reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
he he wiem że mam fioła no ale na jakims punkcie tryeba miec:-p:-pxlanderek poszedł, magic tez to trzeba na coś wymienić tego "starego"gessleina:-p:-p:-p Sylcia no własnie nie koniecznie mi odpowiada to składanie w laskę, bo mamy mały bagażnik i znowu będzie trzeba kółka wyciągać:dry:

Kic wiesz ja auta nie mam, więc myślę że z laską (parasolką wygodniej, np w autobusie) poza tym taki wózek to bym wsadziła do auta za tylnym siedzeniem:tak::-D

Kic mnie się X lander bardziej widzi,bo ja lubie te z dwiema rączkami,ale Chicco tez fajny.
Oj ty to naprawde masz fioła!

Post, ja też nie ufałam, ale mamy spacerówkę chicco i śmiga całkiem fajnie. Ale pewnie Kic, znalazłaby tysiące wad:-D

Wziełam chicco wczoraj i jeszcze źle kliknęłam na allegro i zamówiły sie dwa:baffled::baffled::baffled:mam nadzieję że jak napisałam do kolesia to da się to odkręcić:baffled::baffled::baffled: ja tam zazwyczaj wad nie szukam tylko plusów, wady są wtedy gdy chce przekonać M na nowy wózek:-p:-pmiałam lite way i był kiepski, ten chicoo w sklepie wydawał mi się super, x lander miał pewne wady,więc wzięłam chicco:happy2:oby tylko nie przyszły dwa bo sie chyba zabiję:baffled::baffled::baffled:

buciki boskie. Ehhhh może ja też mam szanse na kupowanie takich cud...
wózek- nie mam pojęcia.
Może mi też by się teraz taki przydał ale na razie chusta...:happy2:

reklama
Kic spokojnie! Zapłaciłaś?! No chyba nie ;-) A poza tym robiąc zakupy w sklepach internetowych mamy większe prawa niż jak kupujemy w zwykłym sklepie. Na pewno towar możesz oddać bez podania przyczyny do jakiegoś czasu. Nie pamiętam. Niech wypowie się Surv - na pewno będzie wiedziała:tak:

Do góry