reklama
Hej babki :-)
a jak tak z calkiem innej beczki, pomijajac tematyke kapieli :-)
na jaki rozmiar kupujecie ciuszki na poczatek ?
ja jestem fanka lumpeksow tak wiec na razie tam zaopatruje Antosie w garderobe. Staram sie wybierac rozmiarowke na oko- tzn 56-62. Wiekoszosc kupilam na 62cm, ale zauwazylam ze te ktore mam na 56, po przylozeniu sa takie same jak te z 62 :-) Zalezy od firmy :-) Myslicie ze 62 to w sam raz ? Nie chce by na moim dziecku wszystko wisialo, wiec nie decyduje sie na wieksze na sam poczatek. Zreszta doszlam do wniosku ze takie dylematy moglabym miec jak bym kupowala w sklepie, ale jak mam zaplacic 1,5zl za spioszki to jakos nie przeraza mnie mysl ze Mala z nich szybko wyrosnie :-)
a jak z Waszymi wyprawkami w postaci garderoby dla Maluszkow ?
a jak tak z calkiem innej beczki, pomijajac tematyke kapieli :-)
na jaki rozmiar kupujecie ciuszki na poczatek ?
ja jestem fanka lumpeksow tak wiec na razie tam zaopatruje Antosie w garderobe. Staram sie wybierac rozmiarowke na oko- tzn 56-62. Wiekoszosc kupilam na 62cm, ale zauwazylam ze te ktore mam na 56, po przylozeniu sa takie same jak te z 62 :-) Zalezy od firmy :-) Myslicie ze 62 to w sam raz ? Nie chce by na moim dziecku wszystko wisialo, wiec nie decyduje sie na wieksze na sam poczatek. Zreszta doszlam do wniosku ze takie dylematy moglabym miec jak bym kupowala w sklepie, ale jak mam zaplacic 1,5zl za spioszki to jakos nie przeraza mnie mysl ze Mala z nich szybko wyrosnie :-)
a jak z Waszymi wyprawkami w postaci garderoby dla Maluszkow ?
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja kupuję na 62 głównie, ale mam trochę na 56 i trochę na 68 (te, koło których nie mogłam przejść obojętnie
Ponieważ moja siostra rodzi miesiąc wcześniej, to najmniejsze i tak jej wypożyczę - najwyżej w zamian da mi większe, jeśli się okaże, że moje dziecko jest wielgachne
no właśnie - nie da się przejść obojętnie obok tych cudowności.
ja kupiłam na razie na 56 cm - 2 kaftaniki, śpioszki i koszulka taki zestawik do szpitala coby Groszka wystroić
Oprócz tego mam body z krótkim takie w rozmiarze 0-3 mies
Na wieksze szaleństwo pewnie sobie pozwolę jak będzie bliżej porodu coby określił lekarz jak syn przybiera i jaki długi
no i grunt to nie przesadzać z ilością tych 56 bo dzieci szybko wyrastają z tych maciupich ciuszków:-)

ja kupiłam na razie na 56 cm - 2 kaftaniki, śpioszki i koszulka taki zestawik do szpitala coby Groszka wystroić
Oprócz tego mam body z krótkim takie w rozmiarze 0-3 mies
Na wieksze szaleństwo pewnie sobie pozwolę jak będzie bliżej porodu coby określił lekarz jak syn przybiera i jaki długi
no i grunt to nie przesadzać z ilością tych 56 bo dzieci szybko wyrastają z tych maciupich ciuszków:-)
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja dzisiaj z kolei zaopatrzyłam się w czapeczki sztuk 2 po 2,99zł/sztukę oraz w śpioszki( 0-3) 4,99zł, których nie mogłam nie wziąć:-) Trochę śpioszków i kaftaników mam także na rozmiar 62-68. A w związku z tym że cena atrakcyjna to nie mogłam przejść obok tego sklepu obojętnie 

a ja właśnie przeglądam wózki w necie i muszę powiedzieć, że spodobał mi się
x lander xa ze względu na kółka - wydają się takie nie za małe nie za duże.
jestem tylko ciekawa jak ciężkie to cudo i jak się składa bo już wiem, że priorytetem
w zakupie będzie waga wózka, bo to ja najczęściej będę śmigać z małym:-) bynajmniej na początku a kulturystyczna nie jestem
x lander xa ze względu na kółka - wydają się takie nie za małe nie za duże.
jestem tylko ciekawa jak ciężkie to cudo i jak się składa bo już wiem, że priorytetem
w zakupie będzie waga wózka, bo to ja najczęściej będę śmigać z małym:-) bynajmniej na początku a kulturystyczna nie jestem
renia77 x lander xa do lekkich nie należy ok 14 kg tak gdzies wyczytalam ja sie na niego zdecydowalam ale nie bede go wnosic takze dla mnie waga nie ma znaczenia, jak sie sklada to nie wiem.
co do ciuszkow to ja mam na 56 i 62 kupilam tylko kilka rzeczy bo reszte dostalam od kolezanek
co do ciuszkow to ja mam na 56 i 62 kupilam tylko kilka rzeczy bo reszte dostalam od kolezanek
dzięki kicrym za informację o x landerze.
po prostu uważam że jest ładny ale i tak wiem, że musze jechać do sklepu z wózkami i wybiorę lekki ale właśnie w tym stylu
koniecznie tylko muszę się wziąć za wybieranie i poszukiwanie bo jeszcze jakoś się poruszam:-) a jest róznie z kondycją
po prostu uważam że jest ładny ale i tak wiem, że musze jechać do sklepu z wózkami i wybiorę lekki ale właśnie w tym stylu
koniecznie tylko muszę się wziąć za wybieranie i poszukiwanie bo jeszcze jakoś się poruszam:-) a jest róznie z kondycją
reklama
Ja w dalszym ciagu mam problem z wyborem wozka, nie wiem czy chce gleboki z mozliwoscia zrobienia spacerowki, czy bardziej taka spacerowka z mozliwoscia wsadzenia do niej gondolki... zastanawiam sie co by bylo lepsze na lipiec...no i pozniej tez oczywiscie, bo nie chce kupic wozka, by za chwile leciec po nastepny. Ja caly czas myslala o roan marita, bardzo fajny, ladny, tyle ze bardzo klasyczny, ale ja akurat takie lubie, no i przede wszystkim super sie go prowadzi, kuzynka ma wiec juz nie raz mialam okazje nim pojedzic :-) co wazne jego cena tez jest przystepna, niewiele ponad 1000zl. No ale to jest wozek gleboki, z mozliwoscia zrobienia spacerowki, z tym ze ta spacerowka jest wysoka ...
i to daje mi powody do myslenia, i jest powodem dyleamtow. W ten weekend wybierzemy sie z Mackiem do takiego wielkiego sklepu "mama i ja" i mam nadzieje ze ten wypad rozwieje moje watpliwosci. Jakas fachowa pomoc, doradztwo na pewno sie przyda ;-)

Podziel się: