reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla - fajowskie butki! A nie boisz się takich drogich kupować? Bo ja zauważyłam, że Flo tak w piaskownicy w żłobku buty masakruje, że nie ma sensu jej nic nowego kupować:/
ja Kubie kupiłam w daichmanie adidaski z adidasa z przeceny za 49zł więc w sumie w cenie "zwykłych" butów troche je poobdzierał ale nie wyglądają na zniszczone. mamy tez trzewiki z Bartka i Kuba je bardzo mocno eksploatuje a but wygląda super, nic sie nie zdziera
Mnie się wydaje,że najważniejszy jest fason i chyba z czego są one wykonane,poprzednie Maks miał adidasa czarne kupione w uk,takie tworzywo, że Maks się mógł w nich tarzać i nic nie jest pozdzierane,szkoda że już są na niego za małe. Dziś je pewnie wystawię na allegro.A teraz kupiłąm mu białe był na jednym spacerze i już są w jednym miejscu pozdzierane. Upatrzyłam mu jeszczesuper tenisówki w reservd, może jeszcze będą
reklama
pabla27
Fanka BB :)
Surv - Lena bardzo butów nie niszczy, ale fakt, że wolałabym kupić tańsze...aczkolwiek te reeboki są świetne, bo czubki mają lekko gumowe a reszta buta jest z fajnego materiału, wystarczy do prali wrzucić i buty wyprane, generalnie wyglądają na takie, co niełatwo im podołać:-)
Podziel się: