reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

No własnie, a ja chyba wolę rozkładane oparcie niz takie kubełkowe:confused: ten kolcraft też ma kubełkowe oparcie.
Post - ja mam MT , jeszcze nie nosimy sie bo czekam na cieplejsze dni, na kurtkę moją śliską okropnie mi sie wiąże i wolę jednak w wózku. Zaczniemy pewnie w okolicy kwietnia używać MT.

reklama
Madzia- powodzeniu w ebayowskiej licytacji, jednak to, ze nie ma jeszcze ofert kupna nie oznacza, ze nikt sie nagle nie pojawi. Mnie juz duzo rzeczy sprzed nosa kupiono bo bylam bardzo pewna, ze jak nie ma ofert to nikt nie jest zainteresowany, a tu nagle 2 minuty przed koncem pojawi sie z 7 licytujacych:-(.

Liwus- u nas garnuszek na klocuszek nie zrobil furrory, mloda nie jest nim zainteresowana, chociaz moze jeszcze jest zbyt mala:confused:. Kupilam jej bebenek, ktorym jest duzo bardziej zainteresowana. Jednak najlepszym pomyslem u nas bylo nabycie czegos takiego: LeapFrog Spin & Sing Alphabet Zoo Ball: Amazon.co.uk: Baby

Beaa - fajna zabawka!
taką dostałam odpowiedź od dziewczyny sprzedającej używanego Kolcrafta:

Witam !
wózek ma kubełkowe siedzisko ale jest duże ,miałam Quinny buzza ale to było małe siedzisko ,to w kolkrafcie jest duże i śmiało 3 -latek w nim się zmieści !
tak te kółka z przodu są skrętne i bardzo dobrze się prowadzi wózeczek nawet po piasku ,tak kółka nie są pompowane tzw piankowe,tak wózeczek łatwo się składa wykonuje się tylko 2 czynności,tak podnóżek jest regulowany,tak tych wózeczków nie ma w polsce ,zapraszam na inne aukcje gdzie są wózeczki wystawione i można zobaczyć filmik o wózeczku ,ja osobiście byłam bardzo zadowolona!pozdrawiam!!
Wiadomość od: zus3 (36) , wysłana z komputera o numerze IP: 83.31.214.164 Treść wiadomości:
Witam, jesli mogę prosić o odpowiedź na kilka pytań
czy wózek nadaje sie 1,5 - 2 letniego dziecka? czy w zimę w kombinezonie sie zmieści?
czy te małe kółka z przodu dobrze sie prowadzą bo jakichś większych nierównościach?
jakie wózek ma kółka - bo chyba nie są pompowane?
czy łatwo sie składa?
czy podnózek jest regulowany?
przepraszam za taką ilość pytań ale w wawie nigdzie nie ma tego wózeczka żeby obejrzeć na zywo, stąd moje pytania.
pozdr Paulina Jasek

swego czasu zastanawiałam sie nad kupnem tego wózka
<OK> WÓZEK SPACEROWY FUZZION+OKRYCIE+FOLIA (545319896) - Aukcje internetowe Allegro
i znalazłam już kilka opinii
FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

swoją drogą, ten wózek można gdzieś w Olsztynie oblukać w sklepie, i moje pytanie do LIWUS I TOSIKI - czy jak sie dowiem gdzie jest sklep z tymi wózkami to mogłybyście go obiektywnym okiem obejrzeć?

Pabla nie ma sprawy, podskoczę oblukam i dam znać:tak::tak: Bo w sumie są u nas trzy takie duże sklepy zz wózkami (w tym dwa obok siebie) a jakbym jeszcze wysłała swojego M, to jeszcze z wózkiem by wrócił (bo to taki cygan jeden, wszystko utarguje:-p)

Ok Tosika, to dam znać jak dostanę odpowiedź gdzie w Olsztynie jest ten sklep i będę prosiła o wywiad ;-):tak:

Kate - fajny wózek! widziałam już kilka takich w wawie w swojej okolicy, mnie tylko te małe kółka przerażają, w wawie jeszcze jako tako, ale jak pojade do mamy na wieś to nie wiem jak by sie jeździło po dróżkach i fatalnych chodnikach:-(

reklama
Kate- fajny wozeczek;-).
Teraz mam wozek z duzymi, pompowamymi kolami i nie jest tak rozowo wiec spacerowke kupie z mniejszymi, jednak bedzie to juz 4-kolowiec.

Do góry