reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Surv gratuluję zakupu i super,że ten turkusowy a nie szary:tak:Prosimy o fotki na zamkniętym.Nam MC Priori XS lub XP (nie pamiętam dokładnie jak się nazywał) nie pasował ,bo zapięcie do pasów w aucie mamy za długie i ono dotyka fotelik w miejscu gdzie już sie plastik prawie styka z obiciem (na tym załamaniu)-tak nie może byc. Oczywiście można wsadzić ten fotelik do każdego auta,jeśli pasy nie są za krótkie,ale nie jest to prawidłwe jak zapięcie do pasów za wysoko sięga.Przy wypadku może sprawić,że fotelik się połamie.Nie wiem czy zrozumiale napisałam:sorry2:

reklama
Surv - super że kupiłaś!!!
ja dopiero pod koniec marca planuje. I koniecznie foty na zamkniętym!!!!
mówisz że zielony wyglada jak te wdzianka panów co na ulicy urzędują??? hmmm, to muszę to jeszcze w realnu obejrzeć i wtedy zadecyduje jaki kolor.

Florciu, gratulujemy nowej super bryki :tak:
Proszę się sfotografować natychmiast:-);-)

Renia, fiu,fiu,zakupy wypasione :tak::-) Nie dziwię się że się nie możesz doczekać:tak:

Szymek będzie miał radochę:tak:
Ja właśnie niedawno sprzedałam taką huśtawkę w komisie. Bartuś mi z niej raz zwisł główką w dół, pomimo pseudo pasów i tego że stałam obok:angry::angry:
I koniec z huśtawką. Natalce jej nie zostawiałam bo to dość niebezpieczny był sprzęt.:dry:
Mam nadzieję że ta Szymkowa będzie lepiej skonstruowana:tak:

no Surv super, ze po wielu trudach i zmaganiach znaleźliście ten wymarzony:-):-) a teraz czekamy na fotki:tak:;-)
Renia zakup suuper zakup,:tak::tak: oj niedlugo to światła w domu będziecie musieli zamontować:rofl2:
Sylcia buciorki prześliczne:-)
a ja dzisiaj zakupiłam uziową sukienusię:-) na lato:-p

SURV- prosimy o foty wozka z wlascicielka umieszczaona wewnatrz:tak:
Renia- fajny ten pchacz, bardzo mi sie spodobal, az sie nad nim zastanowie.
Sylcia- butki sliczne:tak:

Ja wczoraj kupilam malej uziowe ciuszki na lato, roz. 80 (kapelusik, 2 bluzeczki i kurtke). Teraz mala ma stopke rozmiar 2 czyli 18 wiec pewnie w lecie tj. lipiec, sierpien bedzie roz. 3 czyli 19. Co o tym sadzicie, bo nie mam pojecia jak szybko takie stopki rosna?

kurcze to tylko ja taka wredna matka co nic dziecku nie kupuje:dry:natychmiastowo musze to zmienic;-)
bea ja to nie mam pojecia jak to z tymi numerkami jest wiec nie doradze:dry:

reklama
Jak to nie ma? Hmmm, to nie wiem o co chodzi ;-)
Gratulujemy zakupu nowej furki dla Florci:tak:
Dziękujemy za gratulacje, zdjęcia wykonamy wkrótce i wkleimy:tak:
Kasia no ten co widziałam, nie ma - ma taki występ po bokach ale to bardziej dekoracyjne jest niż zabezpieczające. Zresztą sprzedawca, też reklamując mi ten drogi fotelik podkreślał, że lepszy od Maxi Cosi bo ma boczne ochraniacze... może tylko Priori tego nie ma?:confused:

super, że Flora ma brykę
a ja dzis tez zamówiłam chodzik - pchacz i nie mogę się doczekać dostawy
FISHER PRICE GADAJĄCY CHODZIK JEŹDZIK NOWOŚĆ!! (572572208) - Aukcje internetowe Allegro
a dla chrześniaka na urodzinki
LAPTOP FISHER PRICE MÓWI PO POLSKU REKLAMA TV (578048311) - Aukcje internetowe Allegro
szleństwo!!!
Świetny pchacz - będzie Tymek szalał z radości!:-)

Słodkie:tak:

SURV- prosimy o foty wozka z wlascicielka umieszczaona wewnatrz:tak:
Renia- fajny ten pchacz, bardzo mi sie spodobal, az sie nad nim zastanowie.
Sylcia- butki sliczne:tak:

Ja wczoraj kupilam malej uziowe ciuszki na lato, roz. 80 (kapelusik, 2 bluzeczki i kurtke). Teraz mala ma stopke rozmiar 2 czyli 18 wiec pewnie w lecie tj. lipiec, sierpien bedzie roz. 3 czyli 19. Co o tym sadzicie, bo nie mam pojecia jak szybko takie stopki rosna?
Też nei bardzo wiem, ale chyba nie w jakimś oszałamiającym tempie: Florka od prawie dwóch miesięcy ma ten sam rozmiar, teraz niedawno dopiero 0,5 cm przybyło, więc myślę, że do lata nóżka Zainab powinna właśnie o ok. 1 cmurosnąć:tak:

Do góry