reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kic wiesz co, Olga zainteresowała się tymi sandałkami i założyła je i ... są na nią dobre a tak jak kiedyś pisałam, wiosenne buty mają nr 21. Nic z tego nie rozumiem... Albo te jesienne buty Olgi taką powaloną numerację mają albo już sama nie wiem. W każdym razie, tak jak pisałam, długość wkładki mają 15cm

reklama
Kic, kurcze blade, ale Ty ich jeszcze nie widziałaś:szok:W sumie obfociłam jednego buta, zupełnie bez przygotowania, tzn. rzep nie odkłaczony ;-) i generalnie bucik nie podrasowany. Ale takie Ci wyślę na maila, żebyś zobaczyła.

Edit
Już wysłałam Ci 4 zdjęcia jednego buta :-)

Ostatnia edycja:
No że też ja przedwczoraj właśnie młodemu kupiłam adidasy.
Kasia a ile chcesz za te buciki? Rozmiar dla nas idealny.

Madzia, nie wiem :-) Kic coś o tym wie, tzn. o mojej wiedzy na temat "ile chce" hahaha
Zastanowię sie i dam znać, a po południu obfotografuję nasze.

Tiaaa Kasia ma ewidentnie z tym problem:-p:-p
Ja też mam na sprzedaż adidiaski z Kappy czarne, na rzepy - nowe, nigdy nie załozone rozmiar 23, siostra kupiła w UK 3 pary adidasów w tym samym rozmiarze:sorry:Kuba w nie wchodzi ale szkoda mi ich "zużyć" ale u nas chyba już wszyscy mają większą nogę, nawet Cinek:-p:-p:-p
Dzisiaj przyszły "Bartki" z aukcji, są w świetnym stanie, jak Kuba wstanie to mu przymierzę:tak::-)

reklama
Do góry