reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Maciuś to sporą nóżkę masz :tak:

Surv powodzenia w szukaniu Świnki Pepy :-D ja dla Oli szukałam swego czasu wszystkiego z Kubusiem Puchatkiem, teraz najważniejsze są wszelkie pluszowe psy :-D
A co do rozmiaru to chyba mamy jedne z najmniejszy nóg, bo Wikusia nosi 21,22 rozmiar, przy czym kozaki rozm,22 są sporo za duże :sorry2:

reklama
u nas rozpiętośc jest od 25 do 27 nawet, ale rozmiar rozmiarowi nierówny.
wg takiej średniej jest 25:tak:
młody natomiast ma dość pulchna nóżkę:-) i podbicie wysokie chyba też, nosimy aktualnie z zary fajne adisaski, rozmiar 22, ciut duże ale nózke trzymają:tak::tak::tak: jego rozmiar coś w okolicach 21 jest aktualnie:tak:

Kic wózek fajny.

A ja pytanko , no ba mam kurtkę na zimę dla Wiki, ale chcę jeszcze kombinezon, no i zastanawiam się nad rozmiarem czy 86 czy 92???? May mniejszych dzieci wypowiadać się :tak::-D:-D:-D

A myśmy dostali kurtke zimową ze Scooby Doo ,młody zajarany ,z tym ,ze to rozmiar 3-4 lata ale i tak dobra,teraz tylko spodnie jakieś ocieplane dokupie i juz kombinezonu nam nie trzeba będzie

Madzia no właśnie chłopięcych spodni na allegro sporo, a dziewczęcych mniej, poza tym do tej kurtki z H&M muszę mieć jednolite i jakieś ciemne bądź fioletowe najlepiej i nic znajść nie mogę:sorry2:, więc myślę o kombinezonie dodatkowo i może 1 częściowym, sama nie wiem :confused::baffled:

Sylcia Kuba jest z tych mniejszych dzieciaków a kombinezon mamy na 86 z cocodrillo, myślę że będzie dobry, kurtke też mam na 86 i na razie jest jak wór:baffled:ale na szczęście mam z tamtego roku na 80 więc jest ok :) zależy jaka firma, z cocodrillo, next są ciuchy większe (przynajmniej na mojego Kubę:-p)ogólnie nosi 80/86 ale rajtuzki czy spodnie kupuje 86/92:tak:czapkę teraz mu kupiłam na 74:szok:(z H&M w takie sowy;-))
No i jakos dzisiaj szału zakuopwego nie było w H&M:cool2:kupiłam jedną koszulę i jeden T-shirt z kurtek nic ciekawego...
w LIdlu fajne rajstopki kupiłam:tak:

reklama
Kicrym to myśmy mieli z cocodrillo kombinezon w tamtym roku na 86:tak: Kurcze,że też wczesniej się nie zorientowałam,to bym wam podesłała,a tak to chyba koleżankę poratuję,bo ona ma smyka rok młodszego od naszych.

Rajstopki muszę przewertować i zobaczyć ,które dobre z tamtego roku,ale mam też z 4 pary nowych to wystarczy.Z resztą jak już jest zima,to ja młodemu rajstopek nie zakładam,wolę spodnie od kombinezonu,bo po pierwsze cieplejsze,a po drugie to w żłobku ściągam i zostaje w normalnych gaciach,a z rajstopami to jest zabawa,bo ja mam uraz z dzieciństwa jak musiałam w przedszkolu chodzić w samych rajstopach,to tez młodego tak nie puszczam,nawet jak ma ubrane pod spodniami to je w żłobku ściągam i zakładam tylko spodnie:sorry2:

No i zostały nam buty do kupienia i to takie na teraz,bo narazie mamy takie http://allegro.pl/buty-disney-chlopiece-buciki-rozm-21-jak-nowe-i1250779742.html,ale te "dziury" to juz raczej nie praktyczne na taka pogodę i kozaki tez musimy kupić,ale to już blizej zimy,bo nie wiem jak młodemu noga urośnie.

Ostatnia edycja:
Do góry