reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kic...hmmm no nie wiem nie wiem...poczekam jeszcze może mój organizm pójdzie po rozum do głowy.....wkońcu jestem na diecie...ostrej już

reklama
Mnie tam Dukan nie pomógł:-p A naprawdę przestrzegałam kanonicznie...a teraz nie mogę żadnej diety, bo przy okazji wiosennych zmartwień i pogrzebów wróciłam do palenia, miesiąc temu znowu rzuciłam, więc więcej jem, no ale nie można pozbywać się wszystkich przyjemności naraz...trudno, rozmiar 40 też jest dla ludzi:-D

Survivor 40 to calkiem spoko rozmiar i nie masz sie czym martwic,z resztą tak jak piszesz wszystkich przyjemności nie możemy sobie odmawiać:-p a co do fajek to hmmm...je niestety tez popalam,a zaczęło sie od pewnej sytuacji z teściem :wściekła/y:, ale się ograniczam i palę tylko w pracy:zawstydzona/y:

no no..ja popalam tylko przy alkocholu...tak mi zostało z zaszłości..założyłam się poznawszy m...że mogę rzucić w każdej chwili choćby już (na imprezie.. he he) no i rzuciłam...ale czasem sobie machnę przy okazjach nabąbienia :)

Misi i moje buty

Załączniki

• IMG_0449.jpg
    IMG_0449.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0451.jpg
    IMG_0451.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0450.jpg
    IMG_0450.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 30
reklama