reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Własnie koleżanka mi powiedziała że rozmiar 19 i najlepiej buty ze skórki. Wszelkiego rodzaju trampki to na razie tylko do wózka - dla wyglądu ( bo za cienką mają podeszwę ) . A na pierwsze kroki to właśnie skórkowe.
Także butki kupię Coccodrillo z nowej kolekcji : COCCODRILLO - spring-summer 2009 online catalogue

Kate a kurteczki kolor podoba mi się ten sam aczkolwiek nie wiem czy nie powinna być jaśniejsza.

reklama
Ja juz kiedys pisalam, ze kupilam malej butki-trzewiczki skorzane w rozmiarze 19, jeszcze sa troszke duze, ale z nogi nie spadaja. Wydaje mi sie, ze sa idealne do stawiania pierwszych kroczkow. Teraz jeszcze sie rozgladam za jakimis bialymi butkami i chyba tez z tym samym rozmiarze czyli 19.

Liwus- kurteczki wszystkie sa sliczne, jednak ja, podobnia jak kate, wybralabym ta szaro-pomaranczowa, ten pomarancz rozwesela kurtke:tak:.

Ostatnia edycja:
Liwus- ta ostatnia kurtka jest najladniejsza:tak:, juz w niej widze Adasia - wszystkie rowiesniczki beda sie za nim ogladaly:tak:.

Dziewczyny co sadzicie o tym wozku: RA Wózek Maclaren Triumph Scarlet 2008 (566310565) - Aukcje internetowe Allegro
W Anglii jest teraz na niego promocja i kosztuje £75. W sumie spacerowke planuje kupic w lecie, ale juz teraz sie rozgladam, no i na maclareny teraz sa promocje;-), wiec nie wiadomo co mi strzeli do glowy.

Liwus dobrze ze zaczelas o kurtkach:-) Ja upatrzylam sobie sliczna kurteczke u Wojcika ale cena 121 zl:no::no: szok ale tak mi sie podoba ze moze sie skusze.Widze ze na allegro ceny duzo nizsze juz sama nie wiem.Miskowi juz dawno nie kupilam nic fajnego ahh sama nie wiem pomysle jeszcze.
Beaa wozeczke super ja tez napewno kupie maclarena tylko nie wiem jakiego
Buy your Maclaren Quest Sport Black/Champagne (2009) reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Tu jest folia i kosz wliczone w cene tylko kolory mi nie pasuja:tak:
Buy your Maclaren Quest Sport Black/Champagne (2009) reviews from Kiddicare
Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Volo ma takie dziwne male kolka moze Roni niech sie wypowie czy one nadaja sie do czegos.
Buy your Maclaren Triumph Coffee (2009) reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Kupilam Michalowi buciki specjalne do raczkowania rozmiar 18

Ostatnia edycja:
Co do kurteczek - ja narazie nie kupuję, mam ze 4 w szafie po siostrzenicy i jedną w prezencie od pradziadków Lenki - rozmiar 74 wprawdzie ale przymierzałam i jest troche za duża, więc pewnie za mc, dwa będzie ok.
za bucikami się jeszcze nie rozglądałam.

Ja też jeszcze butków nie kupuję, bo Małej do stania daleko - mamy kilka par trampek i balerinek ale to tylko do szpanowania, a nie chodzenia:-)

Liwus mi też najbardziej podoba się ta osstatnia kurteczka:tak:
Beaa wózeczek piękny, ja bym się skusiła:zawstydzona/y:
My też jak na razie mamy buciaczki do szpanu:rofl2: aczkolwiek zastanawiałam się ostatnio jaki rozmiar kupić do lansu, na wiosnę jak w spacerówcę mykać będziemy:-p

reklama
Beaa wóżek spoko, tylko czy te kółka będą dobre, wyglądają na małe, trzeba by było Roni spytac;-):tak::happy:
Liwus a mnie sie podobają z tych linków co na początku wkleiłaś pierwsza i ostatnia:tak:
Butki kupiłam małemu 19-trapki,a siostra kupiła mu w anglii adidaski ale rozmiar 20, najwyżej bedzie miał do złobka jak na dwór się nie załąpie:tak:

Do góry