Tosika - niestety, byłam w dwóch sklepach i emmaljungi cerox nie było:-( obejrzałąm tylko tą teutonię - muszę powiedzieć że niezła, wielka jest ale lekko sie prowadzi, koła fajnie chodzą, zabudowana, więc młodej zawiewać nie będzie, ogólnie ok.
co do moich typów to też mnie szlag trafił bo - w świecie dziecka tylko maclareny, teutonie, quinny.....
Quinny Buzz i Speddy wyeliminowałam - dla mnie buzz jest bardzo mały, teraz włożyłam małą w kurtce i było akurat, więc w przyszłym roku nie wiem jak by mi sie zmieściła
speedy dla mnie za bardzo płytki jeśli chodzi o siedzenie i taki łysy po bokach.
w kolejnym sklepie już większy wybór - obejrzałam chicco multiway - na mnie nie zrobil dorego wrazenia
aczkolwiek lekki jest, to prawda.....ale tak turkotał i taki rozklekotany jak dla mnie, nawet po płaskiej podłodze sklepu jakos tak trząsł
Chicco for me już oglądałam wczesniej i na pewno nie dla mnie jest.
za to bardzo spodobał mi sie chicco s3
waga około 11 kg, fajnie zabudowany, budka zachodzi aż na pałąk, koło przednie skrętne, koła ogólnie duze, z tyłu plecaczek, łatwy dostęp do kosza na zakupy, wkładka dla mniejszych dzieci i lekko sie prowadzi, o taki:
CHICCO WOZEK S3 TOP + SPIWOREK NA ZIME GREENWOOD (548560802) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepie sprzedawali tylko z zestawie z gondolą.
Xlander - też ok, ale budka mała jak dla mnie, ogólnie jest w porządku i wciąż biorę go pod uwage bo cenowo atrakcyjny.
niestety coneco był tylko polo, nie było tych baby walker.
a tak naprawdę zakochałam sie w Jane Nomad:-) tylko cena 1600 zł nie pozwala mi o nim marzyć:-(
we wtorek idę do jeszcze jednego sklepu, moze będzie więcej wózków w rozsądnych cenach.
co do fotelików to raczej na pewno kupimy chicco proxima od 0-18 kg.