reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ja nie lubie walentynek,w ogole nie pojmuje ich idei i z tegoz powodu nie obchodzimy :-).... poza tym ( tylko nie obrazcie sie prosze) nie znosze kopiowania swiat zachodnich i zastepowania nimi polskich,bowiem nasze polskie walentynki przypadaja przeciez w czerwcu w noc swietojanska....

Święta racja:happy: My też nie obchodzimy walentynek natomiast na noc świętojańską owszem daje swojemu M zazwyczaj jakiś mały prezencik :-D

te chwalone przez Was pieluszki z Rossmana to są bordowe czy jakiś inny kolor???;-)

Kate , kup borodowe. Ja kupiłam żółte 3 ( 4-9kg) no i owszem są bardzo fajne prawie jak pampersy ale Adasia uczuliły . Także miał na sobie aż 1 rossmannowski pampers :-( Jednak planuje kupić w najbliższym czasie bordowe , najwyżej Tosika a raczej jej boska córunia Antosia będzie miała zapas żółtych i borodowych :-)

Ostatnia edycja:
My używamy żółtych już od dłuższego czasu i żadnego uczulenia nie było...
natomiast nas uczulały chusteczki nawilżające pamersa:confused:

ja w tym roku romantycznie na zajeciach spedze walentynki
a później pewnie kąpiel, karmienie i spanie syna;-) więc może to moj mąż kolacyjkę przygotuje:confused:
tez uwazam, ze nasze polskie świeta sa i nie trza psuć więc noc świętojańska to też okazja do świętowania:tak:

Ewa-Krystyna my tez myslelismy o Britaxie. Ale teraz zamierzamy do Polski wracac wiec chyba tez nie bedziemy tutaj kupowac. moze jakos dotrzymamy do maja choc szczerze w to watpie jak nie to kupimy uzywany, bo szkoda tyle kasy na fotelik tutaj wydawac jak w Polsce i tak sa inne wymogi. Zreszta w Polsce sie caly czas rozgladam ale jakos nie znam sie na tych markach i wogole.
Moze Wy dziewczyny sie juz za tym rozgladalyscie?

A co do Walentynek to my wyjezdzamy w gory bo tutaj to akurat jest dlugi weekend "family day". wiec mamy tam taki dom dosyc spory i zamierzamy sie tam dobrze bawic a co do prezentow to nie mam pojecia:-(

My mamy Maxi Cosi Tobi i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mala w nim jeszcze nie jezdzi bo nie wazy 9 kg i zastanawiam sie czy musze czekac, az dobije do 9 kg czy moge ja juz w nim wozic, chociaz wazy ok 8 kg?

My mamy Maxi Cosi Tobi i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mala w nim jeszcze nie jezdzi bo nie wazy 9 kg i zastanawiam sie czy musze czekac, az dobije do 9 kg czy moge ja juz w nim wozic, chociaz wazy ok 8 kg?

Beaa też mi się ten fotelik podoba ale jest strasznie drogi zresztą jak inne maxi cosi:dry:
Może już byś mogła ją wsadzić do tego nowego:happy:

Kicrym- chyba ja juz do niego wloze bo to w ktorym teraz jezdzi jest zdecydowanie male. Ja zastanawialam sie rowniez nad Britax-em i Chicco bo sa podobnie wyprofilowane a zdecydowanie tansze. Jednak fotelik musi rowniez pasowac do auta bo inaczej tutaj nie sprzedadza, a moje auto jest jakies niestandardowe, wiec Maxi-Cosi wygralo.

reklama

Kicrym - zastanawiam sie nad tymi samymi:-)
widziałam ten chicco proxima w sklepie, fajnie wygląda, ładnie wyprofilowany....

Do góry