reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

My wczoraj Maksowi kupiliśmy buty na wiosnę ale on ma rozmiar 27!! co prawda jest lekki luz ale jednak. Z tamtego roku muszę wystawić na allegro tamte miał 25. Ale udało nam się wkupić w dosyć dobrej cenie,jak zrobię zdjęcie to wkleję

reklama
Maks miał 23 gdy miał 1,5 roku.Ale faktycznie gabarytowo to Maks jest jak 4 albo nawet 5 latek. Koleżanki 5-letni synek jest wzrostu Maksa,śmiesznie to wygląda jak go w wózku wiozę :-)

No faktycznie Maks i Maciuś idą równo:tak: Kapcie mu kupiłam 27,ale adidaski mierzył 26 i były dobre. Ubrania ma na 98 i tyle tez mierzy ,bo ostatnio sprawdzałam,a waży 16 kg.

Z tą rozmiarówką to też zależy jaka firma.
Jak by ktoś chciał kupić adidaski firmy geox to mam na zbyciu rozmiar 25 w dobrej cenie,na razie wystawiłam na allegro

reklama
Do góry