reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
dziewczyny kupujecie dzieciakom buty przez neta?chce małemu Bartki jesienne kupić ale nie wiem jaki rozmiar...teraz ma nóżkę ok 13 cm, sandałki ma 22 i są na styk (coolclub ze smyka) i 23 i ma ok 5-6mm luzu z Adidasa. Nie wiem czy zamówić 23 czy 24 bo w różnych aukcjach podaja rózną długość wkładki:baffled:
a może któraś ma Bartki w takich rozmiarach i może mi zmierzyć ile maja wewnątrz;-):-)

Kic najlepiej,to idź do Bartka i przymierz mu buty a potem zamów przez internet
Maks z befado ma 23,a adidasa 24 a z geox 25,także co firma to inaczej

Kic..ja kupuję,, kieruj sie właśnie głównie długością wkładki..Ja bym kupiła na 24 no ale np Młodej rosną dosyć bo ona ma teraz 25 a młody pawie 21.
postaw młodemu stopę na kartce odrysuj i zmierz najdłuższy ocinek. Od pięty do paluszka

Kic, ja już nie kupię - ale zimowych, bo o ile długość wkładki była ok, tak szerokość cholewki/podbicie taka, że na siłę wciskałam mu buciki. Niestety odesłałam. Bartków w tym rozmiarze nie mam - tylko większe :-)

Kurcze nie wiem co zrobić, chciałabym jechać do sklepu i przymierzyć ale sęk jest w tym że zamknęli sklep Bartka w miejscu mi wiadomym i nie wiem gdzie jest takowy w Katowicach bądź okolicy:baffled:geox'ow mu nie kupię-za drogie, pozostaje Elephanten lub CoolClub ale wiosenne Bartki sprawdziły się w 100% i teraz bym chciała takie same tylko rozmiarowo większe :happy2:
Kasia a po Mikim nie zostawiałaś bucików?ja po Kubie zostawiam, ma ich na tyle że nie zdąży zniszczyć:-pkurcze myślałam że mnie poratujesz:-p

Kic, w Sosnowcu w Plejadzie jest Bartek:tak: Daleko nie macie.

Ja nie kupuję w necie bo jak pisała Kasia długość to jedno a szerokość i podbicie to drugie.
Nataśka ma bardzo drobną stopę i generalnie od urodzenia kupuję jej Elefanteny albo Bobbi w Deichmannie. Piękne to te buty nie są ale jedyne które dobrze leżą na nóżce.
Ma tam jakieś inne też ale musimy wszystko mierzyć.
Bartki naprzykład o wiele za szerokie.

reklama
Narazie zakończyłam poszukiwania, bo Kuba wszedł do wiosennych Bartków:szok: rozmiar 21 a sandały miał 23:sorry2:
MamaBiN masz jakiś fajny wózek na oku bo ja aktualnie zostałam bez:-pmojego chicco skip własnie sprzedałam:-p:-)

Do góry