reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

no niezle:dry:
Pojde jeszcze na spacer przetestowac i jak faktycznie mnie to bedzie wkurzalo,to trzeba bedzie sie rozmowic ze sprzedawca.Moj K byl odebrac,a jemu to wszystko da sie wcisnac,cos mi bylo to bujanie podejrzane.Szczerze mowiac je sie tak dokladnie w sklepie tym wozkom nie przygladalam:zawstydzona/y:czyli dalam d***,ale jak ogladalam inne wozki to sie prawie wszystkie jakos trzesly,nie wiem czy byly zlozone byle jak czy co,ale nawet w Loola kazda czesc w inna strone jechala,chociaz wyglada na stabilny wozek.I badz tu czlowieku madry:baffled:

reklama
Madzia, sprawdź jeszcze w ruchu, czy Ci to bardzo przeszkadza, moze to minimalne rozchwianie.... z tego co widzę, w wózkach używanych niestety często elementy nei chodzą już tak gadko jak w nówkach, no bo jak ktoś wózka normalnie używa, to i się elementy ruchome zużywają. Możesz też prawie-męża poprosić, żeby męskim okiem luknął - mojej siostry ten felerny wózek też się bujał i okazało się, że jakaś linka od resora była zdarta do nieprzytomności - no ale może w Twoim nie jest tak źle. Jakby co zawsze można pchnąć na Ebayu dalej:tak:
Roni, mam jeszcze pytanie o Chicco, bo wcześniej pisalaś że ten CT4.0/Mutiway jest ok? One też się tak rozklekotują? bo jak na razie to jest mój numer jeden:baffled:

no to fussion wykreślony jak mówicie ze jest beee:tak::-Dja sie z zakupem nie spisze bo mam x landera i jestem bardzo zadowolona wiec typowa spacerówka to w sumie za jakis czas bedzie potrzebna:tak:

jak mnie to bardzo bedzie wkurzac ,to poprosimy o zwrot kasy i oddamy.Napisali,ze wozek jest w bardzo dorym stanie jak nowy i faktycznie z wygladu jest,wmowili ,ze to sie tak ma troche bujac,wiec K wzial,ale jak czytam co tu Roni pisze,to niebardzo w porzadku ci ludzie byli,bo wg mnie na aukcji pisze sie faktyczny stan sprzedawanej rzeczy.Ja sie tez z tym licze,ze jak jest rzecz uzywana,to moze miec jakies male defekty,ale trzeba o tym powiedziec,a nie beszczelnie wciskac kit.:no:
No nic przejdziemy sie to zobaczymy,a narazie spadam robic nalesniki z jakims niby super nadzieniem.

No właśnie, chciałam jeszcze zobaczyć na zywo tego chicco ct04. w sklepie gdzie byłam, był tylko multiway i pan powiedział że juz nie mają ct04 bo multiway to jego ulepszona wersja, ale w necie sie naczytałam że znacznie pogorszona wersja, podobno ct04 znacznie lepszy od multiway. Kurcze, te chicco mają dobrą cenę, ale ten multiway dla mnie taki twardy strasznie, wydaje mi sie że jest kiepska amortyzacja....no nie wiem, szlag mnie trafia.....samochód kupowaliśmy w dwa dni, a nad wózkiem juz myśle z 2 mce:wściekła/y: i nic.....
dzięki Roni za info co do tego chicco s3 - jeszcze go pewnie obejrzę i będę dumać co i jak.
Madziu - ja oglądałam w sklepie tego buzza nowego i mi on nie pasował, te stare też mi wyglądały na większe w siedziskach, ale nie widziałam na żywo, pewnie Roni ma rację.

Pabla, też mam już dosć tego kupowania wózków...mieszkanie krócej kupowałam:-p Pojadę jeszcze do tego Askota i albo Chicco wezmę albo bedę polować na jakiś wypas używany na Allegro, ale tak żeby móc wczesniej obejrzeć.

A z cT 0.4 to jakaś dziwna rzecz jest, znajomi kupili używanego i też twierdzili, że to już wycofane a teraz jest multiway, ale na Allegro w cholerę ct 04 można dostać i wczoraj w Baby Maxxie opakowania od niego też widziałam, tylko wózki wyjęte z opakowań były tak przemieszane i nieoznaczone, że w sumie nie wiem, który dokladnie próbowałam:baffled:

Surv - bo tak to jest z tymi wózkami, co to chicco s3 to też mi pan powiedział że nigdzie nie sprzedają samej spacerówki a na allegro można kupić.
Ja jutro chyba sie przejdę do hurtowni blisko mnie i zobaczę czy jest ten chicco ct04.

reklama
Ja Wam wejdę w paradę ale potrzebuję porady:-):tak::tak:
szukam dla młodej kojca co jednocześnie będzie dla niej łóżeczkiem turystycznym i prawie wszędzie sa boczne wejścia na zamek. A ja własnie nie chcę tego bocznego wejścia bo kojec mi potrzebny jak chcę dziecko na chwilę samo zostawić w pokoju i jak będzie to boczne wejście to spokojna nie będę że mi dziecko może wyleść tamtędy.
A Wy jak??? Kupujecie kojce albo takie łóżeczka. Może któraś ma doświadczenie w tym temacie?????
Będę dżwięczna za info.

ps. a z wózkiem czekam aż znajdziecie jakąś fajną parasolkę hi hie:-):tak::tak:
a tak poważnie to małż jest sceptykiem i chyba nowe dziecie sie musi urodzić żeby on potrzebę posiadania parasolki poczuł. więc czekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale i tak wiem że kupimy:-) więc czytam skrzętnie wasze relacje :tak::tak::tak::tak:

Do góry