reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kuba rowerka zazdroscimy ale podobnie jak Ika musimy nauczyc sie raczkowanie, przynajmniej pelzania;-) na razie nie bede chyba Malemu kupowac takich sprzetow bo bede musiala to wszytsko do polski brac a i tak mamy bardzo duzo gratow:baffled:

reklama
już nie mogłam się doczekać kiedy Wam o tym napiszę, tak więc MAMY WÓZEK:-):-):-):-) i w życiu nie zgadniecie jaki:-p Baby Design (tu uwaga:-D) WALKER:-):-):-):-) turkusowy;-) wiedziałam, że tak będzie :zawstydzona/y: jak tylko babeczka pokazała mi go w sklepie, pojeździłam od razu był mój:-p zapłaciliśmy za niego 350 zł (M utargował z 369zł) i dostaliśmy gratisa kubek niekapek:-) oczywiście w zestawie jest ochraniacz na nóżki i folia:-D jestem taka zadowolona, że nie umiem tego opisać:tak: mam nadzieję, że równie dobrze będzie nam służył:-) Dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła:-D:-D:-D:-D Dziękuję za cenne rady i oczywiście serdecznie polecam;-) fotki zaraz wkleję na zamkniętym:happy:

Kate, no strasznie się cieszę,że podjęłaś jedyny słuszny wybór:-D No i mam argument dla mojego M, że jak taki łebski chłopak, jak Antek, jeździ w turkusie i dla niego nie jest za krzykliwy, to tym bardziej dla mojej dziewczyneczki nie bedzie:-)

Post dzięki za linka, to ja szukałam tego obrotowego :tak: i teraz mam dylemat czy ten czy maxi cosi tobi:confused:
Andula normalnie Misiek bedzie na naszym spotkaniu rozchwytywany przez dziewczyny w tym dresiku:-p
Kicrym rowerek pierwsza klasa:-) i ja sie napaliłam na rowerek :zawstydzona/y: a co do zajączka to u nas jest zajączekdla dzieciaków:-):-) ale ja jeszcze nie mam zielonego pojęcia co kupić:confused:
Pearl dlaczego u nas w PL nie ma takich kuponow rabatowych do Tomego?:crazy:
Kate gratuluje zakupu!!!! Zakup wózka dla swojego szkraba przynosi więcej radochy niż zakup noweho samochodu, co nie?:-D
a ja układam listę co najpierw kupić: fotelik, spacerówkę czy krzesełko do karmienia????:confused: bo wszystkiego na raz nie podołam:dry:

Tosika moze zapytaj w sklepie w Tommym czy maja cos takiego. trzeba sie do nich zarejestrowac i oni wysyłaja poczta dwa razy w roku;-) to jest super bo ja ubranka dla MAlego kupuje za 5-10$ a oni maja naprawde bardzo porzadna jakosc

Kate, zakup ekstra!:-) I ten kolorek, śliczny:tak:
A Antonio jaki ucieszony:-D:-D
Faktycznie, radocha jest nieziemska przy tych dzidziowych zakupach, a już zakup wózka budzi takie emocje jak zakup dorosłego samochodu niemalże:-D

Kate - super!!!
jak zobaczyłam Was w tym wózku to już jetem pewna że go kupię:-)
ciekawe ile lipcówek będzie miało Walkera:-D

reklama
Do góry