reklama
Kasia a no nie mamy obecnieznudził mi się mój chicco skip, wystawiłam na allegro i się sprzedał, a na razie nic na oku nie mam, więc jesteśmy bezmuszę coś kupic bo moja mama tez bez wózka nie da rady a i mój Kuba jakoś ostatnio wózkowy się zrobił:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, to Wy się szybko musicie brać za kolejne dziecko, bo inaczej przy Twojej namiętności do wózków, Kuba będzie do 6 roku życia jeździł, żeby mama miala co kupować;P
U nas wózki są dwa, ja w zasadzie żadnego nie potrzebuję, ale R i owszem, bo teraz jak mu mała na spacerze padnie to nie bardzo ma małą jak nieść.
U nas wózki są dwa, ja w zasadzie żadnego nie potrzebuję, ale R i owszem, bo teraz jak mu mała na spacerze padnie to nie bardzo ma małą jak nieść.
Surv no miłością pałam do wózków wielką ale jednak jestem zwolenniczką żeby dzieci na nogach chodziłyjak widzę jak mi 4-5 latek do przedszkola wózkiem podjeżdza to mnie skręca
coś dokupiłas do swojego walkera?nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowy wózio;-):-)
coś dokupiłas do swojego walkera?nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowy wózio;-):-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
a widzialam i starsze
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kic, dostaliśmy od szefa R drugiego walkera jest klasę niżej jakby, więc jest lżejszy i bardziej parasolkowaty, tylko co za tym idzie też bardziej rozklekotany ale ja już z Flo z wózkiem chodzę tylko wtedy, gdy wychodzimy po to, żeby zasnęła, a tak to wszedzie na nóżkach
U nas podobnie - wózek tylko w sytuacji awaryjnej. Obecnie podróżuje w samochodzie Wszędzie raczej dreptamy na własnym nóżkach. W sumie może i lepiej? Tak naprawdę to dzięki mojemu Tacie, który - jak tylko Jula zaczęła chodzić - brał ją wszędzie na nogach. No i tak jej zostało.
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Moje zakupy udane, kupiłam 4 bluzeczki dla Oli, i dżinsy rurki (w H&M) jest promocja i dziecięce spodnie dżinsowe są 20zł taniej
I kupiłam już Wikuśce kurtkę na zimę (zawrotny rozmiar 80) też w H&M za 99zł
o taką *H&M* _ KURTKA __ ZIMA ___ fiolet-fuksja __ 86 (1227288175) - Aukcje internetowe Allegro
I kupiłam już Wikuśce kurtkę na zimę (zawrotny rozmiar 80) też w H&M za 99zł
o taką *H&M* _ KURTKA __ ZIMA ___ fiolet-fuksja __ 86 (1227288175) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Sylcia super kurtkaKuba też z tych mikrusków i kupiona kurtka w tamtym roku na wyprzedażach zimowych w cocodrillo jest za duża - rozmiar 86przymierzałam starą zimową na 80 i w tym roku wygląda całkiem fajnie a nie jak po starszym bracie
Kuba też na nogach chodzi,ale do żlobka rano to mi lepiej wózkiem jechać a nie denerwowac się i ciągnać małego za rękę.Autem mało jeździmy bo wszędzie mamy blisko
Kuba też na nogach chodzi,ale do żlobka rano to mi lepiej wózkiem jechać a nie denerwowac się i ciągnać małego za rękę.Autem mało jeździmy bo wszędzie mamy blisko
Podziel się: