reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Surv no widzę że wózeczek masz już z głowy!super!
ja dzisiaj byłam w 2 sklepach i w obydwu nie było walkera:baffled:
Sylcia śliczne buciki:tak:
Renia prezenty wyśmienite:tak:
Mamabartkainatalki moja mama ma w pracy też ma podobną huśtawkę i na nią narzeka, huśta dzieci bardzo rzadko, ale to jest ze starszych typów więc może te nowsze są już ok:happy:
co do fotelika to my przeznaczamy maks 500zł i nie naciagne już ani złotówki:no:także pozoztaje albo maxi cosi w promocji albo chicco, szczerze to chicco bardziej mi się podoba z wyglądu:zawstydzona/y:

Surv - super że kupiłaś!!!
ja dopiero pod koniec marca planuje. I koniecznie foty na zamkniętym!!!!
mówisz że zielony wyglada jak te wdzianka panów co na ulicy urzędują??? hmmm, to muszę to jeszcze w realnu obejrzeć i wtedy zadecyduje jaki kolor.

Pabla zielony nie wygląda ciekawie, ja planowałam ten kolor, ale strasznie mi się nie podobał na żywo i zwyciężył turkus:-):-):-):-)

Kaja, ja polecam ikeowskie - nam się bardzo podoba, Florze też, no i kosztuje sporo poniżej 100 PLN. Nie składa się, ale też nei jest bardzo duże i w naszej ciasnej kuchni mieści się bezkolizyjnie.

Dzien dobry dziewczyny:-)
Mam pytanie odnosnie rajstopek.Jak myslicie lepsze sa 100% bawelna czy z dodatkiem elastynu?Zawsze staram sie kupowac ciuszki 100% bawelna ale rajstopki moze lepsze z dosatkiem elastynu:confused2:

Andula my rajtuzki zawsze z dodatkiem i są ok:-)
a huśtawkę Tymi dostał na gwiazdkę od dziadków taka tradycyjna drewnianą i myślę ze będzie bezpieczna - musi tylko do niej jeszcze ciut urosnąć;-)

Dzieki Renia a wiec kupie z dodatkiem na allegro sa za grosze wiec zaopatrze sie w kilka par:tak:W smyku kupowala pare prawie za 20 zl a na allegro mozna juz za 6.5 kupic niezla przebitka i na dodatek piata para gratis:tak:

reklama
Andula może jak już szukasz to popatrz za takimi z ABSem bo pewnie Misiu niebawem zacznie sie przemieszczać i takie coś mu znacznie to ułatwi:tak:

Do góry