reklama
he he wiem że mam fioła no ale na jakims punkcie tryeba miecxlanderek poszedł, magic tez to trzeba na coś wymienić tego "starego"gessleina Sylcia no własnie nie koniecznie mi odpowiada to składanie w laskę, bo mamy mały bagażnik i znowu będzie trzeba kółka wyciągać
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Kic wiesz ja auta nie mam, więc myślę że z laską (parasolką wygodniej, np w autobusie) poza tym taki wózek to bym wsadziła do auta za tylnym siedzeniem
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Madzia...tu też by się należała ta piosenka co dla Tosiki
Ja bym wzięła x-landera.. jakoś chicco nie ufam
Ja bym wzięła x-landera.. jakoś chicco nie ufam
Wziełam chicco wczoraj i jeszcze źle kliknęłam na allegro i zamówiły sie dwamam nadzieję że jak napisałam do kolesia to da się to odkręcić ja tam zazwyczaj wad nie szukam tylko plusów, wady są wtedy gdy chce przekonać M na nowy wózekmiałam lite way i był kiepski, ten chicoo w sklepie wydawał mi się super, x lander miał pewne wady,więc wzięłam chiccooby tylko nie przyszły dwa bo sie chyba zabiję
reklama
Kic spokojnie! Zapłaciłaś?! No chyba nie ;-) A poza tym robiąc zakupy w sklepach internetowych mamy większe prawa niż jak kupujemy w zwykłym sklepie. Na pewno towar możesz oddać bez podania przyczyny do jakiegoś czasu. Nie pamiętam. Niech wypowie się Surv - na pewno będzie wiedziała
Podziel się: