reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kicrym-to ja cie chyba pobilam,bo jutro jade po 8 wozek :tak::zawstydzona/y::-D i wiekszosc mam ciagle w domu dla kolejnego dziecka jak sie w koncu zdecydujemy :-) oczywiscie w to nie wliczam Adrianny wozkow dla lalek,bo tez juz jej kolekcje robie :tak::-D dzieki Bogu maz moj wyrozumialy,ale powoli konczy mu sieta wyrozumialosc na wozki ......
Tosika- dzieki za zdjecia twojej Inglesiny,moj kochany maz kupil mi spacerowke i jest to w tej chwili moj ulubiony wozek ( mam go od sierpnia zeszlego roku); dla nas sie sprawdza super :-) dla kolejnego dziecka dokupie jeszcze tylko gondole...

Ostatnia edycja:
Ewa jak będziesz miała chwilke to napisz jakie wózki posiadasz:tak: mnie się baaaaardzo podoba baby jogger ale ze stanów go nie bedę sprowadzać:-pno i ja wszystkie sprzedaje, bo dla 2 dziecia na bank tych samych bym nie urzywała:-p u was chyba więszky wybór w wózkach, przynajmniej jak przeglądam zagraniczne strony z wózkami:tak:
Post no M sie śmieje że dobrze że koło nas nigdzie nie ma takiego dużego sklepu z wózkami bo co kilka tygodni byłby inny w domu:-D

Ewa jak będziesz miała chwilke to napisz jakie wózki posiadasz:tak: mnie się baaaaardzo podoba baby jogger ale ze stanów go nie bedę sprowadzać:-pno i ja wszystkie sprzedaje, bo dla 2 dziecia na bank tych samych bym nie urzywała:-p u was chyba więszky wybór w wózkach, przynajmniej jak przeglądam zagraniczne strony z wózkami:tak:
Post no M sie śmieje że dobrze że koło nas nigdzie nie ma takiego dużego sklepu z wózkami bo co kilka tygodni byłby inny w domu:-D

Kicrym-
u nas jest bardzo maly wybor w porownaniu z Polska,ale sie poprawia.... ja gustuje w tradycyjnych wozkach,wiec wybor jeszcze mniejszy.... w Kanadzie nie ma ani Inglesiny ani Emmaljungi ,zeby wymienic dwie firmy,ktorych wozki podobaja mi sie najbardziej... ja mam glownie Peg Perego,pozniej wstawie fotki :-),bo ta firma jest najbardziej popularna... no i wczoraj sie pomylilam,bo zapomnialam jeszcze o wozku co mam na parkingu i nikt nie chce go ukrasc ;-):-D oraz Magnum Inglesiny w Polsce :-) ty mieszkasz w Polsce czy UK? w UK jest ogromny wybor,szczegolnie uzywanych... u nas za uzywane np. Bugaboo ( marzy mi sie Bee) jest niewiele tansze niz nowe w sklepie ... w ogole w Kanadzie ludzie nie wydaja na wozek tyle co w Polsce,dla nich $200 za wozek to juz bardzo duzo.... te drozsze wozki slabo sie sprzedaja...

Surv- my nie planujemy wiecej niz 3, niestety wozki to moje hobby i dlatego ich mam az tyle :-) i na prawde prawie wszystkie uzywam poza gondolami :-) mam dwa podwojne,ktorych sporo uzywalysmy z moimi kumpelami w zeszlym roku w wakacje - w sumie te dwa wozki to dwie ramy i dwa siedzikska,ktore moge zaczepic tez na pojedyncza rame :-)

Ewa widzę że mamy o czym gadać;-):tak::-D:-D:-Dja mieszkam w PL, siostra w UK:tak:
No mi bee też się bardzo podoba, teraz wyszedł bee+:tak:wogole bugaboo mi sie podobają-mój styl, ja znowu lubię taki nowoczesny, chociaż teraz mam klasyczne chicco:-p:-D dla drugiego dzidziołka chciałabym cameleona ale watpię że będzie nas stać:baffled:
z PP miałam Arię ale nie wpadła mi oko miałam ja tydzień:-p

reklama
Kupiłam Lenuszce takie butki dziś

moz-screenshot.jpg
http://www.sklepreebok.pl/index.php?page_id=6&search=1&showCat=76&pricesort=ASC
na tej stronie ostatnie na samym dole.
Śliczne są i takie miękkie! Lena nie chciała ich zdjąc w sklepie, a już kupiłam inne w cocodrillo i musiałam iść tamte oddać i kupić te.
Teraz tylko sandałki na lato kupić muszę jakieś.

Do góry