reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kicrym, spojrzałam na stronę Bartka, i to jest możliwe, bo sandałki chlopięce w rozmiarze 24 mają u nich długość od 14 do 15,7 cm, zależnie od modelu

reklama
Surv kurcze no to jak piszą to tak może być, zdziwiłam się bo mamy zimowe Bartka 24 i mają z jakieś 15cm a jeszcze jednak kożuszek w nich jest:dry:
Kasia byłabym Ci wdzięczna, bo wyglądają na zadbane więc bym miała z głowy:tak:
No i d*** już sprzedane :/ nic poluję na coś innego :)

Ostatnia edycja:
Kicrym co do kombinezonu na następna zimę to się obawiam ,ze nie poratuję,bo my jako takiego nie mieliśmy.Młody miał dwie kurtki sprezentowane przez babcie i ja chciałam tylko dokupić spodnie,udało mi się w komisie dorwać nawet cały kombinezon,ale na 104-spodnie ok,ale kurtka wziąż za duża i ona jakaś taka za cienka mi się wydaje na zimowe mrozy,bo ma tylko polarek i takie coś na wierzchu nie ortalion,ale jakby gumowe-hmm może to jakaś technologia narciarska,ze niby cienkie a ciepłe,bo jak ostatnio się cieplej zrobiło i ubrałam w nią młoego to się spocił jak szczur.Ale w zimie chodził w spodniach i kurtce nie do kompletu,co mi generalnie wcale nie przeszkadzało.
No chyba,ze byś chciała ten na 104,a na Maciusia już będzie za mały to spoko.

Kasia Kuba teraz ma 23, nie mam pojęcia jak szybko mu będzie nóżka rosła:/ chcę na początek coś używanego, bo zazwyczaj w lipcu są już wyprzedaże w Smyku i sandałki są po 40zł a że ja z tych co polują na wyprzedaże to nowych za 100zł nie kupię:-p obecnie licytuję takie Sandałki BARTEK rozm. 24-POLECAM! (1496803325) - Aukcje internetowe Allegro Jakbyś mogła zmierzyć ile cm ma wkładka w tych Waszych:tak:
Madzia no co ty żartowałam przecież, znowu kupię na wyprzedaży w cocodrillo na wyrost i może znowu uda się "wstrzelić" w rozmiar:-pchociaż kupiona w tamtym roku kurtka (na 86) okazała się ciut za duża i dopiero teraz jest w miarę dobra, tylko kombinezon okazał się strzałem w 10:tak::-p:-)więc teraz też kupię kombinezon na 92 albo na 98 i poleży w szafie:-p
wiem że mam fioła na punkcie ciuchów dziecięcych dlatego wolałabym 2 chłopca bo mój M chyba by oszalał widząc kolejne tony tym razem różowe:-p

reklama
Do góry