reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Temat butów u nas też na topie:-D Ciągle nieszczy i znów dokupiliśmy 2 pary, bo poprzednie nadają sie jedynie na działkę:baffled:
Kamu - polecam taki biały specjalny marker do butów, który maskuje przetarcia. Pani w obuwniczym mi poleciła do białych balerinek Zosi i dobrze, bo 3 razy założone i już kiepsko wyglądają:happy2:

reklama
dziewczyny jakie macie rowerki dla dzieci?my mamy taką trójkołówkę co była z baldachimem i tą podstawką na nogi ale mały nie dosięga do pedałów i sie wkurza, chcemy mu kupic na dzień dziecka jakiś ale nie wiem jaki się sprawdza. Mamy które mają starszaki poradzcie coś bo już wariuję:dry:

Kicrym my tez mamy ten sam rowerek,podnóżek już dawno zdjęłam i młody do pedałów sięga,ale nie kuma ,ze trzeba pedałować. Mamy też ten rowerek biegowy,Maciuś się na niego ładuje,ale chyba jeszcze jest za mały na ten wynalazek.Sama nie wiem czy mu jakiś rowerek kupować,skoro może jeździć na tym z baldachimem póki co.
A jak Kuba bardzo chce jeździć ,a ten na niego za duży to moze wybierzcie się do sklepu i przymierzcie ,który byłby dla Kubusia dobry.

Kicrym, my mamy zwykły 'no name' - mala od dziadka dostała, a on zwykle wszystkie zakupy robi na giełdzie, więc i stamtąd pewno rowerek pochodzi:-p Ale ma pasy (już się przydały, jak mała chciała na główkę się rzucać) i jest takiej wysokości, że Flo moze sama na niego wsiąć i do pedałów sięga....z tym, że ona się jeszcze boi, więc jeździ z napędem rodzicielskim, czyli ją za taki dróżek pchamy:-) Ale dla Kuby na teraz kupiłabym coś taniego i prostego, bo i tak teraz szybko rośnie, to pewno w jeden sezon wyrośnie...

Fajny rowerek.
My mamy taki zwykły, plastikowy i jest ok tylko niestety bez kija:baffled: więc chętnie bym go wymieniła.
Patrykowi na 3 urodziny kupiliśmy bmx taki na którym jeździ do tej pory -rozmiar 16.
Wtedy ledwo co mógł używać pedałów ale dawał rade. Też miał koszyk- super sprawa dla mamy na spacerach i boczne kółeczka ale wyścigowy czarny patyk do pchania dorobiliśmy sami. Myślę że akurat do komunii wytrzyma :-D. Jeśli kupicie 12 to na 4 -5 urodziny potrzebny będzie większy. No cóż kic, lubisz przecież zmieniać bryki hehe :]
Acha nasz bmx kosztował coś ponad 250 zł i to była super cena bo rowerek porządny.

Ostatnia edycja:
mamcia to dużo zalezy od dziecka, ja mam w swojej przedszkolnej grupie 4 latków, dzieci które nie potrafią pedałować i dzieci które jeżdzą na 2 kółkach:tak:
Haszi no będziemy sie musieli wstrzymać, wczoraj z M pojechalismy do sklepów, przymierzalismy Kube chyba do 10 rowerków 12 calowych i tylko w jednym dotykał do pedałów...ale był cały różowy:baffled::wściekła/y::-D:-D tak chyba zrobimy że w tym roku nie kupimy a w nasepnym może dosiegnie do pedałów ale w tym większym rowerku - 16cali:tak:
ale za to kupiłam małemu kapielówki w Lidlu:-p:-D:-D:-D

reklama
Kic my kupiliśmy od znajomych okazyjnie właśnie taki bmx 12 cali, ale jest za duży na Antka, więc na razie robi za dekoracje w pokoju:-p podejrzewam, że za rok będzie dobry, choć na długo nie wystarczy:baffled:
mamy również biegacz ale taki mały jednak Antoś śmiga po nim jak torpeda:-D na trzykołowcu ma zdjęty podnóżek, jednak nie pedałuje tylko się odpycha jak na biegaczu;-)

Do góry