojego wyboru.
A propos ubranek to jeszcze jestem w polu :( Zastanawiam się ile powinnam kupić tych najmniejszych tzn. na 50 cm. Ale myślę ze z tym praniem to nie jest głupi pomysł bo im dłużej będziemy zwlekać tym trudniej nam będzie zebrać chęci i siły do takiego wielkiego przedsięwzięcia jak pranie i prasowanie ;) Muszę się chyba wziąć w garść i wyruszyć na zakupy.

ja zaczne prac jak skonczymy remont:dry: czyli chyba dlugo jeszcze bo cos nam nie idzie ta praca:baffled: maz caly czas poza domem ( w pracy) a ja sama nie wytapetuje pokoju:baffled: no ale optymistycznie jestem nastawiona- tapety i meble juz kupione wiec teraz tylko czas potrzebny- moze w majowy weekend dokonczymy:baffled:

U mnie za tapety bierzemy się po majowym weekandzie a mebelki - facet już był i wszystko wymierzył, ma zrobić do połowy maja i wtedy będę mogła zrobić małe przemeblowanie i kombinować miejsce na łóżeczko. Dziś byłam na małych zakupach - kupiłam oczywiście jakieś body i śliczne spodeneczki na lato....och, te ciuszki są takie piękne, ale w niektorych sklepach strasznie drogie. Byłam w NEXT - 30 zł jedne body:szok::szok::szok: no ale piękne były....

Witam jestem mama czerwcowa 2007 mam do sprzedania w bardzo dobrym stanie wozek Quinny buz z calym oryginalnym wyposazeniem+fotelik maxi cosi.Kolor wozka z limitowanej seri papilion.Przepraszam ze tak sie tu Wam zakradlam.pozdrawiam

reklama
Ja juz mam poprane i poprasowane............
ze wzgledu na mój stan zrowia i nie wiadomo czy jeszcze nie szpital i kiedy co jak wole byc przygotowana..... mam juz wszystko
łuzeczko stoi w piwnicy, ale posciel poprana i prasowana czeka......

Do góry