reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Pabla , fajna cena :) Ten granatowy też był b.ładny w tym roczniku.Taki zgaszony granat. Nie brudzi się szybko i właściwie taki uniwersalny chłopięco/dzewczęcy.
Jeśli masz okazję obejrzeć to ekstra. Nawet sobie Lenkę włożysz do spacerówki i zobaczysz jak dziecko w nim siedzi:tak:Pomacasz, pojeździsz.
Też bym się napaliła:-)
Tu jest pokazany fajnie ten wózeczek:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i1.ytimg.com/vi/8eToesKbJuA/0.jpg&imgrefurl=http://rapidscan.me/raincape/&usg=__B-cUGYIUUw0FBBxclYKxsvFbKEQ=&h=360&w=480&sz=10&hl=pl&start=71&zoom=1&itbs=1&tbnid=wibCsB1WCvoWOM:&tbnh=97&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dconcord%2Bfusion%26start%3D60%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=MQxDTdm8C86UOrbOkLIB

Ładny, nie?
fusion3.jpg Ten kolorek też mi się b.podobał:

fusion6.jpg

Kic, jeśli chodzi o dostęp do kosza to dramatu nie ma. W Jane Nomad dużo gorzej jest.

Madziu, moja koleżanka z pracy ma taki dla swojego synka
PEG PEREGO PIPI PASKI ******** NOWY BCM (1424935090) - Aukcje internetowe Allegro
Zadowolona. Mówi ze oparcie wysokie, budę mozna nagiąć do przodu..tylko ona to tak na siłę nagięła i ok. Nic się nie popsuło:-p Lekki, fajny wózeczek.

Ten ollie ma chyba troszkę za delikatne te przednie kółeczka. Kic miała takie w Chicco Lite Way i nie była zadowolona. Przy naszych dziurawych chodnikach chyba rzeczywiście się nie sparawdzą. Te podwójne wydają się mocniejsze.
Nasze volo ma naprawdę malutkie podwójne kółka i daje radę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu - pewnie że tak!

no i kupilismy :-) taki jak ten granatowy co MamaBIN wstawiła, tylko nasz starszy trochę, koła czarne ma jak przy tym zielonym, a buda jest bez folii tylko cała materiałowa.
ale fajny, zwrotny, czyściutki, zadbany, 1100 zł i nasz :-)

Ostatnia edycja:
chyba jednak nic z tego :-(
umówiliśmy się jutro lub we wtorek na odbiór, bo nie miałam kasy, no i dziś zrobiłam jeszcze analizę i chyba nie mogę dać tyle za wózek. Glupio trochę no ale co zrobię, mam nadzieję że dziewczyna zrozumie....
Kic - powiedz coś na temat Implast Boldera? takiego starszego z 2008 r?? mam opcję mieć w super stanie za darmo, nic nie wiem o takich wózkach....

Pabla przemyśl jeszcze bo to bardo mało jak za fusiona:tak:za taką cenę to i same spacerówki używane chodzą:tak:
Implast bolder to wózek z niższej półki, często forumowe dziewczyny pisały o łamaniu sie stelaża,ale jak za darmo to bym brała, bo ma fajną amortyzację więc na te pierwsze miesiące rewelacja, no ale jakość nie ta sama co fusiona na bank:tak:
napiszę tak jak ci nie zależy na tym fusionie to weź tego boldera, przejeździsz nim rok do następnej wiosny a potem już dla prawie rocznego dziecka kupisz jakąś fajna spacerówkę np. takiego Baby Joggera jak ja mam teraz, jest na prawdę super!dla roczniaka spokojnie da radę a i dla 3 latka jest spoko:tak:
aha ten bolder 3 czy 4 kołowy? koleżanka miała 3 kołowego i wersji spacerowej uważała że jest źle wyważony.

jeździłam przez chwilę bolderem 4kołowym i zdecydowanie nie polecam. Hamulec co chwila się zacinał, w spacerówce jak oparcie było położone, to dziecko samo siadało-razem z oparciem, budka ciągle opadała w jedną lub drugą stronę...

reklama
Kic - ja wiem że jakość to wogóle bez porównania, i nawet nie o to pytałam, tylko właśnie odnośnie funkcjonalności. Koleżanka była zadowolona, nic jej się nie psuło, spacerówka może być i przodem i tyłem do kierunku jazdy, jest 3 kołowy i nawet mówiła że jak spacerówka przodem do jazdy to miała wrażenie że źle wyważona, ale ona woziła córcię do roku a potem kupiła zwykłą spacerówkę.
I tak się właśnie zastanawiam, że moze faktycznie wezmę od nich ,pojeżdżę do roczku, akurat będzie maj-czerwiec i wtedy kupię jakąś fajną spacerówkę i tyle.
a tak popatrzyłam na opinię to właściwie jak na takie wózki z niższej półki to niezle mają opinie, więc chyba nie jest źle.
Wiem że ze za fusiona to narawdę mało, ale dziś się okazało że pojawią nam się inne, duże, nieprzewidziane wydatki i chyba 1100 zł za wózek to nie przejdzie :-(

Do góry