reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Tosika, boskie butki! A gdzie kupowałaś?
Post, Twoje też cudne! Zwłaszcza sandały!
Post, Twoje też cudne! Zwłaszcza sandały!
dziękuje dziewczynki:-) Surv to są geoxy, i mialy nawet dobrą cenę, bo to chyba z poprzedniej kolekcji
dziewczyny przeleciałam cale alegro w poszukiwaniu kaloszek i nic nie znalazlam (a szukam w czerwone grochy ot takie moje widzi misie) nie wiecie gdzie jeszcze mogę znaleźć
dziewczyny przeleciałam cale alegro w poszukiwaniu kaloszek i nic nie znalazlam (a szukam w czerwone grochy ot takie moje widzi misie) nie wiecie gdzie jeszcze mogę znaleźć
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hmmm ja widziałam tylko biedronki
tosika hmmm fajne kalosze widziałam w H&M ale nie takie o jakich marzyszmy mamy z Tomkiem
dziewczyny wiem że będziecie miec ze mnie ubaw ale który wózio mam zamówić???:-):-)
Wózki dla dzieci - Bejbi.eu - foteliki samochodowe oraz pościel niemowlęca. czy taki CHICCO 2010 WOZEK SPACEROWY SKIP +FOLIA +KUBUS (970627226) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny wiem że będziecie miec ze mnie ubaw ale który wózio mam zamówić???:-):-)
Wózki dla dzieci - Bejbi.eu - foteliki samochodowe oraz pościel niemowlęca. czy taki CHICCO 2010 WOZEK SPACEROWY SKIP +FOLIA +KUBUS (970627226) - Aukcje internetowe Allegro
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Kic obydwa fajne, ale ja bym brała ten pierwszy bo chyba składa się jak parasol, a ten drugi na pewno nie
reklama
Podziel się: