reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Ale sie rozszalalyscie z tymi zakupami.a po kupieni drobnych rzeczy dla malej(skarpetki,rajstopki)stwierdzilam ze w tym miesiacu na nic wiecej mnie nie stac:wściekła/y:Mam dola przez to wszystko idzie na te wstretne rachunki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dorka, mam dokładnie to samo odczucie:baffled: Właśnie caluteńką pensję przelałam różnym dostawcom mediów:angry:
Julia, fajny wynalazek - a co takiego?
I Kubuś, bo ciągle zapominam pochwalić - mega wypasiony rowerek masz! Niektórzy to auta z mniejszą liczbą akcesoriów mają:-D:-D

Julia i ja tez uzywalam czegos takiego ale trudno mi bylo to umyc i wogole jakos po kilku razach zaczelam sie tego brzydzic i wyrzucilam:baffled:fajne to jest ale ja fanka nie bylam:dry:
jesli chodzi o fotelik to ja sie juz zdecydowalam na ten chicco montowany tylem, sprobujemy w kazdym badz razie a i ten fotelik tez nie jest jakos straszliwie drogi, no chyba ze nie bedzie pasowal do naszego przyszlego samochodu:baffled:

Surv... wkładasz tam jakiegoś owoca co normalnie do rączki bałabyś się dać bo dziecko mogłoby się zaksztusić... i tak ciumcia sobie soczek z tego :-)

Pearl... wcale nie jest ciężko to myć... po każdym podanym owocku dobrze wypłukać i zalać wrzątkiem... raz dwa wyczyszczone... a jeszcze jak ktoś ma zmywarke o wogóle łatwizna (ja nie mam ale mama ma i u niej w zmywarce mylam) :happy:

Post -dzięki za namiary na fotelik....
my pewnie kupimy po wielkanocy dopiero jak oddamy aktualny, bo nie zmieszczą mi sie wszystkie te graty w mieskzaniu. Wóżek też dopiero przed samą Wielkanocą bo na święta pojedziemy do rodziców i oddzamy szwagierce ich wózek.
i też kupujemy ten chicco proxima.

Kicrym, chyba jednak nie do końca zgodziłabym się z tym panem;-)
Kasia no ja też nie:dry:mój M jak to usłyszał to sobie zażartował że widział fajny fotelik w realu za 99zł i też pisało że ma atest:-D
kurcze post ale znowu mi zkręciłas w głowie:-D;-);-)bo w sumie takie plamki sie na bank spiorą więc znowu w grę wchodzi proxima
Julia fajne takie cudo:tak:
heksa no to zaszalałaś , Szymuś będzie miał super frajdę:tak:

A ja dziś obejrzałam Maxi Cosi Priori w sklepie i już nie bardzo mi się podoba....nie ma tych bocznych ochraniaczy, no i trafił mi się sprzedawca kontestator, który na moją sugestię, że to niby najbezpieczniejszy fotelik, sarkastycznie zachichotał i powiedział, że w życiu:-p I że w ogóle żaden foteli nie jest bezpieczny no chyba, że.....i tu wskazał Romera za 1200 PLN:-D

No i też się upierał, że pasuje do wszystkich aut, więc już zgłupiałam i mam pytanie do tych z Was, które mierzyły i im nie pasował: co konkretnie nie pasowało? Długość pasów, fotelik za szeroki??

Aha, Podobno ze względu na wzrost kursu Euro Maxi Cosi mają drożeć, więc kto chciał kupić nowy, musi się spieszyć, póki stare dostawy są w sklepach.

No i najważniejsze: mamy Walkera!:-D:-D Kolor, jedyny słuszny - turkusowy:-D Z nowej kolekcji zielony jest zielono-żółty coś jak kurtki panów malujących pasy, więc wobec takiej alternatywy mąż się ugiął i stwierdził, że to juz lepszy turkusowy:-p

reklama
Julia- uzywacie tego czegos? Warte zakupu? Kiedys widzialam to w sklepie (Asda) i sie zastanawialam czy warto to kupic czy moze kolejny niepotrzebny gadzet...

Używamy i ja jestem zadowolona... co prawda dziecko się upapra bo sok leci... ale taki urok... jest zajęta i zadowolona... a i ja mam chwilkę czasu dla siebie... :-)

Do góry