reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

dla mnie buzz ma jedna mala wade
ale to czasem i niekoniecznie tak sie robi
na sliskim blokuje sie kolo przednie
ale podobno w buzz 4 nie ma tego "problemu"
no i z ******* to ma maly koszyk na zakupy, a ja w swoim nie mam wcale koszyka :blink:
to chyba tyle

pabla, napisze pozniej troche bo dym mam maly

reklama
Ok, czekam na Twoją opinię:-)
poczytałam troche na gazecie, ale chyba przestanę tam czytać. Prawda jest taka że każdy wóżek ma negatywne i pozytywne opinie i chyba trzeba samemu podjać decyzję i tyle.

Mnie wizualnie buzz się podoba, nie wiem jak się sprawuje, bo nie jeździłam.
W kolekcji x landra 2009 podobno budkę powiększyli:dry:mogłaby być taka osuwana do przodu jak w chicco no ale niestety:-p
fuzzion mi się bardzo podoba, nawet wpisałam go na swoją listę :-D
co do fotelika to byłam napalona na maxi cosi priori albo tobi ale po długich dyskusjach stwierdziliśmy z mężem że kupimy chicco key (taki jak chyba ostatnio kamu sobie kupiła)z bazą i wydamy taką samą kasę jak za maxi cosi bez bazy, a dużo nie jeździmy więc chyba będzie ok:tak:

TOSIKA, LIWUS - wózeczek FUZZION można obejrzeć ( wg producenta ) w Hurtowni Maluszek, ul. Wyszyńskiego 11, Olsztyn.

Bedę wdzięczna jeśli któraś z Was w wolnej chwili będzie mogła tam podjechać i zobaczyć jak on wygląda, jakie ma kółka, jak z podnóżkiem, jak sie podbija i jak z tą przekładaną rączką jest, czy dobrze sie jeździ z rączką z każdej strony - ogólnie, tak jak byście oglądały wózek dla siebie:-)

No ja właśnie tego XLandera oglądałam na żywo - fajny jest, kółka ma mocarne, tylko cena zabójcza jak dla mnie, no i jest nei do samodzielnego podniesienia, więc odpada, bo ja bym w końcu chciała wsiąść do jakiegoś środka komunikacji z wózkiem:-p

No i mamy Buzza:-D
Jako ,ze ja jak sie na pale to juz nie poupszcze,to byla szybka pilka.
Rzeczywiscie zmartwilo mnie to ,co Pabla pisala,ale doszlam do wniosku,ze teraz w sprzedazy sa nowe modele takie QUINNY BUZZ 4 2008 + MEGA MEGA GRATISY bubumarket (546059426) - Aukcje internetowe Allegro, a ja kupilam ten starszy model Quinny Buzz Push Chair in Blue on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 15-Feb-09 13:49:11 GMT) ( nie ta aukcja,ale kolor ten sam) i jak na moje oko to ten starszy model ma wieksze siedzisko i zdecydowanie wieksza budke.Oprocz tego dostalismy kosz na zakupy,torbe i oryginalny spiwor. Pozniej pojde z mlodym na spacer przetestowac,to zdam relacje:tak:

Madzia, spoko
starszy model tylko pozornie ma wieksze siedzisko
w nowym jest gabka i jak dziecko siadzie to sie "powieksza"
poza tym do budki dostajesz takie ograniczenia
jak swieci slonce to zaslania
no i nowy jest lepszy bo ma podnozek i dziecko moze samo wsiasc
do starszego nie ma opcji
pasy masz regolowane a siedzisko u gory jest dosc szerokie wiec jak dziecko rosnie wozek jest super bo mozesz zdjac budke i jedziesz ;-) dla mnie to wozek bez wad, a kubelkek w speedi jest zdecydowanie glebszy i dla takich maluchow niewygodny w porownaniu z buzzem

Pabla, ten wozek jest do pupska (chicco) nie kupuj go, trzeszczy po 2 tygodniach i ma kijowy w uzytkowaniu material, a hamulec to totalna porzaka
lepiej zdecydowanie x-lander serio
chicco ma tylko dobre parasolki jak na moje

wozki jane sa fajne, ale nomad ewidentnie nie wart ceny :sorry2:
ten fuzzion to jakas masakra... odrazu widac ze kola to jakas pomylka... sporo chinczykow chyba wachalo ten plastik...

Ostatnia edycja:
Roni dzieki,ale zastanawia mnie jeszcze taka rzecz- ten wozek mi sie tak jakby buja,tzn tak jakby mial resory tam gdzie sie montuje siedzisko,czy to tak ma byc,czy kupilismy juz taki rozklekotany:confused:Ja nie jestem do tego przyzwyczajona,bo Speedi jest sztywny.Babka mowila,ze to jest takie bouncy,ale czy to jest oryginalnie:dry:.Ogolnie jest w bardzo dobrym stanie,lekkiie zadrapania,ale ogolnie czysciutki.Poradz,bo jak to rozjezdzony grat to oddamy.

reklama
Do góry