reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Madzia wymiary chyba ma podobne jak większość parasolek dla porównania wymiary mojego cybexa szerokość 34,5cm głębokość z postawionym podnóżkiem34cm bez podnóżka22,5cm wysokość oparcia 47cm odległość do "stałego" podnóżka ok 21-22cm.

reklama
Kicrym kurcze,chciałam wrócić do forum wózkowego,bo sobie wcześniej wymiarów pipi nie spisałam,ale forum zlikwidowali:szok: Wiesz cos o tym?

oj kurcze, a jednak to większa afera. No wiem co nie co ale nie wiedziałam że tak się to skończy:szok::baffled:a ja nie zapisałam tych wymiarów:dry:

Licytowałam dwa razy pipi,ale nie udało mi się wygrać.Narazie odpuszczam,do lata daleko i czasu teraz nie mam na śledzenie aukcji.Poza tym koleżanka mi chce pożyczyć jakis chicco,z tym,ze budke trzeba naprawić.

wklejam buciki jakie kupiłam Kubusiowi na wyprzedaży w Smyku:tak:

Załączniki

• P2110004.jpg
    P2110004.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 34
  • P2110005.jpg
    P2110005.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 35
  • P2110002.jpg
    P2110002.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 35
bo to kolekcje zeszłych lat :) nawet sandałki chciałam kupić takie jak Kuba miał jako pierwsze buciki ale jeden był 23 a drugi 24:sorry2:

Kicrym jako naszą etatową ekspertkę wózkową pytam Cię co sądzisz o wózkach i który lepszy? chodzi o wozek mamas&papas mamu mu3 albo mamas&papas 03 sport.

reklama
szczerze to nie wiem co to za wózki :-pnigdy się nie interesowałam M&P. Zapytaj na wózkowym forum,ale to b. mało popularne wózki :)

Do góry