reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

nea, też się nad takimi zastanawiałam... no i niewiem:sorry:
Nowy jest poza zasięgiem mojego portfela a maxi cosi niby jest jednym z najbezpieczniejszych fotelików więc może warto:unsure:

reklama
Nas właśnie też na nowy nie stać a jednak maxi cosi wydaje mi się najlepszy i najbezpieczniejszy, wieć myślę że warto kupić używany. Niestety nie mogę go na żywo zobaczyć, bo w mojej dużej wsi takich nie ma bo sie nie sprzedają i tak się zastanawiam na jak długo wystarczy, bo moja Gabi juz w ten do 13 kg ledwo ledwo a w kombinezonie to wogóle jak wciśnięta i nogi już jej wystają i opieraja się o siedzenie i nie za bardzo już jej wygodnie, więc musimy jakiś większy nabyć:tak:

Nea to bierz uzywany,tylko sie dowiedz,czy jest w naprawde dobrym stanie i czy wam bedzie pasowal.

My jednak musimy ten nocniczek kupic.Moze jutro takie ło cos nabedziemy.Ja juz mniej wiecej wiem kiedy maly charata w pampersa,np. rano po kaszce i wieczorem po jedzonku zawsze najpierw czekam az narobi,a pozniej sie idzie kapac,wiec mozna by go bylo posadzic,o ile w trakcie jedzenia nie narobi.:-p

No właśnie - Jula zazwyczaj sadzi klocucha w trakcie karmienia:baffled::baffled::baffled: Tak więc u nas raczej nie teges z tym nocnikiem - przynajmniej na razie;-);-);-) Gratulacje dla wszystkich początkujących nocnikowiczów:-):-):-)

Dziewczyny odnosnie fotelika maxi cosi prio to ostatnio rozmaiwałam o nim z koleżanką . Ona kupowała fotelik i właśnie chciała ten, pan w sklepie-w komputerze sprawdził czy pasuje do ich samochodu wszystko wyszlo cacy, wiec wzieli fotelik tylko po porsili zeby im zamontowal w samochodzie. No i jak zaczal sprzedawca montowac to sie okazalo ze sie nie da i wzieli inny. Ale powiedzial im facet ze niedlugo beda bardzo dobre foteliki nowe chicco i ze poleca bo ostatnio byl na prezentacji ich. A ten sprzedawca to bardzo dobry byl , takze wie co mowi.

reklama
Do góry