reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Tak jak pisałam, wg mnie wózek marzeń to nie jest,ALE jakbym miała go dostać(pożyczyć) za darmo to chętnie bym gondolą pojeździła:tak:gondole chyba ma dużą (tak mi się kojarzy), a amortyzację na pewno super!przynajmniej ten od koleżanki bujał aż miło:tak:myślę że do końca listopada/grudnia spokojnie pojeździsz ta gondolą, potem przemęczysz tą spacerówkę ze 2/3 miesiące i kupisz jakąś fajną spacerówkę, ja z czystym sumieniem polecam BJcity mini:tak:nie ma regulowanego podnóżka ale dziewczyny wkładają podusię pod spód i wypychają materiał do góry tworząc podnóżek:tak:Kuba teraz nim jeździ i siedzi jak król:tak:jedna z forumek wozi 8miesięczne dziecko i też jest zadowolona:tak:
powiem szczerze że ja sama poluję na jakąś tanią, używaną gondolę bo chciałabym coś z fajną amortyzacją na początek:tak:

reklama
Tosika o tym wózku to ci niestety nic nie napiszę, bo to dosyć nowy wózek na rynku PL.no i nawet o nim nie czytałam na wózkowym forum, więc chyba rzadko spotkać kogoś kto go ma
Spoglądałaś na Mountain Buggy Urban Jungle?? ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: URBAN JUNGLE spacerowy tego wiele dziewczyn ma i są bardzo zadowolone szczególnie z lekkości prowadzenia:tak:no i spójrz na baby jogger city elite BABY JOGGER Wózek Citi Elite GWARANCJA BA (1432373080) - Aukcje internetowe Allegro
Nie spotkałam emmy 3 kołowej.

Kicrym a odnośnie Pipi M&P chodzi mi o oparcie,nie wiesz czy jest dosyć wysokie? Co pisza dziewczyny ,które go mają? Bo ja ostatnio wsadziłam Maciusia do jakiejś parasolki w smyku i głowa mu wystawała,a mi chodzi o to żeby mógł w nim leżec.

Madzia oj tego Ci nie powiem, musiałabym poszukać na wózkowym forum:) no i też powierzchnia spania zależy od długości rozłożonego podnóżka:tak:w pipi jest regulowany ale jaki jest długi tego nie wiem:)

reklama
Kicrym bardzo dziękuję! musze teraz teraz młodego zmierzyć :-) i juz Ci nie przeszkadzam,bo przecież Ty się masz uczyć;-).

Do góry