reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

MamaBiN i tylko kolorek sobie zostawiłaś kupując XA;-) ze zdjęć widzę jedną wadę-trudny dostęp do kosza przy gondoli (musi być nisko montowana) i przy rozłozonej spacerówce, chyba że są takie zamki pod tymi rurkami które ten dostęp ułatwiają:tak::-)kurcze aż sobie go dzisiaj podejdę obejrzeć do sklepu:-pciekawa jestem jak z amortyzacją bo ma piankowe koła:happy:

reklama
I pipi i olie to M&P a nie PP czyli wózki z UK. nie miałam zadnego:happy:, pipi ma podwójne kółka z przodu. Ogólnie mają je na wózkowym forum i są z pipi zadowolone, ma małą budkę (taka jak mój chicco skip):tak:wizualnie bym wzięła Olie:-)no i doczytaj na angielskich forach czy podają inną nośność wózka niż 15kg:tak:

Dzięki Kic, PP to chyba to samo co M&P nie? Dobrze,że piszesz,ze są zadowolone babki z Pipi,bo obawiałam sie tandety,ale w sumie firma chyba dobra,więc szajsu nie robi.Zastanawia mnie róznica w cenie jest,bo wizulanie są podobne,może o to okrycie na nóżki chodzi? No nic ,będę myśleć.

no niby to samo :) ale jakos mnie to zawsze zastanawia ze M&P takie tanie wózki robi ,czego o PP nie można powiedzieć. te M&P z allegro to głównie powystawowe sprowadzane z UK :)

No akurat ten ollie to z wystawy,bynajmniej tak jest napisane,ale sa też używane.Co do cen to chyba różne przedziały są.Cena Pipi mnie bardzo zaskoczyła,bo nowy ok 150 zł kosztuje,natomiast te Pliko Pramette juz takie tanie nie były ,pamiętam ,ze porównywalnie z Quinny kosztowały,sama się nad takim zatanawiałam,bo one bardzo popularne w UK wtdy były.
A nazwa M&P to chyba nie tylko w UK funkcjonuje,ale ogólnie w Europie,bo widziałam na stronach ceny w euro.

MamaBIN- mam właśnie okazję kupić Concorda z 2008 r ( kupiony listopad-grudzień 2008 ) za 1200 zł, całe wyposażenie bez fotelika do auta ( to akurat dla mnie nieistotne, bo mam fotelik a ja nie wożę z wpinanym fotelikiem do stelażu ). Ze zdjęć super stan, kolor ciemny granat, dziewczyna mieszka blisko mnie więc jutro lub w niedzielę idę obejrzeć i wszystko mozliwe ze od razu kupię. Tak mnie kusi....

reklama
Pabla to chyba fajna cena:tak:ale negocjuj troszkę:-p;-)
Madzia no na pewno M&P wypuszcza wszędzie swoje wózki:tak:pewnie że PP i M&P to jedna firma, tak samo jak nasz Deltim i Xlander. Chodzi mi o to że M&P wydawało mi się zawsze takim tańszym odpowiednikiem PP, nie wiem jak z jakością bo M&P nie miałam, miałam tylko PP:tak:głowy nie oddam jakie ich stosunki wiążą;-) czy produkują z tych samych materiałów czy nie;-)
Twitti jedną firmą mogą być, no ale z jakością to Graco jest bez porównania do Teutonii...
a ja wystawiłam mojego cybexa na allegro, jakos tak mi go trochę żal,ale co tam będzie inny:-p

Do góry