reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dziewczyny które intereesuje x-lander moge podać dane,byłam w czwartek w sklepie firmowym,bo bedziem y zamawiać ten wózek takze podam wam dokładną wage,bo dostałam katalog
x1 z kołami 16 kg (bez kół 12kg) złożony 93/40/69 rozłożony 107/111/69
xa 14,5 kg 9,5 kg 89/50/68 105/105/68
w maju mają wejsc jeszcze 2 albo nawet 3 nowe modele,jak by was interesowały dane innych wózków z tej firmy to tez mam
Ja kupuje xa chociaż mój mąż chce x1

reklama
Ja w dalszym ciagu mam problem z wyborem wozka, nie wiem czy chce gleboki z mozliwoscia zrobienia spacerowki, czy bardziej taka spacerowka z mozliwoscia wsadzenia do niej gondolki...

.:baffled: i to daje mi powody do myslenia, i jest powodem dyleamtow. W ten weekend wybierzemy sie z Mackiem do takiego wielkiego sklepu "mama i ja" i mam nadzieje ze ten wypad rozwieje moje watpliwosci. Jakas fachowa pomoc, doradztwo na pewno sie przyda ;-)

Ja mam ten sam problem! teraz za bardzo nie mogę polatać po sklepach, więc jak się czegoś dowiesz to koniecznie daj znać co ci doradzili:-) ale pewnie co sklep to inna opinia będzie:-)
Ja na razie poważnie myślę o wózku spacerowym głębokim, no ale to może się szybko zmienić :-)

Do nas w zeszłym tygodniu dotarł zakupiony na allegro x-lander xa. Moim subiektywnym zdaniem jest bardzo fajny - poręczny, zwrotny i wcale nie bardzo ciężki. Zakupiliśmy wersję wielofunkcyjną z gondolą, spacerówką i fotelikiem samochodowym:tak: Oczywiście funkcjonalność wyjdzie w przysłowiowym praniu ale wierzę, że dzidzi będzie wygodnie w swojej prywatnej furze:-D Pozdrawiam serdecznie:)

kamu na jaki sie kolorek zdecydowałaś?bo my z mężem jesteśmy zgodni ze xa ale co do koloru to nie jesteśmy przekonani. Mimo że dalej nie wiemy czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ( w czwartek lekarz powiedzial ze raczej chlopiec a w piatek ze dziewczynka:tak: takze dalej nic) no ale ten niebieski jest w rzeczywistości bardzo blady ,zielony ostry, mi sie podoba czerwony, bo wpada w bordo ale dla chlopca????? jakie ty masz typy co do kolorków - ja mowie o kolecji 2008 i gdzie go zamawiasz? ( przez internet czy normalnie w sklepie)

dziewczyny a w jakiej cenie sa x-landery xa?? nigdzie nie mogę znaleźć a na allegro teraz same używane! na stronie firmowej jeszcze nie ma cennika! a wózio całkiem fajne:-)

ale fajnie survivor ci z tym łóżeczkiem:-) Ja póki co nasłu****ę kopniaków i w przypływach czułości oglądam ciuszki:tak:

Ale czekam na lepszą pogodę i samopoczucie i poproszę mężusia o wypad do jakiegoś sklepu z rzeczami dla maluchów i na pewno coś kupię:-D bo jednak sama z

siebie jestem zwolenniczka ogladania na żywo, "pomacania", pomarudzenia:-D (oczywiście zmorą jest to dla mojej połowicy)

ach jeszcze te 3 miesiące:-):-):-)

reklama
Ja też planuje zrobić nalot na hurtownie z bobasowymi rzeczami:-) wtedy sobie pooglądam, pospisuje i zobaczę jak ceny np na allegro się do tego mają :-)
ale na razie czekam na pozwolenie lekarza że już z wyrka można wstać:-) ta okropna szyjka.....:-(

Do góry