reklama
dziewczyny kupujecie dzieciakom buty przez neta?chce małemu Bartki jesienne kupić ale nie wiem jaki rozmiar...teraz ma nóżkę ok 13 cm, sandałki ma 22 i są na styk (coolclub ze smyka) i 23 i ma ok 5-6mm luzu z Adidasa. Nie wiem czy zamówić 23 czy 24 bo w różnych aukcjach podaja rózną długość wkładki
a może któraś ma Bartki w takich rozmiarach i może mi zmierzyć ile maja wewnątrz;-):-)
a może któraś ma Bartki w takich rozmiarach i może mi zmierzyć ile maja wewnątrz;-):-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kic..ja kupuję,, kieruj sie właśnie głównie długością wkładki..Ja bym kupiła na 24 no ale np Młodej rosną dosyć bo ona ma teraz 25 a młody pawie 21.
postaw młodemu stopę na kartce odrysuj i zmierz najdłuższy ocinek. Od pięty do paluszka
postaw młodemu stopę na kartce odrysuj i zmierz najdłuższy ocinek. Od pięty do paluszka
Kic, ja już nie kupię - ale zimowych, bo o ile długość wkładki była ok, tak szerokość cholewki/podbicie taka, że na siłę wciskałam mu buciki. Niestety odesłałam. Bartków w tym rozmiarze nie mam - tylko większe :-)
Kurcze nie wiem co zrobić, chciałabym jechać do sklepu i przymierzyć ale sęk jest w tym że zamknęli sklep Bartka w miejscu mi wiadomym i nie wiem gdzie jest takowy w Katowicach bądź okolicygeox'ow mu nie kupię-za drogie, pozostaje Elephanten lub CoolClub ale wiosenne Bartki sprawdziły się w 100% i teraz bym chciała takie same tylko rozmiarowo większe
Kasia a po Mikim nie zostawiałaś bucików?ja po Kubie zostawiam, ma ich na tyle że nie zdąży zniszczyćkurcze myślałam że mnie poratujesz
Kasia a po Mikim nie zostawiałaś bucików?ja po Kubie zostawiam, ma ich na tyle że nie zdąży zniszczyćkurcze myślałam że mnie poratujesz
mamabartka
...i Natalki :)
Kic, w Sosnowcu w Plejadzie jest Bartek Daleko nie macie.
Ja nie kupuję w necie bo jak pisała Kasia długość to jedno a szerokość i podbicie to drugie.
Nataśka ma bardzo drobną stopę i generalnie od urodzenia kupuję jej Elefanteny albo Bobbi w Deichmannie. Piękne to te buty nie są ale jedyne które dobrze leżą na nóżce.
Ma tam jakieś inne też ale musimy wszystko mierzyć.
Bartki naprzykład o wiele za szerokie.
Ja nie kupuję w necie bo jak pisała Kasia długość to jedno a szerokość i podbicie to drugie.
Nataśka ma bardzo drobną stopę i generalnie od urodzenia kupuję jej Elefanteny albo Bobbi w Deichmannie. Piękne to te buty nie są ale jedyne które dobrze leżą na nóżce.
Ma tam jakieś inne też ale musimy wszystko mierzyć.
Bartki naprzykład o wiele za szerokie.
reklama
Podziel się: