reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Mój ma 11 lutego urodziny a 14 są walentynki - więc ja kupuję jeden prezent na urodziny ( flagi i futerał na nie - akcesoria do sędziowania meczów ) a na walentynki jakąś drobnostkę. Własnie jutro mam zamiar jechać do arkadii i zakupić jakąś szałową bieliznę dla siebie i na walentynki przygotuję jeszcze jakąś kolacyjkę i miły wieczór;-):tak:
nigdzie nie wyjdziemy bo nie ma kto zostać z małą:-(

reklama
Ja pomysły miałam, ale za późno się do ich realizacji zabrałam, więc chyba zrezygnuję... miał być wypasiony model Cadillaca, ale jak na złość teraz akurat tego konkretnego modelu w sprzedaży nie ma, a z UK na czas nei dojdzie:baffled: no więc będzie chyba intelektualnie, czyli "Historia Rosji" - my to tacy mało romantyczni jesteśmy:-p
No i w związku z odstawieniem tabletek, powrotem dobrego nastroju i lekkim zapomnieniem się niewykluczone, że na Walentynki się okaże, że w prezencie mamy kinder-niespodziankę:szok:Ale wolałabym jednak żeby jeszcze nie....

No i w związku z odstawieniem tabletek, powrotem dobrego nastroju i lekkim zapomnieniem się niewykluczone, że na Walentynki się okaże, że w prezencie mamy kinder-niespodziankę:szok:Ale wolałabym jednak żeby jeszcze nie....

ja też odstawiłam tabletki, jakoś w połowie stycznia i wrócił mi taki humor, że w życiu mojego M nie widziałam takiego zadowolonego:tak::-D co do kinder niespodzianki to ja również nie mam pewności czy sobie jej nie zmachaliśmy:szok::-);-) a na prezenty nie mam co liczyć bo mój M stwierdził, że my już nie jesteśmy zakochani:zawstydzona/y: a kit mu w ucho;-)

Ja kompletnie nie mam pojęcia co kupić M zresztą widzę że on próbuje mi przekazać że też nie ma pomysłu:-Dtak więc za pewne poprosimy mamę żeby zostałą z Kuba i pojdziemy do kina:-D

ja nie lubie walentynek,w ogole nie pojmuje ich idei i z tegoz powodu nie obchodzimy :-).... poza tym ( tylko nie obrazcie sie prosze) nie znosze kopiowania swiat zachodnich i zastepowania nimi polskich,bowiem nasze polskie walentynki przypadaja przeciez w czerwcu w noc swietojanska....
Surv,Kate23- trzymac kciuki ? ;-):-)
co do cen w Polsce to pamietam,ze tez mnie bardo zdziwily jak bylam.... bluzka w Polsce na przecenie byla dwa razy drozsza niz ta sama we Francji na poczatku sezonu.... a teraz moja mama byla zdziwiona jaki tu jest wybor rzeczy dla dzieci i jak duzo taniej mozna kupic....
Pearl07- z checia pomoglam i jak bede cos wiecej wiedziec to dam ci znac :-) fotelika jeszcze nie kupilismy,bo Adrianna miesci sie jeszcze w Peg'u ale myslimy o Britax Marathon ( troche drogi jednak,ale bardzo chwalony) lub Eddie Bauer - ten mielismy kupic na poczatku zamiast Peg'a ale trafila nam sie super okazja Peg'a wiec kupilismy i powiem,ze jestem na 98% zadowolona :-) przestrzegam cie tylko przed firma Evenflo,czytalam wyjatkowo zle opinie o nich i jak znajde to ci podrzuce.....

Dziewczyny, ja troszkę odbiegnę od tematu Walentynek i mam pytanie: te chwalone przez Was pieluszki z Rossmana to są bordowe czy jakiś inny kolor???;-) pamiętam, że kiedyś o tym pisałyście, ale nie bardzo chce mi się poszukać bo to chyba było dość dawno:-p a pytam bo chce niedługo je zakupić:-p z góry dzia:-D

Co kupujecie lipcowym tatusiom na walentynki?

ja uprzejmie donoszę, że kupiłam M bokserki czarno czerwone, z amorem celującym w kobitkę (tylko teraz sprawdziłam, że ta kobitka jest blondynką:baffled: a ja przecież brunetka:sorry:) u nas są takie symboliczne prezenciki:-) a M zawsze mnie w ten dzień zaprasza do restauracji (one zawsze 14tego tak fajnie romantycznie są przystrojone, to aż sie chce tam siedzieć i jeść (chociaż ja od czasów ciąży nie musze być namiawiana do jedzenia:-p)

kate - my mamy Rossmannowskie 4, te Bordowe. Wczoraj kupiłam paczkę i była przecena - 29,99 na chyba 27,99. Czasami je przeceniają i jakiś czas temu było jeszcze złotówkę taniej. Paczka 4 ma 50 sztuk.

reklama
Do góry