reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

No to Maciuś równe 10cm wyższy od Kuby:-pubrania na 92, chociaż kurtka zimowa była na 80 i spokojnie się w niej mieścił, wiosenna na 86 (obydwie z cocodrillo):tak:te rurki z H&M kupiłam na 98 bo nie było mniejszych ale one zwężane u dołu więc się opierają na butach:-p
numer 26 to Kubie kupiłam na następną zimę:-p

reklama
Jeny ale Chłopaki rosną, zresztą Dziewczyny nie gorsze:))
my rozmiar adidasków mamy 25, a ubranka na 98 kupujemy bo Młody ma 97 cm wzrostu:) choć ostatnio kupiłam rajstopki w rozmiarze 104 -110 bo tamte na 98 za krótkie były:)

Kicrym myśmy mieli z cocodrillo kombinezon na 86 ,ale w tamtym roku.Szkoda ,ze tak późno sobie to uświadomiłam,bo mogłam Ci pożyczyć:baffled::sorry2:

Kasia wow no to Olga chyba pobiła wszystkich swoją zgrabną stópką:tak::-D
Madzia a jaki teraz mieliście może nie będę kupować na następną zimę:-p

Kic, ale dlatego się jej pytam, bo ta nózia wcale na taką mała nie wygląda. Z resztą kiedyś sama zauwazyłaś na zdjęciu ;-) Fakt może sama nóżka nie jest duża tylko i Olga i Miki mają długie paluszki

reklama
Olga to Wikusia ma nóżke taką samą, jesienne botki 21 jeszcze dobre :-D A wzrostowo to ubranka 92-98 rozmiar. 86 już maławe się robi.Chociaż kurtkę zimową jak Kuba Kic mieliśmy w rozm.80 i dobra była :-D

Do góry