reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
dopiero wróciłysmy z mega shoppingu, tzn. nic nie kupiłysmy ale stertę ciuchów namierzyłam:-p A na szybko póki pamiętam o butach:

sprawdziłam,: deichmana, cocdrillo, 5-10-15, smyka,Wójcika, Bartka oraz 2 sklepy wielomarkowe i jest porażka:baffled: W żadnych butów nr 17 nie ma, 18 parę widziałam, ale te z Deichmana o jakieś 2-3 cm na Florkę za duże; najmniejsze 18-tki są w cocodrillo, ale też o około 1,5 cm za dużę, czyli rozmiar jakieś 12-13 cm.
W Wójciku nie robią poniżej 19 wogóle, w Bartku takoż.

Reasumując, wydaje mi się, ze zostają buty angielskie - Flora ma kilka par używanych i są na nią dobre. W przyszłym tygodniu mogę przejść się jeszcze do Mothercare obadać sprawę i do paru jakikchś superekskluzywnych, gdzie też mogą być, ale ceny będą raczej dramatyczne:-(

Andula świetne szmatki:tak:
Liwus mnie się Gucie podobają bardzo,ale ciekawe jak z ceną.

My z butów z twardą podeszwą do chodzenia mamy tylko adidaski.Te sandałki co kiedyś pokazywałam też miały twardą podeszwę,ale je oddałam,bo były na styk,a chciałam troszkę większe.Chciałam juz na jeseń kupić Clarksy,ale nie jestem pewna rozmiaru,bo mały ma teraz 19 (UK 4),a nie wiem jaki będzie miał za kilka miesięcy:baffled:Na lato mamy takie sandałki niby z twarda podeszwą,ale są z materiału więc miękkie wokół kostki,więc do chodzenia chyba średnio sie nadają.

No to nieźle z tymi butami , znacz dzieci w Polsce mogą chodzic dopiero jak mają odpowiednio duże nóżki :-D:-D:-D:-D:-D

Haszi większych bucików brać nie chcę bo mam sporo po Oli, a tam małe dziecko w za dużych pewnie by utykało :sorry:

Post to sprawdź jak będziesz na jakichś zakupach :tak:, choć pewnie nic nie będzie, a najlepsze były by chyba takie balerinki z twardą podeszwą ale z zakrytymi palcami :tak:

Andula super ciuszki

Andula ciuszki cudne:tak: Jak ja bym chciała Miśka na żywca w nich zobaczyć:-) a kurteczka pikna!!
Sylcia przypomnialo mi się, ze w Dzialdowie jest producent takich butkow
Producent obuwie dla dzieci, buty dziecięce, obuwie skórzane dla dzieci. moze jak będziesz u rodziców to zalecisz, bo to niedaleczko Lidzbarka:tak: Mało tego moja koleżanka (nome omen też z Lidzbarka:-p mówila mi, że nie raz mozna za 5 zł kupić buciki w ich sklepie-przy fabryce, bo np. nitka troćke krzywo przeszyta:szok: Ja sie napewno wybiorę, ale na razie dluga droga do tego, bo Tośka nie raczy raczkować, a co mówić o choodzeniu;-)
a ja dzisiaj szukając prezencikow nie omieszkalam zalecieć do dzieciowego i kupilam sliczną sukienusie ;-) normalnie powinnam dostać zakaz wchodzenia do tych sklepow:-p

Andula ciuszki cudne:tak: Jak ja bym chciała Miśka na żywca w nich zobaczyć:-) a kurteczka pikna!!
Zaden problem zapraszam do szczecina albo jeszcze lepiej jak bedziecie w tym roku nad morzem dajcie znac i my dojedziemy:tak::-)
Mi tez M powinien karte schowac bo gdzie nie wejde kase zostawiam:tak:
Prosze fotke sukienusi:-)

Tosika dzięki tego producenta znam, i też chyba od 18, lub 19 rozmiaru robią,miałam od nich 2 pary butów i tak balerinki były chyba źle uszyte :baffled:uwierały Olę w kostki, a takie sznurowane mam do dziś, Ola w sezon nie trafiła :-D:-D:-D Kupione właśnie na wyprzedaży w Działdowie.
Tosika a tak a propos na zlocie nas nie będzie, ale ja najprawdopodobniej będę z rodzicami 1 dzień w Olsztynie pod koniec lipca ( o ile będę w Lidzbarku) to może uda nam się spotkać na kawusi ?

No i czekamy na zdjęcia :o)

Zaden problem zapraszam do szczecina albo jeszcze lepiej jak bedziecie w tym roku nad morzem dajcie znac i my dojedziemy:tak::-)

hmmm, bo my bedziemy chyba na początku lipca w okolicach Dźwirzyna i też byśmy chętnie Miśka poznali:-) Zwłaszcza zanim zrobi to Tosia, bo potem już nie bedziemy mieć żadnych szans u kawalera:-p
A ciuszki prześliczne:tak:
Florka dziś wykazała się rasową cierpliwością prawdziwej kobiety, bo 4 godziny na zakupach byłyśmy i ryczała tylko na kawie, a potem już dzielnie kolejne sklepy zaliczała:-p

Andula, super zakupy:tak:
Olga stała sie posiadaczką Graco Mirage - przymierzyliśmy ją do wózeczka, pojeździliśmy po sklepie i spodobał się. Mam nadzieję, że się sprawdzi. Nie ukrywam, że to nie szczyt moich marzeń, ale jest o.k.

reklama
Surv zaraz sprawdze gdzie jest ta miejscowosc bo nigdy nie slyszlam :tak:Twoj M dal by kilka wskazowek mojemu odnosnie bycia kierowca:tak:Mis tez chetnie by sie zapoznal z czarujaca Florka:tak:
Kasiu gratuluje wyboru wozkaoby sluzyl wklej fotki :tak:

Do góry