reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Haszi allegro przepatrzyłam, i nic ciekawego nie znalazłam, mam lekkie zboczenie i nie lubię kupować używanych butów :sorry:, a nowe strasznie drogie, nie wpisane czy podeszwa twarda czy miękka, i bez mierzenia to ciężko :baffled:, rozmiarówki nie zawsze się ze sobą zgadzają :crazy:

reklama
Wczoraj przeżyłam lekkie załamanie, jak się okazało, że podkoszulki to ja rozmiar L noszę:szok: Dziś już sobie wytłumaczyłam, ze to na pewno przez wielki biust:-p:-p

Surv ja niestety też ma takiego dola, bo z S na L sie przeniosłam (aczkolwiek mó biust teraz jest gigant-wiec moze to dobra teoria:tak: :-pmało tego wczoraj zalapalam kolejnego doła, bo kolega Kornela spytal sie czy jego mama znowu nie jest w ciąży?:baffled::crazy::eek::nerd::angry::wściekła/y::no::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tłumaczę to tym, ze może mnie w jakiejś tunice widział z podciętym stanem?? aczkolwiek dzieci są najlepszymi obserwatorami i w związku z tym już dzisiaj pije kawkę bez wstawki (czyt. batonika):-p

Sylca morze sróbuj kupić ciut za duże. W końcu dziecię i tak do nich dorośnie a ty będzies zjuz wiedziała co brać.
tosika nie przejmuj sie, jeszcze mamy czas żeby brzuchole zgubić. Mi się najpierw wklęsł ale teraz znowu mam bęben jakich mało. Niby waże ciągle tyle samo- 68 to tyle ile przed porodem ale żeby fajnie wyglądac powinnam ciut zgubić a mi sie nie chce. W dodatku gula mi robi przyszla bratowa. Od wrzesnia 20 kilo zgubiła, je tylko zdrowe żarcie, soczewica zamiast ziemniaków itp. ale mi sie nie chce takich głupot jeść no i na gotowanie też mam mniej czasu.
Zreszta w końcu po dwuch orodach jestem...
No i rozmiar L/M ale to ze względu na biust musze ciut dłuższe bluzki kupować żeby i biust się zmieścił i brzuchol zakryło.

A ja dalej prasuje. deska stoi sobie obok laptopa i same wiecie co wygrywa:-p

Survivor,Tosika,Haszi polskie L to angielskie S:-D Ja w Pl kupowałam rzeczy rozm.M/L,majtki to nieraz miałam XXL,ale to jakaś chińska rozmiarówka:sorry2:, a tu kupuję 8/10 czyli 36/38 ,więc te najmniejsze,a i tak niektóre są za duże.No i tu mam zawsze humor dobry na zakupach,że w te najmniejsze rozmiarówki sie mieszczę,ale po powrocie do Pl znów trzeba będzie w L ewentualnie M wskoczyć:baffled:Dlatego narobiłam tu zapasów i póki co,będę sie cieszyc małym rozmiarem:-D
No i w przeciwieństwie do Was u mnie z cycakmi kiepsko:dry:

Sylcia, mogę Ci sprawdzić w HM, smyku i Bartku jak chcesz:tak::tak::tak::tak:
Sandałki czy zakryte???
Byłam jeszcze w takim włoskim sklepie....suuuuper...dopóki nie popatrzyłam na ceny...prawie 400 za buciki...piękne to prawda ale z czego oni je robią,,ze złota??? że takie drogie

jejku, ja jeszcze za bucikami się nie rozglądałam nic a nic....
bo Wy piszecie o takich na pierwsze kroczki już, tak??
młoda butów do wózka nie lubi, od razu ściąga, w domu biega na boso lub w skarpetkach, na dwór też w skarpetkach....
pewnie za jakiś mc zacznę rozglądać się za butkami do chodzenia, bo narazie młoda przy kanapie nieśmiało chodzi i tyle.

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i zakupow ,ktore przyjemne nie byly pod koniec Misiek tak dal w kosc ze az ekspedientka wziela gona rece i czym byla milsza on glosniej sie darl:wściekła/y::wściekła/y::baffled:Kurtke mam :-)

Załączniki

• IMG_6760.jpg
    IMG_6760.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_6761.jpg
    IMG_6761.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_6762.jpg
    IMG_6762.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_6763.jpg
    IMG_6763.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_6764.jpg
    IMG_6764.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_6765.jpg
    IMG_6765.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 25
reklama
A ja Wam powiem że widziałam "na żywo" Gucie i tak jak byłam przeciwniczką ich tak spodobały mi się. I jak młody zacznie stawiać piersze kroki i będzie miał rozmiar nóżki 18 to wtedy kupię mu gucie. Na stronie mają bardzo dobrą rozmiarówkę . Koleżanka kupiła przez www i jest zadowolona , zresztą jej córka też bo śmiga jak nie wiem :-D obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta

Do góry