reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Madzia wymiary chyba ma podobne jak większość parasolek dla porównania wymiary mojego cybexa szerokość 34,5cm głębokość z postawionym podnóżkiem34cm bez podnóżka22,5cm wysokość oparcia 47cm odległość do "stałego" podnóżka ok 21-22cm.

reklama
Kicrym kurcze,chciałam wrócić do forum wózkowego,bo sobie wcześniej wymiarów pipi nie spisałam,ale forum zlikwidowali:szok: Wiesz cos o tym?

oj kurcze, a jednak to większa afera. No wiem co nie co ale nie wiedziałam że tak się to skończy:szok::baffled:a ja nie zapisałam tych wymiarów:dry:

Licytowałam dwa razy pipi,ale nie udało mi się wygrać.Narazie odpuszczam,do lata daleko i czasu teraz nie mam na śledzenie aukcji.Poza tym koleżanka mi chce pożyczyć jakis chicco,z tym,ze budke trzeba naprawić.

wklejam buciki jakie kupiłam Kubusiowi na wyprzedaży w Smyku:tak:

Załączniki

• P2110004.jpg
    P2110004.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 30
  • P2110005.jpg
    P2110005.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 30
  • P2110002.jpg
    P2110002.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 31
bo to kolekcje zeszłych lat :) nawet sandałki chciałam kupić takie jak Kuba miał jako pierwsze buciki ale jeden był 23 a drugi 24:sorry2:

Kicrym jako naszą etatową ekspertkę wózkową pytam Cię co sądzisz o wózkach i który lepszy? chodzi o wozek mamas&papas mamu mu3 albo mamas&papas 03 sport.

reklama
szczerze to nie wiem co to za wózki :-pnigdy się nie interesowałam M&P. Zapytaj na wózkowym forum,ale to b. mało popularne wózki :)

Do góry