reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kasia dzięki za artykuł:tak:troche mi lżej:dry: nie wiem jak to się stało ale fakt jest że popełniłam błąd:baffled:oczywiście kasy nie wpłaciłam bo zazwyczaj biorę wysyłkę za pobraniem. Narazie koleś milczy,trudno....nie wiem czy jest mozliwe żeby to zamówienie przedpadło:dry:

Kic i co z tym wózkiem szalona kobieto?:-)
Oj, masz bzika:-D Ja cię nie przebiję. :-D:-D:-D:-D
Kupiłam mój osobisty wózek idealny i na nim poprzestanę.:tak:...ku radości mojego M.:-p

MamaBiN no Aria w ogóle się nie sprawdziła mimo zachwalania na wózkowym forum:dry:miałam gessleina swifta bardzo fajny wózek,ale jakoś mi się już opatrzył, a ja sobie upatrzyłam właśnie nowość chicco i zakupiłam, narazie nim smigamy co będzie dalej to nie wiem, nastawiam mojego M jeszcze na Maclarena volo jako ostatni wózek:tak::happy:a no i dzisiaj gesslein opuścił nasze mieszkanko:tak::-D
podobno pliko sprawdza sie tylko przy lżejszym dziecku, więc wiesz jak Natasia przykoksuje to może wymienisz:-p:-D

Oj, niezła jesteś.:-D:-D:-Djeszcze MacLaren w planach:-D
Pliko to mój 6-ty wózek tak w sumie. Bartek miał 3 i Natasia też.
Jak ona przykoksuje to już jeździć nie będzie chciała:-p. Teraz ciężko ją w wózku utrzymać. Wiercioch taki:tak:

Kicrym - 6 wózków?? Nieźle:szok: to Wy się szybko za dzidziusia nowego bierzcie, bo lada moment Kuba z wózków wyrośnie i nie będziesz mogla kontynuować swojej pasji:-D

reklama
Surv mój M też mi to powtarza:-p:-pno i w porównaniu z niektórymi dziewczynami z gazetowego forum to ja jestem "maleńka" w sprawach wymiany tego sprzetu:tak::-D

Do góry