reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

No to Maciuś równe 10cm wyższy od Kuby:-pubrania na 92, chociaż kurtka zimowa była na 80 i spokojnie się w niej mieścił, wiosenna na 86 (obydwie z cocodrillo):tak:te rurki z H&M kupiłam na 98 bo nie było mniejszych ale one zwężane u dołu więc się opierają na butach:-p
numer 26 to Kubie kupiłam na następną zimę:-p

reklama
Jeny ale Chłopaki rosną, zresztą Dziewczyny nie gorsze:))
my rozmiar adidasków mamy 25, a ubranka na 98 kupujemy bo Młody ma 97 cm wzrostu:) choć ostatnio kupiłam rajstopki w rozmiarze 104 -110 bo tamte na 98 za krótkie były:)

Kicrym myśmy mieli z cocodrillo kombinezon na 86 ,ale w tamtym roku.Szkoda ,ze tak późno sobie to uświadomiłam,bo mogłam Ci pożyczyć:baffled::sorry2:

Kasia wow no to Olga chyba pobiła wszystkich swoją zgrabną stópką:tak::-D
Madzia a jaki teraz mieliście może nie będę kupować na następną zimę:-p

Kic, ale dlatego się jej pytam, bo ta nózia wcale na taką mała nie wygląda. Z resztą kiedyś sama zauwazyłaś na zdjęciu ;-) Fakt może sama nóżka nie jest duża tylko i Olga i Miki mają długie paluszki

reklama
Olga to Wikusia ma nóżke taką samą, jesienne botki 21 jeszcze dobre :-D A wzrostowo to ubranka 92-98 rozmiar. 86 już maławe się robi.Chociaż kurtkę zimową jak Kuba Kic mieliśmy w rozm.80 i dobra była :-D

Do góry