reklama
Dzieki dziwczyny, fajnie ze przynjamniej tutaj moge sie pochwalic
surv a Ty kochana?kiedy zaprezentujesz nowa zdobycz...?
i buty prosze prezentowac:-) ja kupilam sobie jesczez wczesniej fajne sandaly...ale zamin je zaloze to jesczez troche minie bo znow snieg pada:-(
surv a Ty kochana?kiedy zaprezentujesz nowa zdobycz...?
i buty prosze prezentowac:-) ja kupilam sobie jesczez wczesniej fajne sandaly...ale zamin je zaloze to jesczez troche minie bo znow snieg pada:-(
Madzia mnie sie podoba ten drugi komplecik:-) jakiś taki wyluzowany mi się wydaje;-)
Pearl zakupy rewelacja Szymuś będzie onieśmielał polskie kobitki a Twoje zakupy boskie!! Normalnie mój styl
Sylcia ja ostatnio u nas w sklepach z obuwiem dziecięcym pytalam jakie mają najmniejsze z twardą podeszwą , to mi mówily babeczk, ze 19tka....
Pearl zakupy rewelacja Szymuś będzie onieśmielał polskie kobitki a Twoje zakupy boskie!! Normalnie mój styl
Sylcia ja ostatnio u nas w sklepach z obuwiem dziecięcym pytalam jakie mają najmniejsze z twardą podeszwą , to mi mówily babeczk, ze 19tka....
Ostatnia edycja:
Sylcia zobacz w deichmanie, smyku i H&MKuba ma też małą nóżkę
Ostatnio mu mierzyłam sandały w deichmanie i włożyłam 18 a tu za małebardzo się zdziwiłam, a 19 była dobra
W smyku też mają różne rozmiarya w H&M kupiłam małemu trampki (już je wklejałam, takie w szare paseczki)i rozmiar 17/18 jest ok
Ostatnio mu mierzyłam sandały w deichmanie i włożyłam 18 a tu za małebardzo się zdziwiłam, a 19 była dobra
W smyku też mają różne rozmiarya w H&M kupiłam małemu trampki (już je wklejałam, takie w szare paseczki)i rozmiar 17/18 jest ok
Sylcia zobacz w deichmanie, smyku i H&M
Kicrym, ale szkopuł w tym, że pewnie w miejscowości, w któej mieszka Sylcia nie ma takich sklepówU nas np. z wymienionych jest tylko Deichmann;-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Sylcia, w Deichmanie patrzyłam i dla chodzących są duże od 19 czy 20, na Florkę, która ma też około 10,5 cm sporo za duże. Przypuszczam, że mogą być w Bartku czy w tych super markowych sklepach dla dzieci, mogę spojrzec przy okazji u nas, jak będę w swoim nowym ulubionym CH dla dzieci
Pearl, super zakupy! Rurki boskie..też bym takie chciała, ale z wielką d*** chyba nie wchodzą w rachubę Wczoraj przeżyłam lekkie załamanie, jak się okazało, że podkoszulki to ja rozmiar L noszę Dziś już sobie wytłumaczyłam, ze to na pewno przez wielki biust
Pearl, super zakupy! Rurki boskie..też bym takie chciała, ale z wielką d*** chyba nie wchodzą w rachubę Wczoraj przeżyłam lekkie załamanie, jak się okazało, że podkoszulki to ja rozmiar L noszę Dziś już sobie wytłumaczyłam, ze to na pewno przez wielki biust
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Kicrym, ale szkopuł w tym, że pewnie w miejscowości, w któej mieszka Sylcia nie ma takich sklepówU nas np. z wymienionych jest tylko Deichmann;-)
Kicrym dzięki, u mnie jedyny sklep dziecięcy to sklep made in china
A tych sklepów to na razie chyba nawet w Sączu nie ma
Surv to jak możesz to zerknij, bo z tego co wiem Bartek zaczyna się chyba od 19 rozmiaru I gdyby coś takiego małego było to może jakoś się umówimy,że byś mi zakupiła a ja zapłacę za przesyłkę i buciki
Surv to zależy w jakim deichmanieu mnie na centrum były same duże, a w M1 w Czeladżi było sporo małych bucików. Kuba ma ok 11cm nóżke może ociupinkę mniej. ja uważam że każdego buta trzeba dziecku włożyc bo są takie rozbierzności w rozmiarach że szok. U mnie w bartku same butki z tawrda podeszwą od 19Sylcia, w Deichmanie patrzyłam i dla chodzących są duże od 19 czy 20, na Florkę, która ma też około 10,5 cm sporo za duże. Przypuszczam, że mogą być w Bartku czy w tych super markowych sklepach dla dzieci, mogę spojrzec przy okazji u nas, jak będę w swoim nowym ulubionym CH dla dzieci
Te adidaski z Kappy co wklejałam teraz to numer 18 a Kubie zlatuja z nogispecjalnie siostrze mówiłam żeby 18 kupiła żeby mały miał na teraz, a sa za duże
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Pearl...co tam zakupy dla smyka...te rurki boskie Zdjęcie z właścicielką też poproszę jak już admin Cię wkońcu na zamknięty wpuści
reklama
Piekne zakupy robicie, ja sie nadal ograniczam.
Ja w cocodrillo buciki 18 kupiłam. Maly ma cos kolo 13 cm stupke i są ok ale nie polecam specjalnie bo nóżka sie zapaca. Mniejszych nie mają, tylko z miekką.
Sylcia może przez neta cos kupisz?
Ja sobie kupiłam poszewke która idealnie sie nada na chusto-krzesełko Przyda się takie na nasz wyjazd bo przecież krzesełka ani chustawki wieźć nie będe.
Tylko maszyny jeszcze nie mam. Mam już 2 obiecane ale jakos nie docieraja jeszcze.
Ehh wracam do prasowania.
Ja w cocodrillo buciki 18 kupiłam. Maly ma cos kolo 13 cm stupke i są ok ale nie polecam specjalnie bo nóżka sie zapaca. Mniejszych nie mają, tylko z miekką.
Sylcia może przez neta cos kupisz?
Ja sobie kupiłam poszewke która idealnie sie nada na chusto-krzesełko Przyda się takie na nasz wyjazd bo przecież krzesełka ani chustawki wieźć nie będe.
Tylko maszyny jeszcze nie mam. Mam już 2 obiecane ale jakos nie docieraja jeszcze.
Ehh wracam do prasowania.
Podziel się: