reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
To widzę że trochę lipcówek będzie Walkerami śmigać :-D:-D:-D:-D:-D
Kate wózek śliczny, i ten kolor aż żałuję że ja już mam 2 letni i czerwony ;-):-)

Tosika...ja gdybym miała wolne środki to kupiłabym ten obrotowy:tak::tak::tak: i ma 8 pozycji do wyboru więc full wygoda:tak::tak::tak:
Ja sie jeszcze nie zdecydowałam. Mąż mnie przekonuje że dziecię i tak niedługo tyłem nie będzie chciało jeździć. No więc będzie albo maxi cosi albo chicco tyłem montowane.
Antonio to ja już pędzę oglądać ten wózio ale jak mama taka zjarana :-):-) to musi być super:-D

:)
dziewczyny mam pytanie
czy każdy fotelik można wpiąć do systemu izo-fix który jest w aucie czy też fotelik musi mieć coś dodatkowego w sobie???
kompletnie się na tym nie znam a być może będziemy mieć taki samochód (nasz się już rozpada definitywnie)
??????????????????????????

KATE zazdroszcze zakupu:zawstydzona/y:i ten kolorek cudo!
Ja też się napaliłam na walkera:-D:-D:-D:-D
wiecie co pytałam się znajomego mojej mamy (jest policjantem) jaki fotelik poleca i mu wymieniam wiecie maxi cosi, bebe confort itd a on mi na to że jego zdaniem na takie wypasione foteliki to szkoda kasy i maks300zł a fotelik będzie ok:szok:.Mówi że ważne jest aby fotelik miał atest a firma nie ważna bo im berdziej znana firma tym droższy fotelik:sorry2: Ja już raczej jestem zdecydowana na ten chicco key:tak:no i muszę zobaczyć czy nam do auta będzie pasował bo też się nie orientuje co to jest ten iso fix:dry:my mamy corsę D i na tylnym siedzieniu są takie napisy więc może bedzie ok:sorry2::-D:zawstydzona/y:

Post, wg mnie oprócz tego, że samochód ma mieć "system" iso fix, to również fotelik takie coś musi posiadać. Z reszta porównaj sobie ceny fotelików z iso fixem i bez niego - wieljka róznica w cenie (oczywiście te z systemem dużo droższe:tak:)

Kicrym, chyba jednak nie do końca zgodziłabym się z tym panem;-)

Ale sie rozszalalyscie z tymi zakupami.a po kupieni drobnych rzeczy dla malej(skarpetki,rajstopki)stwierdzilam ze w tym miesiacu na nic wiecej mnie nie stac:wściekła/y:Mam dola przez to wszystko idzie na te wstretne rachunki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A my ostatnio zaopatrzyliśmy się w takie cudo

munchkinfreshfoodfeeder.jpg

i powiem wam szczerze, ze jest rewelacja!!

Wkładam małej kawałki pomarańczy a ona sobie gryzie i wyciska sok... zajęta... zadowolona i co najważniejsze żadnym kawałeczkiem się nie zakrztusi...

KasiaDe
dzięki
:-):-):-)
Zadzwoniłam do kolegi który jest doświadczonym tatą i dostałam wykład że z isofixem bezpieczniej itp, no i foteliki muszę ten system mieć. Generalnie są dwa razy droższe :szok::szok::szok::szok::szok: (np. maxi cosi 1300 zł)

Dlatego nie będziemy mieć isofixa:no::no::no: i ja niezdecydowana waga wszystkie za i przeciw już przetrawiłam i kupujemy chicco proxima:tak::tak::tak:
pabla jakbyś była zainteresowana to są foteliki z plamkami ale nowe o 100 zł tańsze
CHICCO FOTELIK PROXIMA, 0-18 Kg - poplamiona tap. (580800431) - Aukcje internetowe Allegro
wg mnie to małe plamki a pewnie i tak się spiorą.

ufff wkońcu jeden temat z głowy:-):tak::tak:

reklama
Do góry