reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Dzięki :-) Podoba mi się, ale nie wiem, czy jest wygodne? Te na allegro nie mają poduszek na siedzeniu i oparciu...
Poduszkę możesz dokupić, ale myśmy tego nie robili, bo jest dość wąską z nią, jak przymierzaliśmy w sklepie. Na razie Młoda na szczycie oparcia ma czapkę taty w charakterze ochraniacza, bo jak się bujnie, a siedzieć jeszcze super fest nie umie, to główką zdarza się jej walnąć.

Dzieki Sylcia ja patrzylam na firme limar sa tanie kosztuja 6.90 ale zaraz poszukam firmy o ktorej pisalas:-):tak:
Dla siebie rajstopy kupuje w 2 min a nad Miskowymi siedze juz 30 min ;-):crazy:
Znalazlam nie sa takie drogie 9.90 i fajne bo sa typowe dla chlopcow z autkami itd :)

Ostatnia edycja:
Dzięki :-) Podoba mi się, ale nie wiem, czy jest wygodne? Te na allegro nie mają poduszek na siedzeniu i oparciu...

Olga nie narzeka ;-) A tak serio, to faktycznie mozna dokupic taką wkładkę (dostępna w Ikei). Z krzesełka korzystamy tylko do karmienia i nie zauważyłam, żeby Olga czuła dyskomfort. Miki z resztą też, bo i on w nim siedział i nieraz jeszcze siedzi :-)

Surv kurteczka boska:tak::tak::tak::tak: i cena też:sorry2:
a my od poniedziałku szalejemy z fotelikiem (mama zaoferowała się aby posiedzieć z zołzoliną, wiec mozemy razem wyruszyć na szał zakupowo-dzieciowy):-):-):-) i mam dylemat czy maxi cosi, romer, czy ten bebconfort obrotowy???:dry:

tosika Gdybym dysponowała funduszami, brała bym romera- stalowy stelaż. Co prawda nie wiem jak tam z wygodą ale chyba za taką kasę musi być ok.
Mam wózek i fotelik mały z bebeconforta. To francuska firma. Niby wszystko w nich jest ok, niby ładne, fajne ale coś nie gra. Kółka skrzypią, fotelik się źle układa, mały w nim śmiesznie siedzi a w wózek to wogóle takie skrzyzowanie parasolki z spacerówką.
Firma chyba bardziej na bajery stawia. No i siedziska nie należą do największych.
Jeśli mniej kasy to maxi-cosi jako 2 bym brała.

dziewczyny-potrzebuje fotelika do samochodu na 6-7 tygodni na pobyt w Polsce i moja mama jakis znalazla w Tesco na promocji za 99zl na stronie 22-23: http://download.tesco.pl/promocje/g...12.03-11.04.2009/gazetka-12.03-11.04.2009.swf a ja jeden na internecie za 158zl : Basic Challenger - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
co o nich myslicie? nie chce wydawac na tak krotki pobyt kilkuset zlotych... mam Peg Perego Sip i w ostatecznosci moge go wziac ze soba ale bym wolala nie....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry