reklama
Roni fajowy wózio tez sie zastanawialam nad quinny buzz albo spedi ale moj maz z moja mama stanowczo mowili NIE trojkolowka wiec uleglam bo przeciez nie bede sama jezdzic tym wozkiem a wybralismy taki jak nam sie wszystkim podobal ( xlander xa) ale masz racje ze musi miec funkcje blokowania kola/kolek przednich
kociata
Mamy lipcowe'08
Dzieki za odpowiedzi babeczki. renek, gratuluje sympatycznej sasiadki :-). No, to rzeczywiscie i tak i tak z windy razem juz nie skorzystacie. Ale dobrze, ze to I pietro, to dacie jakos rade. Roni, wozeczek fajny, te trojkolowe z mojej "listy" tez maja na szczescie opcje blokady przedniego kolka. Jak na razie spytalam kolezanke jak sie jej prowadzi ten jej Bob, ktorys z tych tutaj Strollers from BOB - single and duallie joggers for active parents. i mowila, ze jest bardzo zadowolona, na poczatku bolaly ja nadgarstki, bo wys. raczki nie jest regulowana, ale teraz to ok.
Przy nastepnej okazji zamienimy sie wozkami i zobaczymy jak bedzie w terenie.
Z racji tego, ze moj pierwszy wozek byl z tych "tradycyjnych" pewnie od razu wyczuje roznice i bede wiedziec, czy u mnie sie podobny sprawdzi. Kicrym, no wlasnie, czasem jeszcze trzeba brac pod uwage opinie innych "zainteresowanych" wozeczkiem i jego ukochana "zawartoscia", ale tym razem u mnie nie bedzie stekania, bo to juz kolejny i glownie dla mnie ma byc jak najbardziej funkcjonalny i dla dzieci najwygodniejszy;-).
Przy nastepnej okazji zamienimy sie wozkami i zobaczymy jak bedzie w terenie.
Z racji tego, ze moj pierwszy wozek byl z tych "tradycyjnych" pewnie od razu wyczuje roznice i bede wiedziec, czy u mnie sie podobny sprawdzi. Kicrym, no wlasnie, czasem jeszcze trzeba brac pod uwage opinie innych "zainteresowanych" wozeczkiem i jego ukochana "zawartoscia", ale tym razem u mnie nie bedzie stekania, bo to juz kolejny i glownie dla mnie ma byc jak najbardziej funkcjonalny i dla dzieci najwygodniejszy;-).
survivor26
Mamy lipcowe'08
A ja właśnie po wielu dylematach kupiłam łóżeczko, o takie: ŁÓŻECZKO SOSNOWE + MATERACYK NAJTANIEJ !!! (338871379) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście nadal jestem przekonana, że moze można było znaleźć coś lepszego, ale przy takim nastawieniu Młoda by już z łóżeczek niemowlęcych wyrosła zanim bym się na coś zdecydowała
oczywiście nadal jestem przekonana, że moze można było znaleźć coś lepszego, ale przy takim nastawieniu Młoda by już z łóżeczek niemowlęcych wyrosła zanim bym się na coś zdecydowała
Roni21
Spider's Web
dziewczyny bedziecie zadowolone
to bardzo fajne wozeczki
to bardzo fajne wozeczki

kociata
Mamy lipcowe'08
U mnie z tym zdecydowaniem to tez kiepsko survivior, ile ja sie zawsze naszukam, nalaze, i w necie i w sklepach. Najlepiej jak wszystkie dostepne sklepy przejde, to wtedy wiem, ze nie bede zalowac zakupu, bo kupie ten najlepszy w mojej opinii towar. Niestety to trwaaaaaa. A wiec gratuluje decyzji, bo na pewno nie bylo latwo.
Ja z lozeczkiem tym razem nie musze sie uzerac. Max spi w takim duzym lozeczku z opcja rozlozenia na normalne lozko (nie bylo tanie ale jak go kupowalismy, to stwierdzilismy, ze pospi w nim do 18-tki
). To lozeczko kupilismy juz w Kanadzie. Przedtem Max spal w kolysce, mniej wiecej 5 m-cy, ktora kupilismy w Polsce i przywleklismy ze soba do Kanady (nawet nie musielismy extra placic za bagaz, bo sie ladnie sklada). No i teraz ta kolyska sluzy coreczce naszych znajomych w Vancouver, a za dwa m-ce wroci do nas spowrotem dla naszej malutkiej.
Jedyne co kupie, to chyba nowe lozeczko turystyczne z opcja podwieszania dna wyzej, zeby z malenstwem za kazdym razem sie tak bardzo nie schylac i z przewijakiem, to bede uzywala u nas w domu na dole, w ciagu dnia no i na wyjazdach.
Dziewczyny, mnie tez sie podobaja te X-landery XA, bardzo!
Ja z lozeczkiem tym razem nie musze sie uzerac. Max spi w takim duzym lozeczku z opcja rozlozenia na normalne lozko (nie bylo tanie ale jak go kupowalismy, to stwierdzilismy, ze pospi w nim do 18-tki

Jedyne co kupie, to chyba nowe lozeczko turystyczne z opcja podwieszania dna wyzej, zeby z malenstwem za kazdym razem sie tak bardzo nie schylac i z przewijakiem, to bede uzywala u nas w domu na dole, w ciagu dnia no i na wyjazdach.
Dziewczyny, mnie tez sie podobaja te X-landery XA, bardzo!
reklama
SIMAMA
majowa MAMA 2007
Czesc dziewczyny,
szukam wózka głębokiego( bo stwierdziłam, że kupie oddzielnie
głęboki i spacerówkę), który ma następujące cechy:
- gondola jest duża ( np. na długość 80 cm)
- jest dostosowany do osoby wysokiej tzn. najlepiej jak nie
tylko rączka jest dostosowana, ale żeby również do wózeczka nie
trzeba się było bardzo schylać
- ma duże pompowane koła z czego przednie są skętne z możliwością
blokady
- można podnieść oparcie w wózeczku, by dzidziuś mógł również
siedzieć.
Czy macie jakieś sugestie??
Zastanawiam się na Roan Marita ze względu na wielkość, ale
przeszkadza mi to, że nie ma skrętnych kółek a także nie potrzebuję
w tym spacerówki, bo i tak pewnie kupię inną.
ja poolecam focus nowalex duża gondola super wózek, nie ma niestety skrętnych kółek poza tym super kupiłam tutaj jest identyczny jak roan tylko wiele tańszy sprawdziłam go w górach i na plaży nadmorskiej też:-)
Podziel się: