reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
ja nie lubie walentynek,w ogole nie pojmuje ich idei i z tegoz powodu nie obchodzimy :-).... poza tym ( tylko nie obrazcie sie prosze) nie znosze kopiowania swiat zachodnich i zastepowania nimi polskich,bowiem nasze polskie walentynki przypadaja przeciez w czerwcu w noc swietojanska....
Święta racja My też nie obchodzimy walentynek natomiast na noc świętojańską owszem daje swojemu M zazwyczaj jakiś mały prezencik
te chwalone przez Was pieluszki z Rossmana to są bordowe czy jakiś inny kolor???;-)
Kate , kup borodowe. Ja kupiłam żółte 3 ( 4-9kg) no i owszem są bardzo fajne prawie jak pampersy ale Adasia uczuliły . Także miał na sobie aż 1 rossmannowski pampers :-( Jednak planuje kupić w najbliższym czasie bordowe , najwyżej Tosika a raczej jej boska córunia Antosia będzie miała zapas żółtych i borodowych :-)
Ostatnia edycja:
ja w tym roku romantycznie na zajeciach spedze walentynki
a później pewnie kąpiel, karmienie i spanie syna;-) więc może to moj mąż kolacyjkę przygotuje
tez uwazam, ze nasze polskie świeta sa i nie trza psuć więc noc świętojańska to też okazja do świętowania
a później pewnie kąpiel, karmienie i spanie syna;-) więc może to moj mąż kolacyjkę przygotuje
tez uwazam, ze nasze polskie świeta sa i nie trza psuć więc noc świętojańska to też okazja do świętowania
Ewa-Krystyna my tez myslelismy o Britaxie. Ale teraz zamierzamy do Polski wracac wiec chyba tez nie bedziemy tutaj kupowac. moze jakos dotrzymamy do maja choc szczerze w to watpie jak nie to kupimy uzywany, bo szkoda tyle kasy na fotelik tutaj wydawac jak w Polsce i tak sa inne wymogi. Zreszta w Polsce sie caly czas rozgladam ale jakos nie znam sie na tych markach i wogole.
Moze Wy dziewczyny sie juz za tym rozgladalyscie?
A co do Walentynek to my wyjezdzamy w gory bo tutaj to akurat jest dlugi weekend "family day". wiec mamy tam taki dom dosyc spory i zamierzamy sie tam dobrze bawic a co do prezentow to nie mam pojecia:-(
Moze Wy dziewczyny sie juz za tym rozgladalyscie?
A co do Walentynek to my wyjezdzamy w gory bo tutaj to akurat jest dlugi weekend "family day". wiec mamy tam taki dom dosyc spory i zamierzamy sie tam dobrze bawic a co do prezentow to nie mam pojecia:-(
Pearl ja się zastanawiam między tymi trzemaale Kuba ma jeszcze miejsce w obecnym (maxi cosi citi)
Maxi Cosi Priori XP Magic Rose +Maxi Pilot od G-7 (538305429) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Chicco PROXIMA 2009 0-18 KG PL GWARANCJA! (543689353) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO KEY 1 X Plus Chelsea 9-18 kg GWAR. PL W-wa! (542763035) - Aukcje internetowe Allegro
Maxi Cosi Priori XP Magic Rose +Maxi Pilot od G-7 (538305429) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Chicco PROXIMA 2009 0-18 KG PL GWARANCJA! (543689353) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO KEY 1 X Plus Chelsea 9-18 kg GWAR. PL W-wa! (542763035) - Aukcje internetowe Allegro
beaa
Mamy lipcowe'08
My mamy Maxi Cosi Tobi i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mala w nim jeszcze nie jezdzi bo nie wazy 9 kg i zastanawiam sie czy musze czekac, az dobije do 9 kg czy moge ja juz w nim wozic, chociaz wazy ok 8 kg?
My mamy Maxi Cosi Tobi i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mala w nim jeszcze nie jezdzi bo nie wazy 9 kg i zastanawiam sie czy musze czekac, az dobije do 9 kg czy moge ja juz w nim wozic, chociaz wazy ok 8 kg?
Beaa też mi się ten fotelik podoba ale jest strasznie drogi zresztą jak inne maxi cosi
Może już byś mogła ją wsadzić do tego nowego
beaa
Mamy lipcowe'08
Kicrym- chyba ja juz do niego wloze bo to w ktorym teraz jezdzi jest zdecydowanie male. Ja zastanawialam sie rowniez nad Britax-em i Chicco bo sa podobnie wyprofilowane a zdecydowanie tansze. Jednak fotelik musi rowniez pasowac do auta bo inaczej tutaj nie sprzedadza, a moje auto jest jakies niestandardowe, wiec Maxi-Cosi wygralo.
reklama
pabla27
Fanka BB :)
Pearl ja się zastanawiam między tymi trzemaale Kuba ma jeszcze miejsce w obecnym (maxi cosi citi)
Kicrym - zastanawiam sie nad tymi samymi:-)
widziałam ten chicco proxima w sklepie, fajnie wygląda, ładnie wyprofilowany....
Podziel się: