reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ja narazie kupilam trampki takie Next: Official Site - Newborn Boys - Page 1.11 - Newborn - Childrens i rozm 20.W prawdzie jeszcze lekko [rzyduzawe,ale ten mniejszy rozmiar na wiosne/lato juz bylby za maly.Do chodzenia mamy adidaski tez w rozm.20

Co do wozkow to my nadal polujemy na Buzza.Strasznie mi na tym zalezy,zeby maly mogl jechac przodem do mnie.Szczerze powiedziawszy jak by moj wozek mial taka funkcje,to bym nowego nie kupowala,no chyba ze dla wlasnej przyjemnosci wymyslilabym jakis inny powod:-p ,a Buzz to juz tak na przyszlosc pomyslany,zawsze bedzie mozna dokupic gondolke lub odzyskac swoja i bedzie dla siostrzyczki:tak:
Wczoraj w jakims programie wlasnie mowile,ze jacys tam naukowcy zbadali,ze maluszki wola jezdzic przodem do mamy(oczywiscie do czsu).

A i Liwus mnie sie podoba kurteczka z tych czterech co wklejalas to ta ostatnia i ta co pozniej wkleilas tez super.

Ostatnia edycja:
reklama
Pochwale sie kupialam kurtalke plus czapulke do kompletu wzdychalam do niej od miesiaca sliczna ,dzieki paragonowi z wojcika wygralam czekolade :-)
Trampki sliczne Madzia i pasowalyby do nowej kurtki

Ostatnia edycja:
Dobra to zaczynam sie chwalic dzisiejsze Misiowe zakupy zdjecia nie oddaja tego jak kurteczka wyglada kolorki troszke ma bardziej zywe:-)

Załączniki

• Obraz 223 [640x480].jpg
    Obraz 223 [640x480].jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 33
  • Obraz 221 [640x480].jpg
    Obraz 221 [640x480].jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
nie no trampki cudne:-)
kurcze świetny ten next - w polszy tylko warszawka go ma:baffled:
ja jeszcze nie myślę o wiosennej kolekcji dla Tymianka - zobaczy się i obkupi na bieżąco

Andula czekamy na zdjęcia:tak: a ja wam też pokaże sukienusię, też ostatnio się zaopatrzyłam na lato, napatrzeć się na nią nie mogę:-p mam nadzieję że lato szybko przyjdzie i nie wyrośniemy z niej;-)
Madzia trampki bajera:-)

reklama
andula super zakupy zrobilas, kurtka swietna:-)
liwus ja uwielbiam trampki dla chlopcow, moj maly ma teraz takie granatowe, sztruksowe ale na wiosne chce mu kupic normalne conversa. strasznie mi sie podobaja takie dzieciaczki w trampkach:-)

Do góry