reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kic niezła jesteś..aż boję się myśleć co by było gdyby w h&m sprzedawali również wózki
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Kicrym-to ja cie chyba pobilam,bo jutro jade po 8 wozek i wiekszosc mam ciagle w domu dla kolejnego dziecka jak sie w koncu zdecydujemy :-) oczywiscie w to nie wliczam Adrianny wozkow dla lalek,bo tez juz jej kolekcje robie dzieki Bogu maz moj wyrozumialy,ale powoli konczy mu sieta wyrozumialosc na wozki ......
Tosika- dzieki za zdjecia twojej Inglesiny,moj kochany maz kupil mi spacerowke i jest to w tej chwili moj ulubiony wozek ( mam go od sierpnia zeszlego roku); dla nas sie sprawdza super :-) dla kolejnego dziecka dokupie jeszcze tylko gondole...
Tosika- dzieki za zdjecia twojej Inglesiny,moj kochany maz kupil mi spacerowke i jest to w tej chwili moj ulubiony wozek ( mam go od sierpnia zeszlego roku); dla nas sie sprawdza super :-) dla kolejnego dziecka dokupie jeszcze tylko gondole...
Ostatnia edycja:
aż boję się myśleć co by było gdyby w h&m sprzedawali również wózki
Dobre!
Ewa-Krystyna, trzymasz resztę wózków - to tak sobie zmieniasz?
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ewa-Krystyna, ośemkę planujecie?
Ewa jak będziesz miała chwilke to napisz jakie wózki posiadasz mnie się baaaaardzo podoba baby jogger ale ze stanów go nie bedę sprowadzaćno i ja wszystkie sprzedaje, bo dla 2 dziecia na bank tych samych bym nie urzywała u was chyba więszky wybór w wózkach, przynajmniej jak przeglądam zagraniczne strony z wózkami
Post no M sie śmieje że dobrze że koło nas nigdzie nie ma takiego dużego sklepu z wózkami bo co kilka tygodni byłby inny w domu
Post no M sie śmieje że dobrze że koło nas nigdzie nie ma takiego dużego sklepu z wózkami bo co kilka tygodni byłby inny w domu
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Ewa jak będziesz miała chwilke to napisz jakie wózki posiadasz mnie się baaaaardzo podoba baby jogger ale ze stanów go nie bedę sprowadzaćno i ja wszystkie sprzedaje, bo dla 2 dziecia na bank tych samych bym nie urzywała u was chyba więszky wybór w wózkach, przynajmniej jak przeglądam zagraniczne strony z wózkami
Kicrym- u nas jest bardzo maly wybor w porownaniu z Polska,ale sie poprawia.... ja gustuje w tradycyjnych wozkach,wiec wybor jeszcze mniejszy.... w Kanadzie nie ma ani Inglesiny ani Emmaljungi ,zeby wymienic dwie firmy,ktorych wozki podobaja mi sie najbardziej... ja mam glownie Peg Perego,pozniej wstawie fotki :-),bo ta firma jest najbardziej popularna... no i wczoraj sie pomylilam,bo zapomnialam jeszcze o wozku co mam na parkingu i nikt nie chce go ukrasc ;-) oraz Magnum Inglesiny w Polsce :-) ty mieszkasz w Polsce czy UK? w UK jest ogromny wybor,szczegolnie uzywanych... u nas za uzywane np. Bugaboo ( marzy mi sie Bee) jest niewiele tansze niz nowe w sklepie ... w ogole w Kanadzie ludzie nie wydaja na wozek tyle co w Polsce,dla nich $200 za wozek to juz bardzo duzo.... te drozsze wozki slabo sie sprzedaja...
Surv- my nie planujemy wiecej niz 3, niestety wozki to moje hobby i dlatego ich mam az tyle :-) i na prawde prawie wszystkie uzywam poza gondolami :-) mam dwa podwojne,ktorych sporo uzywalysmy z moimi kumpelami w zeszlym roku w wakacje - w sumie te dwa wozki to dwie ramy i dwa siedzikska,ktore moge zaczepic tez na pojedyncza rame :-)
Ewa widzę że mamy o czym gadać;-)ja mieszkam w PL, siostra w UK
No mi bee też się bardzo podoba, teraz wyszedł bee+wogole bugaboo mi sie podobają-mój styl, ja znowu lubię taki nowoczesny, chociaż teraz mam klasyczne chicco dla drugiego dzidziołka chciałabym cameleona ale watpię że będzie nas stać
z PP miałam Arię ale nie wpadła mi oko miałam ja tydzień
No mi bee też się bardzo podoba, teraz wyszedł bee+wogole bugaboo mi sie podobają-mój styl, ja znowu lubię taki nowoczesny, chociaż teraz mam klasyczne chicco dla drugiego dzidziołka chciałabym cameleona ale watpię że będzie nas stać
z PP miałam Arię ale nie wpadła mi oko miałam ja tydzień
reklama
pabla27
Fanka BB :)
Kupiłam Lenuszce takie butki dziś
http://www.sklepreebok.pl/index.php?page_id=6&search=1&showCat=76&pricesort=ASC
na tej stronie ostatnie na samym dole.
Śliczne są i takie miękkie! Lena nie chciała ich zdjąc w sklepie, a już kupiłam inne w cocodrillo i musiałam iść tamte oddać i kupić te.
Teraz tylko sandałki na lato kupić muszę jakieś.
na tej stronie ostatnie na samym dole.
Śliczne są i takie miękkie! Lena nie chciała ich zdjąc w sklepie, a już kupiłam inne w cocodrillo i musiałam iść tamte oddać i kupić te.
Teraz tylko sandałki na lato kupić muszę jakieś.
Podziel się: