reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Dzieki dziwczyny, fajnie ze przynjamniej tutaj moge sie pochwalic:tak:
surv a Ty kochana?kiedy zaprezentujesz nowa zdobycz...?
i buty prosze prezentowac:-) ja kupilam sobie jesczez wczesniej fajne sandaly...ale zamin je zaloze to jesczez troche minie bo znow snieg pada:-(

Madzia mnie sie podoba ten drugi komplecik:-) jakiś taki wyluzowany mi się wydaje;-)
Pearl zakupy rewelacja:tak::tak::tak: Szymuś będzie onieśmielał polskie kobitki:-p a Twoje zakupy boskie!! Normalnie mój styl:tak:
Sylcia ja ostatnio u nas w sklepach z obuwiem dziecięcym pytalam jakie mają najmniejsze z twardą podeszwą , to mi mówily babeczk, ze 19tka....

Ostatnia edycja:
Sylcia zobacz w deichmanie, smyku i H&M:tak:Kuba ma też małą nóżkę:tak:
Ostatnio mu mierzyłam sandały w deichmanie i włożyłam 18 a tu za małe:szok:bardzo się zdziwiłam, a 19 była dobra:tak:
W smyku też mają różne rozmiary:tak:a w H&M kupiłam małemu trampki (już je wklejałam, takie w szare paseczki)i rozmiar 17/18 jest ok:tak:

Sylcia, w Deichmanie patrzyłam i dla chodzących są duże od 19 czy 20, na Florkę, która ma też około 10,5 cm sporo za duże. Przypuszczam, że mogą być w Bartku czy w tych super markowych sklepach dla dzieci, mogę spojrzec przy okazji u nas, jak będę w swoim nowym ulubionym CH dla dzieci:tak:

Pearl, super zakupy! Rurki boskie..też bym takie chciała, ale z wielką d*** chyba nie wchodzą w rachubę:baffled: Wczoraj przeżyłam lekkie załamanie, jak się okazało, że podkoszulki to ja rozmiar L noszę:szok: Dziś już sobie wytłumaczyłam, ze to na pewno przez wielki biust:-p:-p

Kicrym, ale szkopuł w tym, że pewnie w miejscowości, w któej mieszka Sylcia nie ma takich sklepów:sorry:U nas np. z wymienionych jest tylko Deichmann;-)

Kicrym dzięki, u mnie jedyny sklep dziecięcy to sklep made in china :-D:-D:-D:-D:-D
A tych sklepów to na razie chyba nawet w Sączu nie ma :sorry:

Surv to jak możesz to zerknij, bo z tego co wiem Bartek zaczyna się chyba od 19 rozmiaru :sorry: I gdyby coś takiego małego było to może jakoś się umówimy,że byś mi zakupiła a ja zapłacę za przesyłkę i buciki:confused:

Sylcia, w Deichmanie patrzyłam i dla chodzących są duże od 19 czy 20, na Florkę, która ma też około 10,5 cm sporo za duże. Przypuszczam, że mogą być w Bartku czy w tych super markowych sklepach dla dzieci, mogę spojrzec przy okazji u nas, jak będę w swoim nowym ulubionym CH dla dzieci:tak:
Surv to zależy w jakim deichmanie:tak:u mnie na centrum były same duże, a w M1 w Czeladżi było sporo małych bucików. Kuba ma ok 11cm nóżke może ociupinkę mniej. ja uważam że każdego buta trzeba dziecku włożyc bo są takie rozbierzności w rozmiarach że szok. U mnie w bartku same butki z tawrda podeszwą od 19 :sorry:
Te adidaski z Kappy co wklejałam teraz to numer 18 a Kubie zlatuja z nogi:tak:specjalnie siostrze mówiłam żeby 18 kupiła żeby mały miał na teraz, a sa za duże:sorry:

Pearl...co tam zakupy dla smyka...te rurki boskie:tak::tak::tak::tak: Zdjęcie z właścicielką też poproszę jak już admin Cię wkońcu na zamknięty wpuści:tak:

reklama
Piekne zakupy robicie, ja sie nadal ograniczam.
Ja w cocodrillo buciki 18 kupiłam. Maly ma cos kolo 13 cm stupke i są ok ale nie polecam specjalnie bo nóżka sie zapaca. Mniejszych nie mają, tylko z miekką.
Sylcia może przez neta cos kupisz?
Ja sobie kupiłam poszewke która idealnie sie nada na chusto-krzesełko:tak: Przyda się takie na nasz wyjazd bo przecież krzesełka ani chustawki wieźć nie będe.
Tylko maszyny jeszcze nie mam. Mam już 2 obiecane ale jakos nie docieraja jeszcze.
Ehh wracam do prasowania.:crazy:

Do góry