reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Pabla ja również Speedi polecam,wydaje mi się że warto by było kupić nawet używany zamiast nowy Jedo,chociaż teraz nawet te Jedo są bardzo dobrze wykonane.Gondole i fotelik bez problemu dokupisz używane albo nowe,chociaż gondoli nowej sie nie opłaca,tylko używaną,bo z reguły przez te 4-5 m-cy uzytkowania w ogóle sie nie niszczy.Myśmy też osobno dokupili,ale to jeszcze w UK,a tam wózki (spacerówki) się z reguły osobno kupuje i gongole osobno,bo większość zamiast gondoli używa fotelików.Mnie w spacerówce przeraziło to,ze taka duża i młody mi na początku latał po niej,ale teraz są specjalne wkładki dla maluchów.I dla mnie minusem było to,ze nie dało się mieć dziecka przodem do siebie,więc dlatego wymienilismy na Buzza,ale w prowadzeniu Speedi jest o niebo lepszy,bez porównania w ogóle,dlatego jesli myślisz o Buzzie to od razu dokupic by sie przydało przednie koło terenowe.
A co do budki ,bo któras pisała,to Speedi wydaje mi się,zę ma duuużą,bynajmniej w porównaniu do Buzza,nawet jeśli doczepi sie ochraniacze.
Minusem w obydwu jest mały kosz na zakupy.
O a tu taki fajny Buzz http://allegro.pl/quinny-buzz-3-by-henrik-vibskov-2010-wozek-gwiazd-i1425020659.html
Kicrym ja ciągle się zastanaiwam co do cybexa,więc poczekaj jeszcze troszkę,a on jest do ilu kg? bo w wiekszości te parasolki to do 15 kg,a Maciek juz ma 16.

MamaBiN super wózek kupiłaś:tak: no i cena szałowa.Ale co znaczy,ze sie go na ramieniu nosi? tzn jak złożony?

Ostatnia edycja:
Madzia no zarówno buzz jak i spedi mają malutką budę:tak:teraz w wózkach robią budy naciągane aż do pałąka - np mój BJ taką ma:tak: buzz podoba mi się tylko i wyłącznie z wyglądu bo ma dla mnie dużo minusów:-p ten zalinkowany to z edycji Henriksa też już na niego patrzyłam:-p czekam aż do PL wejdzie kolekcja 2011 bo oczywiście w UK już mają:angry:
a Maclaren volo ma taki pasek do przenoszenia wózka, jak go złożysz to możesz sobie go zarzucić na ramię i przenieść jak torbę ale pamiętaj że volo się ani trochę nie rozkłada tak jak zapp:tak:
szczerze to nie wiem do ilu kg jest onyx musiałabym doczytać,ale u nas w PL są inne normy i zazwyczaj wpisują 15kg mimo że wózek ma większą nośność:tak:

aaa dzięki Kic,widzisz,ja nie jestem na bierząco:sorry:Czyli rozumiem,ze ja do 15 kg to trzeba trochę z przymrużeniem oka na to patrzeć;-)
Co do Buzza to mi się właśnie podoba wygląd i to mi rekompensuje jego wady,więc sama się przyznaję,ze przymykam na nie oko,ale z czystym sercem nie mogę go polecić,bo w porównaniu do Speedi jest badziewiasty.

Kasia - wiesz, od 8 marca będę w Bochni, to może wproszę się do Ciebie z rodzinką i sama zobaczę, co?
Kic - przez Ciebie dopadł mnie jakiś amok wózkowy cholercia! lanie w dupkę dostaniesz jak nic!!
Zgadałam się z panną z Wawy z forum gazetowego - ma Concord Fusion do sprzedania - czekam na fotki i cenę tylko - proszę o eksperta Kic o opnię na temat tego wózka.

Madzia no np mój BJ jest do 23kg a w polskich aukcjach niektórzy piszą że do 15kg:sorry:miałam też gessleina swifta i on był do 22kg (i tak na niemieckich stronach pisało) a u nas że do 15kg
Pabla z concordem nie pomogę bo jakoś nigdy się nim nie intersowałam, jakoś mnie do niego nie ciagnęlo ze względu na cenę:-pale dziewczyny z forum chwalą, ponoć ma dośc długie oparcie, fajny długi regulowany podnóżek, chyba ma w pałąku chowaną osłonę na nóżki ale nie jestem pewna:tak:

surv no pewnie że są wózki których nie znam:tak:za dobrze angielskiego nie znam więc nie czytam na forach angielskich np o ich wózkach, które można śmiało sprowadzić do PL, raczej mam obycie w tych popularnych wózkach:tak:
moja mama się zawsze śmieje bo ja poznaję wózek a ona nawet nie widzi że babka cos przed sobą pcha:-p:-D:-D:-D:-D

Kicrym aż mnie kusi żeby znaleźć jakiś wózek produkcji mongolskiej czy rodezyjskiej i sprawdzić, czy go też znasz...:-D:-D

Padłam!:-D:-D:-D
Kic, ja prawie jak Twoja mama, albo w stylu - jaki to samochód? zagraniczny:-D

Kasia - wiesz, od 8 marca będę w Bochni, to może wproszę się do Ciebie z rodzinką i sama zobaczę, co?

GENIALNY POMYSŁ! Zapraszamy!:tak:

reklama
Madziu, KIc wyczerpała temat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rzeczywiście oparcie w volo wcale się nie reguluje ale to tylko leciutka przewozówka ma być. na wakacje, do przedszkola jak nózie zabolą itd.
Ostatnio Taśka nam zasnęła w nim:szok: chociaż od dawna juz nie śpi na dworze i spoko. Jakoś tak fajnie siedzonko jest wyprofilowane ze główka nie leci do przodu. Dziecko wyspane:-)

Pabla dla mnie FUsion bomba! Oglądałam w sklepie ze sto razy i byłam zachwycona. Materiał taki miluteńki że szok. Bardzo fajna spacerówka. Obszerna, w budzie ma wbudowaną folię p/deszczową, a w pałąku (jak pisze nasz ekspert) ma schowane okrycie na nóżki:tak:
...a i kosz na zakupy można pogłębić w miarę potrzeb odpinając jeden zamek :))
Jak kupowałam wózek dla Tasi strrrasznie mnie kusił ale kaski za bardzo nie było i skapitulowałam. Teraz bez wahania dla dzidziołka kupiłabym używany jeśli trafiłby się w dobrym stanie...... ale nie kupię bo dzidźka nie planuję:-:)laugh2:

W tym kolorku byłam zakochana wprost

SUPER OKAZJA WÓZEK CONCORD FUSION XENON !!! (1419520950) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry