reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ale sie dziewczyny rozszalaly z zakupami...super:tak: my tez chyba musimy na jakies zakupy skoczyc chociaz na razie czekam na kupon z tommy hilfiger bo dostajemy dwa razy w roku kupon ze znizka 50% i wtedy kupuje malemu ciuszki za bezcen:-)

Kicrym, u nas zajączka nie ma, więc nie kupujemy nic. A co do rowerka to nie wiem, czy to nie za wcześnie jeszcze? Bo dziecko chyba musi dość dobrze chodzić, żeby na rower usiąść, nie? A może zamiast tego kup Kubusiowi jakiś pchacz?

Kicrym , Surv i Mamabin mają rację. Rowerk raz że za wcześnie , to dwa niefizjologicznie dziecko na takim rowerku układa nogę.
Jeśli już chcesz rowerek to proponuje bigacz - ale na to jeszcze za mały Kubuś : http://sport.sirco.pl/kategoria/53/JE%C5%B9DZIKI.html , http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=575978080
Ale polecam pchacz tak jak pisze Mamabin lub taki : POJAZD JEŹDZIK 6 W 1 PCHACZ QUAD CHODZIK KOŁYSKA (568227068) - Aukcje internetowe Allegro

A na co zwrócić uwagę? Tataj na innej stronie zapytałam się dziewczyn chustowych o to i tu masz wątek , poczytaj :
chusty.info • Zaloguj

My na zajączka też nic nie kupujemy bo u mnie w domu raczej dzieci dostawały jakieś słodycze i tak też będzie w przypadku Adasia może tego dnia dostanie jakąś nowość :-)
Pchacza-jeździka planuje mu kupić na dzień dziecka bo nie sądze by moje dziecię wcześniej zechciało zacząć chodzić. Ale pchaczo-jeździka kupię zwykłego takie do 100zł.

Ostatnia edycja:
Ja wam muszę powiedzieć,że ostatnio obkupiliśmy się cała rodziną:tak: I ja również kilka nowych ciuszków mam:-) i kilka par butów też.:-D

Andula wózek super i ciuszki również-chyba się rzeczywiście nie zapakujesz.:laugh2:
Mamabin w tych starszych modelach Buzza nie ma dodatkowego siedzenia,bo to co jest jest ogólnie większe,a w tych nowszych modelach dla dzieci 0-18 m-cy jest takie piankowe i później się je wymienia na większe.gdyby go nie było w tym Buzzie ,to raczej bym go nie kupiła skoro dla Maćka już jest w sam raz,ale dobrze,że jest:-DAle namieszałam:rofl2:

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny za odp:tak:
Pchacz już mamy, bo Kuba dostał po starszym koledze:tak:poszłam z M do sklepu żeby popatrzeć na te rowerki i M juz małemu kupił:szok::-)ten zielony UFO, Kuba ucieszony jak nie wiem co:tak:rowerek dopiero na lato,a na prezencik cała rodzinka się żrzuca bo u nas tez zwyczaj że jakąs pierdułkę się kupuje ale stwierdziłam że lepiej jedną rzecz a porządną:happy:
Andula widze że jak zakupy to pełną parą:tak::-D

Kicrym mnie się bardzo podoba ten rowerek i swobodnie może również jako pchacz posłużyć ,więc jak tylko się ciepło zrobi to Kubuś nową furką wyjedzie na spacer ma się rozumieć:tak:Ja na jego miejscu też bym się cieszyła.

To bardziej fura dla taty, bo wczoraj z pół godziny jeździł z małym po mieszkaniu i puszczał melodyjki i świecił światełkami, nawet do koszyczka z tyłu wsadził jakąś zabawke:-D:-D:-D:-Dale powiem szczerze że rowerek bardzo fajny, tą podkładkę na nogi da się zdemontować i mały może się odpychać nóżkami:tak:
więc teraz został wózek i fotelik do kupienia:dry::-D

reklama
Znalazłam fajny fotelik obrotowy jakby któraś dziewczyna szukała:-):tak::tak:
hmm tylko cena dla mnie troszkę duża
wyprzedaż kolekcji 2008 !!! BEBE CONFORT AXISS (575569438) - Aukcje internetowe Allegro

ale podobuje mi się i gdyby nie nasz plan rozwojowy to kto wie czy bym nie kupiła

Nadal zastanawiam się nad fotelikiem:-:)-:)-( przodem czy tyłem????
hmmmm tak to jest jak się jest zodiakalną wagą:-):-):-)
ale może jeszcze kilka dni i jakoś decyzję podejmę:tak::-D

a rowerek full wypas... Kubie zazdrościmy.
My jak narazie musimy nauczyć się jakichś czynności jak np. raczkowanie albo chociaż podnoszenie pupy. Jak narazie to nadal żale są jak na brzuchu lezy:-(

Do góry