Kicrym, przeczytaj sobie :-) E-zakupy mogą być bezpieczne - Rzeczpospolita
reklama
Kasia dzięki za artykułtroche mi lżej nie wiem jak to się stało ale fakt jest że popełniłam błądoczywiście kasy nie wpłaciłam bo zazwyczaj biorę wysyłkę za pobraniem. Narazie koleś milczy,trudno....nie wiem czy jest mozliwe żeby to zamówienie przedpadło
mamabartka
...i Natalki :)
Kic i co z tym wózkiem szalona kobieto?:-)
Oj, masz bzika Ja cię nie przebiję.
Kupiłam mój osobisty wózek idealny i na nim poprzestanę....ku radości mojego M.
Oj, masz bzika Ja cię nie przebiję.
Kupiłam mój osobisty wózek idealny i na nim poprzestanę....ku radości mojego M.
MamaBiN no Aria w ogóle się nie sprawdziła mimo zachwalania na wózkowym forummiałam gessleina swifta bardzo fajny wózek,ale jakoś mi się już opatrzył, a ja sobie upatrzyłam właśnie nowość chicco i zakupiłam, narazie nim smigamy co będzie dalej to nie wiem, nastawiam mojego M jeszcze na Maclarena volo jako ostatni wózeka no i dzisiaj gesslein opuścił nasze mieszkanko
podobno pliko sprawdza sie tylko przy lżejszym dziecku, więc wiesz jak Natasia przykoksuje to może wymienisz
podobno pliko sprawdza sie tylko przy lżejszym dziecku, więc wiesz jak Natasia przykoksuje to może wymienisz
mamabartka
...i Natalki :)
Oj, niezła jesteś.jeszcze MacLaren w planach
Pliko to mój 6-ty wózek tak w sumie. Bartek miał 3 i Natasia też.
Jak ona przykoksuje to już jeździć nie będzie chciała. Teraz ciężko ją w wózku utrzymać. Wiercioch taki
Pliko to mój 6-ty wózek tak w sumie. Bartek miał 3 i Natasia też.
Jak ona przykoksuje to już jeździć nie będzie chciała. Teraz ciężko ją w wózku utrzymać. Wiercioch taki
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym - 6 wózków?? Nieźle to Wy się szybko za dzidziusia nowego bierzcie, bo lada moment Kuba z wózków wyrośnie i nie będziesz mogla kontynuować swojej pasji
reklama
Podziel się: