reklama
Roni21
Spider's Web
to ja teraz zrobie wywiad, prosze mi napisac co ktora juz ma?
bo ciekawa jestem jak ja bardzo w dupsku jestem z zakupami
bo ciekawa jestem jak ja bardzo w dupsku jestem z zakupami

survivor26
Mamy lipcowe'08
Raczej nie bardziej niż ja
Ale proszę bardzo, kupiłam co następuje:
- łóżeczko z materacem
- ze 100 sztuk ciuchów w rozmiarze od 56 do 68 - większość babska, jak się okaże, że to jednak nie Florka a Zbyszek, to będzie noworodkiem metroseksualnym
I to wszystko.... wózek i wanienka mają być zdobyczne, o ile się koleżanka nie rozmyśli z oddawaniem....a reszta w polu, ale mam szczery zamiar kupienia wkrótce
- łóżeczko z materacem
- ze 100 sztuk ciuchów w rozmiarze od 56 do 68 - większość babska, jak się okaże, że to jednak nie Florka a Zbyszek, to będzie noworodkiem metroseksualnym
I to wszystko.... wózek i wanienka mają być zdobyczne, o ile się koleżanka nie rozmyśli z oddawaniem....a reszta w polu, ale mam szczery zamiar kupienia wkrótce
Roni21
Spider's Web
ja wbrew pozorom mam mniej 
fuck, musze sie zabrac do roboty

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Roni ja chyba mam prawie wszystko oprócz wózka, tek kupię gdzieś w czerwcu.Łóżeczko mam, ubranek kilka worków jeszcze po Oli, ale te malutkie są dość uniwersalne, część przejrzałam, wanienkę mam.Brakuje mi tylko kosmetyków i pieluch ale to też w czerwcu.
SIMAMA
majowa MAMA 2007
ja wbrew pozorom mam mniej
roni, chodzisz może do dr Nowosielskiej??? podobno przeniosła gabinet a ja nie wiem gdzie?
Roni21
Spider's Web
no przeniosla, do mojej klatki... na os. Jakuba
to ja dopiero jestem wtyle he he! co prawda mam juz ciuszki i kilka kosmetykow ale poza tym nic teraz zaczynamy z M robic mały pokój to pewnie cos ruszy z tymi zakupami. Co do wózka to mam upatrzony zamawiam po koniec maja.

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Apropos zakupów, właśnie sobie przeglądam pokrowce na wieloryby na Allegro, a tu takie o to cudo:
Zwiewna spódnica ciażowa na wiosne i lato.Zajrzy (339844862) - Aukcje internetowe Allegro
Na miejscu sportretowanej pani, już bym chyba wolała pokazać prawdziwą twarz
)
Zwiewna spódnica ciażowa na wiosne i lato.Zajrzy (339844862) - Aukcje internetowe Allegro
Na miejscu sportretowanej pani, już bym chyba wolała pokazać prawdziwą twarz
Podziel się: