reklama
Pabla fajowe bucki!
ja kupiłam takie BARTEK roz. 24 , wkł. wew. 14,5 cm. (1202867382) - Aukcje internetowe Allegro tez juz przyszły i z zewnatrz wyglądaja jak nowe, w środku troszkę korzuszek odciśnięty ale ogólnie jestem zaskoczona że w takim swietnym stanie wydaje mi sie że są toszkę za duże ale mam nadzieję że do zimy będą ok. Teraz mamy Bartki 21 (jeszcze z wiosny) i od kolezanki dostałam 22
ja kupiłam takie BARTEK roz. 24 , wkł. wew. 14,5 cm. (1202867382) - Aukcje internetowe Allegro tez juz przyszły i z zewnatrz wyglądaja jak nowe, w środku troszkę korzuszek odciśnięty ale ogólnie jestem zaskoczona że w takim swietnym stanie wydaje mi sie że są toszkę za duże ale mam nadzieję że do zimy będą ok. Teraz mamy Bartki 21 (jeszcze z wiosny) i od kolezanki dostałam 22
survivor26
Mamy lipcowe'08
Fajne butki żeście powynajdowały! Też muszę luknąć za zimowymi na allegro, tylko się nad rozmiarem zastanawiam...kicrym, Kubuś normalnie jaki rozmiar nosi? bo widzę, że mu 24 kupujesz,a zdawało mi się, że ma nóżkę podobną rozmiarowo do Flo, a ja jej teraz 22-23 na jesień kupowałam, chociaż na przykład ma adidasy po Laurze 21-ki i też dobre;/
Surv szczerze to sama nie wiem jaki Kuba ma rozmiar nosi wiosenne Bartki 21 i nic nie mówi że go cisną, mam też trzewiczki 22 w których też chodzi,a do żłobka ma sandałki z Adidasa (takie piankowe) 23 i wydaja sie byc na styk jak mu mierzyłam nóżkę to wyszło mi że ma 13cm,ale np w smyku jak mu dostawiłam do tej miarki to mi wyszło że ma rozmiar 24 i byc tu człowieku mądrykupiłam 24 ale są za duże, myslę że jak będzie miał skarpetę i rajtuzy to jakoś mu się ta noga usztywni no i jeszcze trochę urośnie.
Fajne butki kupiłyście, ja znowu będę polowała na przecenach na geoxy , bardzo mi pod pasowały te buty. Muszę wystawić 2 pary butów Maksa na allegro, dołoże i kupie mu nowe. Mam do sprzedania niebieskie geoxy ( jeszcze na rocznej gwarancji) jak by był ktoś zainteresowany rozm 23 i nike czarne chyba rozmiar 22 ale zgubiłam paragon. Dziś porobię zdjęcia i wystawię, nie ma na co czekać.
Co do ubrań to zimową wyprawkę mamy całą. Dostaliśmy bardzo dużo rzeczy po synku mojego kuzyna, większość z Wójcika a ta firma jest nie do zdarcia
Co do ubrań to zimową wyprawkę mamy całą. Dostaliśmy bardzo dużo rzeczy po synku mojego kuzyna, większość z Wójcika a ta firma jest nie do zdarcia
Ostatnia edycja:
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Fajne butki kupiłyście, ja to nie mam odwagi kupować butów przez neta, wolę mierzyć dziewczynom przed zakupem
Super butki!
My praktycznie nie mamy nic na zimęniestety od nikogo w spadku nie dostaniemy Wątpię,zeby kozaczki były jeszcze dobre,chociaż w tamtym roku miał rozm.24 i taki do teraz nosi tylko że są na styk i pewnie te kozaki będą już do zimy za małe.Kombinezonu brak,jedynie co to mam taką kurteczkę ,wiosenno-jesienną taką cieplejszą i ona jest jeszcze dobra,ale na zimę to będzie za cieńka.
Do Lidla nie zdązyłam po piżamki,a pewnie juz ich nie dostanę,bo koleżanka z pracy mówiła,ze wysłałą męża o 8 rano w dzień kiedy miała byc pierwszy raz i już rozmiaru odpowiedniegho nie było,tak sie ludzie rzucili
No więc czekają mnie wydatki nie liche Mam tylko cicha nadzieję,ze tak jak w tamtym roku ciocia nam kombinezon zasponsoruje;-) tylko ja tak sama nie poproszę ,bo się wstydzę,chociaż ciocia mówi,zeby dawać znac czego brakuje to ona kupi.
Ooo a właśnie mi koleżanka z pracy powiedziała,ze ma to łóżko z IKei do sprzedania co chciałam kupić.Hehe to ja tu głowkuję jak przywieźć z Wrocka ,a łózko mam za "ścianą".
My praktycznie nie mamy nic na zimęniestety od nikogo w spadku nie dostaniemy Wątpię,zeby kozaczki były jeszcze dobre,chociaż w tamtym roku miał rozm.24 i taki do teraz nosi tylko że są na styk i pewnie te kozaki będą już do zimy za małe.Kombinezonu brak,jedynie co to mam taką kurteczkę ,wiosenno-jesienną taką cieplejszą i ona jest jeszcze dobra,ale na zimę to będzie za cieńka.
Do Lidla nie zdązyłam po piżamki,a pewnie juz ich nie dostanę,bo koleżanka z pracy mówiła,ze wysłałą męża o 8 rano w dzień kiedy miała byc pierwszy raz i już rozmiaru odpowiedniegho nie było,tak sie ludzie rzucili
No więc czekają mnie wydatki nie liche Mam tylko cicha nadzieję,ze tak jak w tamtym roku ciocia nam kombinezon zasponsoruje;-) tylko ja tak sama nie poproszę ,bo się wstydzę,chociaż ciocia mówi,zeby dawać znac czego brakuje to ona kupi.
Ooo a właśnie mi koleżanka z pracy powiedziała,ze ma to łóżko z IKei do sprzedania co chciałam kupić.Hehe to ja tu głowkuję jak przywieźć z Wrocka ,a łózko mam za "ścianą".
Ostatnia edycja:
Poszlismy wczoraj po kapcie dla młodego,bo przedszkolne już sie na palcach przecieraja i kupilismy w rozmiarze 26 i maja niecałe pół cm luzu tylko.No ale rozmiar rozmiarowi nie równy Zadowolona jestem tylko,ze Maciek sam je wybrał i nawet dał założyć,dzisiaj już od rana w nich w domu jeszcze chodził,a zawsze z tym mamy problem.
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
No niezły numer Ja poluję na kapciochy w okolicach 24...koniecznie z 'kinką pupą' ;D Nie wiem, skąd młodej się ubzdurało, świnki w TV nie ogląda, tyle co w gazetce widziała, a od wczoraj jest akcja, że wszystko ma być ze świnką peppą;P
Podziel się: