reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kic wiesz co, Olga zainteresowała się tymi sandałkami i założyła je i ... są na nią dobre a tak jak kiedyś pisałam, wiosenne buty mają nr 21. Nic z tego nie rozumiem... Albo te jesienne buty Olgi taką powaloną numerację mają albo już sama nie wiem. W każdym razie, tak jak pisałam, długość wkładki mają 15cm

reklama
Kic, kurcze blade, ale Ty ich jeszcze nie widziałaś:szok:W sumie obfociłam jednego buta, zupełnie bez przygotowania, tzn. rzep nie odkłaczony ;-) i generalnie bucik nie podrasowany. Ale takie Ci wyślę na maila, żebyś zobaczyła.

Edit
Już wysłałam Ci 4 zdjęcia jednego buta :-)

Ostatnia edycja:
No że też ja przedwczoraj właśnie młodemu kupiłam adidasy.
Kasia a ile chcesz za te buciki? Rozmiar dla nas idealny.

Madzia, nie wiem :-) Kic coś o tym wie, tzn. o mojej wiedzy na temat "ile chce" hahaha
Zastanowię sie i dam znać, a po południu obfotografuję nasze.

Tiaaa Kasia ma ewidentnie z tym problem:-p:-p
Ja też mam na sprzedaż adidiaski z Kappy czarne, na rzepy - nowe, nigdy nie załozone rozmiar 23, siostra kupiła w UK 3 pary adidasów w tym samym rozmiarze:sorry:Kuba w nie wchodzi ale szkoda mi ich "zużyć" ale u nas chyba już wszyscy mają większą nogę, nawet Cinek:-p:-p:-p
Dzisiaj przyszły "Bartki" z aukcji, są w świetnym stanie, jak Kuba wstanie to mu przymierzę:tak::-)

reklama
Do góry