Kic wiesz co, Olga zainteresowała się tymi sandałkami i założyła je i ... są na nią dobre a tak jak kiedyś pisałam, wiosenne buty mają nr 21. Nic z tego nie rozumiem... Albo te jesienne buty Olgi taką powaloną numerację mają albo już sama nie wiem. W każdym razie, tak jak pisałam, długość wkładki mają 15cm
reklama
Kic, kurcze blade, ale Ty ich jeszcze nie widziałaśW sumie obfociłam jednego buta, zupełnie bez przygotowania, tzn. rzep nie odkłaczony ;-) i generalnie bucik nie podrasowany. Ale takie Ci wyślę na maila, żebyś zobaczyła.
Edit
Już wysłałam Ci 4 zdjęcia jednego buta :-)
Edit
Już wysłałam Ci 4 zdjęcia jednego buta :-)
Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do sprzedania buciki po Miśku. O takie ***Buty ADIDAS rozmiar 26**** (1515094921) - Aukcje internetowe Allegro. To nie moja aukcja - tylko chciałam Wam pokazać. Moje dzis sfocę, bo już są czyściutkie ;-) Rozmiar 26 - tak jak na tej aukcji. Jakby któraś była zainteresowana, to pisać, jak nie to wystawię na aukcję
Tiaaa Kasia ma ewidentnie z tym problem
Ja też mam na sprzedaż adidiaski z Kappy czarne, na rzepy - nowe, nigdy nie załozone rozmiar 23, siostra kupiła w UK 3 pary adidasów w tym samym rozmiarzeKuba w nie wchodzi ale szkoda mi ich "zużyć" ale u nas chyba już wszyscy mają większą nogę, nawet Cinek
Dzisiaj przyszły "Bartki" z aukcji, są w świetnym stanie, jak Kuba wstanie to mu przymierzę:-)
Ja też mam na sprzedaż adidiaski z Kappy czarne, na rzepy - nowe, nigdy nie załozone rozmiar 23, siostra kupiła w UK 3 pary adidasów w tym samym rozmiarzeKuba w nie wchodzi ale szkoda mi ich "zużyć" ale u nas chyba już wszyscy mają większą nogę, nawet Cinek
Dzisiaj przyszły "Bartki" z aukcji, są w świetnym stanie, jak Kuba wstanie to mu przymierzę:-)
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, a wkładka jakiej długości? Flo pewnie nie wejdzie, ale niewykluczone, że wielkostopy Ben i owszem
Podziel się: