reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Sylcia fajna kurtka:tak:
My czesto chodzimy pieszo ale wozka tez uzywamy:tak: My kurtke mamy dobra z zeszlego roku rozm.80, ale chyba do konca zimy nie wytrzyma wiec kupie jej wieksza.
ja kupilam dzinsy rurki w Lidlu za zawrotna cene 19.90:-D

reklama
No dziewczyny to zakupy udane:tak:
Sylacia śliczna kurtka:tak:
Ja się mam zamiar wybrac do Lidla,bo maja byc piżamki dziecięce,a tego nam właśnie teraz brakuje.
Co do wózka to ja swój ostatnio musiałam dokładnie wyprać,bo stał na korytarzu i taki zakurzony była,ze aż mi się go szkoda zrobiło:sorry:
I na dłuższe trasy jednak wózek bierzemy,a zwłaszcza jak trzeba gdzieś w miare sprawnie dojść,bo na nożkach to młody różne trasy obiera i zwykle trzeba się z nim użerać.Wczoraj w ZOO tez mieliśmy wózek,wprawdzie młody dużo biegał,ale momentami było niebezpiecznie jak koniecznie chciał się na ogordzenia wspinac:sorry:

Fajne zakupy! Wczoraj myślałam własnie, czy ja mam kombinezon dla Olgi - mam po Mikusiu. W ubiegłym roku w niego wpadła, więc teraz powinien być ok

O piżamki w Lidlu będą -dobrze wiedzieć :)
Madzia kuba jednak też jeszcze wózkiem jeździ, fakt dużo chodzi ale czasami wózek też jest przydatny :)

Trzeba zatem śmigać do Lidla. Ja mam całą zimówkę z zeszłego roku, bo kupiłam lekko za dużą tak więc nie muszę się martwić ani o kombinezon, ani o kurtkę:) Jedyne czego nie mam, to buty i to będę musiała zapewne wkrótce nabyć:):):)

A ja zaryzykowałam i kupiłam małemu używane Bartki na allegro, zawsze byłam przeciwniczką kupowania używanych butów no ale:-p kupiłam rozmiar 24,zimowe z przeznaczeniem do zniszczenia na górkach no i za 36zł+przesyłka :)
i tak 2 parę będę musiała kupić ale to raczej w smyku na wyprzedażach:tak::-)

Magdzik nic nie wiem na ten temat ale w tamtym roku w listopadzie juz były wyprzedaże. Obecnie buty kosztują 129zł (te co chce dla Kuby) a zapewne je przecenią najpierw na 99zł, potem na 70zł. Tak kupiłam w tamtym roku ;)

reklama
Kicrym - też kupiłam Bartki na allegro, po raz pierwszy kupiłam używane, ale jestem zadowolona i też za 36 zł:-D tylko ja kupiłam na teraz, bo na zimę mam elefanty ocieplane z goretexu, więc luz.
a takie Bartki kupiłam:
Trzewiki Bartek 21 idealne na jesień!!! (1209458493) - Aukcje internetowe Allegro
dziś przyszły, super stan, praktycznie nie zniszczone.

na zimę też wyprawkę mam, 2 kombinezony i buty tylko szalik i czapę i rękawiczki muszę kupić.
a i kupiłam te piżamki z Lidla- super są! mięciutkie, przyjemne w dotyku, naprawdę fajne.

Do góry