reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Mnie się osobiście podoba. Też chciałam taki kupić ale przeczytałam gdzieś ( nie pamiętam już teraz gdzie ) że Zooty Rider Jupiter jest lepszy no i kupiliśmy właśnie taki. Po bokach jest wypełniony nubukiem. Adaś już w niem jeździ i jest mu bardzo wygodnie. Tylko ten fotelik co my mamy to jest od 0-18kg ale taki w przedziale 9-18kg czy 9-25kg też na pewno jest.

Witam po przerwie:-)
Widze,ze temat fotelikow na czasie.My wlasnie w piatek wybralismy sie po nowy fotelik.Wybieralismy chyba ze dwie godziny,po dyskusjach ktory lepszy i czy z Isofixem czy bez,zdecydowalismy sie na Maxi cosi priori XP.Mila pani sprawdzila w komputerku czy aby napweno do naszego samochodu bedzie on pasowal i wyszlo,ze owszem.Wyszlismy na dwor,zeby nam pokazala jak zamontowac i sie okazalo,ze jednak nie pasuje:no:,bo to zapiecie od pasow jest za dlugie,a nie moze siegac tam gdzie sie plastikowy stelaz fotelika laczy z siedziskiem:baffled: No i strzelilismy karpia,bo wyszlo na to,ze trzeba szukac fotelika nie takiego co sie nam podoba,a takiego co pasuje do auta.A wiec to nie taka prosta sprawa.Ostatecznie kupilsmy taki Britax - EVOLVA 1-2-3 i spoko przynajmniej do 36kg.

Musze pomyśleć jeszce. Bo może też taki kupimy. Sprzedawca w sklepie powiedział, że jeśli dziecko nie siedzi jeszcze stabilnie, to powinno jeździć tyłem do kierunku jazdy. Dlatego wstrzymujemy się na razie z zakupem. Tak do miesiąca powinno się wszystko wyklarować.

hmm to my jestemy w totalnej kropce w takim razie bo ja chcailam kupic fotelik przed przyjazdem do Polski ale czeka nas kupno samochodu po przyjezdzie i nie wiem jesczez jaki samochod bedziemy miec:no:a fotelik potrzebuje chocby po to zeby rodzice mieli jak beda po nas na lotnisko jechac:-(kurcze co tu zrobic...
tutaj sa Britaxy i myslalam zeby moze tutaj kupic ale te chyba nie spelniaja tych norm europejskich i tez lipa:-(

Pearl my wlasnie kupilismy Britaxa i do Pl sie z nim wybieramy.Czytalam ,ze sa one na rynkach min. niemieckich,francuskich no i angielskich wiec chyba normy europejskie spelniaja:tak:

reklama
Tak przelecialam szybko watek coby nadrobic zaleglosci i mniej wiecej wiem o co poszlo z Marcik.Nieciekawie,nie bede juz sie w to zaglebiac i wracac do tematu,ale jestem po waszej stronie,w 100% popieram wasze odpowiedzi,w koncu musimy sie razem trzymac:tak:;-)

Ale nie o tym chcialam,ale o pampersach i cenach w PL.Piszecie,ze te rossmanowskie fajne i tanie 50 szt za 30zl,a w UK bez problemu mozna kupic za tyle samo Pampersy activ baby.Za 87 szt Huggiesow4 z kubusiem ostatnio placilismy 8 funtow,a wczoraj za 12 funtow kupilam pudlo Huggiesow5 90szt.+ chusteczki ,a pudlo z Kubusiem fajne kolorowe akurat na zabawki.5 juz na zapas,bo 4+ w promocji nie bylo:tak: i gdzie tu sprawiedliwosc:confused:
To samo z zabawkami ,co wlasnie zauwazylam na tym Garnuszku.Jak maly dostal w pazdzierniku to w Smyku ten Garnuszek kosztowal 102zl,a tu widzialam nawet za 10 funtow:no:

Do góry