reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Co do Walentynek to mnie jest wszytko jedno czy się je obchodzi czy nie,prezentów sobie nie robimy,czasem w walentynki do kina szliśmy albo na jakąś kolację.W tym oku idziemy na imprezę i karnawałową a ona jest akurat w walentynki.
Fotelika to mój mąż uparł się na fotelik z isofixem a one są okropnie drogie,najtaniej wychodzi chicco bo ok 680 zł i chyba ten kupimy

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy Maxi Cosi Priori i jest super - polecam:tak:System isofix na pewno jest najlepszy, ale faktycznie strasznie drogie te foteliki:sorry2:

Dziewczyny a slyszalyscie o Axiss bebe confort?
bo ja mam takie gazetki rozne polskie i w jednej znalazlam reklame tego fotelika i to mnie uwiodlo ze on sie obraca wiec latwo jest dziecko wyciagnac ale nie wiem czy to dobra firma. poza tym chcailabym zeby sie ten fotelik rozkladal tak jak do spania bo my to mamy podroze w planie wiec taka funkcja tez by sie przydala:-)

Kicrym - zastanawiam sie nad tymi samymi:-)
widziałam ten chicco proxima w sklepie, fajnie wygląda, ładnie wyprofilowany....

Pabla no ja własnie też widziałam ten chicco i bardzo mi się spodobał, w sumie nie wiem czy inwestować w maxi cosi bo my dużo nie jeździmy a róznica jest duża. Czekam z zakupem bo chce małego przypasować do tego fotelika i wtedy kupić:tak:

Witajcie,

My mamy Maxi Cosi Priori i jest super - polecam:tak:System isofix na pewno jest najlepszy, ale faktycznie strasznie drogie te foteliki:sorry2:

Co to jest ten isofix? My musimy już kupić fotelik na "gwałt" bo Karolka ledwo co się mieści w tym. Nasze dziecko osiągnęło już wagę 10kg, a z ubraniem to jeszce więcej. Ciasno jej w tym foteliku jeszce jak ją uborę w kombinezon to już katastrofa totalna.
Zastanawiałam się na takim fotelikiem
Fotelik CONECO ZENITH (9-25) KOLORY 2009 wys.0 (547788379) - Aukcje internetowe Allegro

Kacha- wydaje mi sie ze Roni ma taki fotelik. Może jak tu zajrzy to Ci coś na jego temat napisze.

Już wszystko jasne. Już wiem. To jest specjalny system montowania fotelika, ale niestety nie każdy model samochodu się do tego nadaje. Mój niestety nie. Więc chyba jednak pozostaniemy przy wcześniejszym wyborze. :-)

reklama
Do góry