reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Surv moje gratulacje z okazji kupna super furki!
Beaa ja tez nie pomoge pojecia nie mam.Fotki wkleisz cio??;-)
Sylcia super botki!

reklama
Dziewczyny a slyszalyscie o foteliku ktory podczas wypadku zamyka sie ?Siostra mi o nim mowila i podobno najbezpieczniejszy.

ja wyszłam z założenia że na to to można wydać i 3 tysiące i zawsze znaleść mozna coś lepszego....
ja nie słyszałam o takim foteliku:no:. Pewnie wypasiony

Ja słyszałam, ale czy on jest już w produkcji? Jakiś Polak w USA wymyślił, nawet nagrodę dostał, fotelik wygląda jak półkula, przy zderzeniu zamyka się do pełnej kuli z dzieciakiem w środku. Ale jak to nowość, nawet jeśli jest już dostępny, to pewnie fortunę kosztuje....
A z wydatkami, to dokładnie tak jak pisze Post, górnej granicy cenowej pewnie nie ma, więc trzeba się kierować jakimiś podstawowymi parametrami bezpieczeństwa + własnymi możliwościami finansowymi.... w związku z czym idę popatrzeć za używanymi na Allegro:tak:

Super wózeczek surv Kolor świetny.
beaa mam buty zimowe starszego które nosił jak miał 13-14 mc rozmiar 22 tak więc chyba 19 na roczniaka w dodatku dziewczynkę powinny być git.
Andula oglądałam ten wózek kiedyś w tv, wygląda jak taka ruchoma, okrągła kołyska
i kosztuje kilkanaście tyś. No ale podobno dziecku nie ma się nic prawa stać w nim.

Napewno fajna sprawa z tym fotelikiem ale nawet jesli juz jest w sprzedazy nie stac mnie na niego niestety:/Ja z wszelkimi zakupami musze sie wstrzymac jak moj M przedstawil mi nasza sytuacje finansowa to myslalam ze padne.Jak wroce do Uk posprzedaje Michala foteliki (mamy dwa jeden nowy inny dostalismy w spadku) i inne nieprzydatne pierdoly typu niania elektronicznia i moze na nowy fotelik uzbieram.

A ja dziś obejrzałam Maxi Cosi Priori w sklepie i już nie bardzo mi się podoba....nie ma tych bocznych ochraniaczy, no i trafił mi się sprzedawca kontestator, który na moją sugestię, że to niby najbezpieczniejszy fotelik, sarkastycznie zachichotał i powiedział, że w życiu:-p I że w ogóle żaden foteli nie jest bezpieczny no chyba, że.....i tu wskazał Romera za 1200 PLN:-D
:-p

Niewiem czy o taki model chodzi ale z jakiejś wystawki można taniej kupić romera z isofixem
Nowy Roemer Romer Duo plus 9-18 kg Iso fix Okazja (576843861) - Aukcje internetowe Allegro

no z tego co wiem to ten fotelik nie jest jeszcze w produkcji
tak jak pisze surv wymyślił go polak w USA i dopiero niebawem mają zacząć produkcję (i to ponoć w Polsce:-))
cudo jest bo rzeczywiście bezpieczne
pewnie bedzie drogie, ale znając podejście rodzicielskie to sobie odmówią ale dziecku kupią

reklama
Do góry