Co o nim myślicie?Zastanawiałam się na takim fotelikiem
Fotelik CONECO ZENITH (9-25) KOLORY 2009 wys.0 (547788379) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Mnie się osobiście podoba. Też chciałam taki kupić ale przeczytałam gdzieś ( nie pamiętam już teraz gdzie ) że Zooty Rider Jupiter jest lepszy no i kupiliśmy właśnie taki. Po bokach jest wypełniony nubukiem. Adaś już w niem jeździ i jest mu bardzo wygodnie. Tylko ten fotelik co my mamy to jest od 0-18kg ale taki w przedziale 9-18kg czy 9-25kg też na pewno jest.
Witam po przerwie:-)
Widze,ze temat fotelikow na czasie.My wlasnie w piatek wybralismy sie po nowy fotelik.Wybieralismy chyba ze dwie godziny,po dyskusjach ktory lepszy i czy z Isofixem czy bez,zdecydowalismy sie na Maxi cosi priori XP.Mila pani sprawdzila w komputerku czy aby napweno do naszego samochodu bedzie on pasowal i wyszlo,ze owszem.Wyszlismy na dwor,zeby nam pokazala jak zamontowac i sie okazalo,ze jednak nie pasuje,bo to zapiecie od pasow jest za dlugie,a nie moze siegac tam gdzie sie plastikowy stelaz fotelika laczy z siedziskiem No i strzelilismy karpia,bo wyszlo na to,ze trzeba szukac fotelika nie takiego co sie nam podoba,a takiego co pasuje do auta.A wiec to nie taka prosta sprawa.Ostatecznie kupilsmy taki Britax - EVOLVA 1-2-3 i spoko przynajmniej do 36kg.
Widze,ze temat fotelikow na czasie.My wlasnie w piatek wybralismy sie po nowy fotelik.Wybieralismy chyba ze dwie godziny,po dyskusjach ktory lepszy i czy z Isofixem czy bez,zdecydowalismy sie na Maxi cosi priori XP.Mila pani sprawdzila w komputerku czy aby napweno do naszego samochodu bedzie on pasowal i wyszlo,ze owszem.Wyszlismy na dwor,zeby nam pokazala jak zamontowac i sie okazalo,ze jednak nie pasuje,bo to zapiecie od pasow jest za dlugie,a nie moze siegac tam gdzie sie plastikowy stelaz fotelika laczy z siedziskiem No i strzelilismy karpia,bo wyszlo na to,ze trzeba szukac fotelika nie takiego co sie nam podoba,a takiego co pasuje do auta.A wiec to nie taka prosta sprawa.Ostatecznie kupilsmy taki Britax - EVOLVA 1-2-3 i spoko przynajmniej do 36kg.
Musze pomyśleć jeszce. Bo może też taki kupimy. Sprzedawca w sklepie powiedział, że jeśli dziecko nie siedzi jeszcze stabilnie, to powinno jeździć tyłem do kierunku jazdy. Dlatego wstrzymujemy się na razie z zakupem. Tak do miesiąca powinno się wszystko wyklarować.
beaa
Mamy lipcowe'08
Witaj Madzia na lonie babyboom.
My bylismy w dokladnie w takiej samej sytuacji, taK jak piszesz...
My bylismy w dokladnie w takiej samej sytuacji, taK jak piszesz...
Jako, iz w Mothercare jest przecena na Maxi Cosi Priori chcialam wlasnie ten fotelik, ale co z tego jesli nie pasuje do auta.zdecydowalismy sie na Maxi cosi priori XP..
hmm to my jestemy w totalnej kropce w takim razie bo ja chcailam kupic fotelik przed przyjazdem do Polski ale czeka nas kupno samochodu po przyjezdzie i nie wiem jesczez jaki samochod bedziemy mieca fotelik potrzebuje chocby po to zeby rodzice mieli jak beda po nas na lotnisko jechac:-(kurcze co tu zrobic...
tutaj sa Britaxy i myslalam zeby moze tutaj kupic ale te chyba nie spelniaja tych norm europejskich i tez lipa:-(
tutaj sa Britaxy i myslalam zeby moze tutaj kupic ale te chyba nie spelniaja tych norm europejskich i tez lipa:-(
reklama
Tak przelecialam szybko watek coby nadrobic zaleglosci i mniej wiecej wiem o co poszlo z Marcik.Nieciekawie,nie bede juz sie w to zaglebiac i wracac do tematu,ale jestem po waszej stronie,w 100% popieram wasze odpowiedzi,w koncu musimy sie razem trzymac;-)
Ale nie o tym chcialam,ale o pampersach i cenach w PL.Piszecie,ze te rossmanowskie fajne i tanie 50 szt za 30zl,a w UK bez problemu mozna kupic za tyle samo Pampersy activ baby.Za 87 szt Huggiesow4 z kubusiem ostatnio placilismy 8 funtow,a wczoraj za 12 funtow kupilam pudlo Huggiesow5 90szt.+ chusteczki ,a pudlo z Kubusiem fajne kolorowe akurat na zabawki.5 juz na zapas,bo 4+ w promocji nie bylo i gdzie tu sprawiedliwosc
To samo z zabawkami ,co wlasnie zauwazylam na tym Garnuszku.Jak maly dostal w pazdzierniku to w Smyku ten Garnuszek kosztowal 102zl,a tu widzialam nawet za 10 funtow
Ale nie o tym chcialam,ale o pampersach i cenach w PL.Piszecie,ze te rossmanowskie fajne i tanie 50 szt za 30zl,a w UK bez problemu mozna kupic za tyle samo Pampersy activ baby.Za 87 szt Huggiesow4 z kubusiem ostatnio placilismy 8 funtow,a wczoraj za 12 funtow kupilam pudlo Huggiesow5 90szt.+ chusteczki ,a pudlo z Kubusiem fajne kolorowe akurat na zabawki.5 juz na zapas,bo 4+ w promocji nie bylo i gdzie tu sprawiedliwosc
To samo z zabawkami ,co wlasnie zauwazylam na tym Garnuszku.Jak maly dostal w pazdzierniku to w Smyku ten Garnuszek kosztowal 102zl,a tu widzialam nawet za 10 funtow
Podziel się: