reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Nea- wszystkie sa super i co najwazniejsze maja zdejmowane tacki. Ja kupujac krzeselko szukalam takiego, ktore ma szerokie siedzisko bo niektore byly bardzo waskie, a jednak pupy naszych dzieci rosna:rofl2:

reklama
Myśmy dzisiaj kupili Kubie krzesełko w Ikeii:tak:Jak narazie wydaje mi sie fajne:tak:wkleje zdjęcia na zamknietym jak mały bedzie jadł:-D
Andula to musze się przejść do Smyka:tak:

Dziewczyny dla dziewuszek chyba jeszcze wiecej niz dla chlopakow napawde za takie ceny warto kupic nawet ciuszek ,ktory zalozy sie za 2-3 miesiace :-)

to sobie nie poczytam,bo wykasowala posty :baffled::-p

co do sadzania na nconik ja poczekam i zobacze; Oskar jak mial 1,3 miechy zaczal pokazywac palcem,ze wlasnie robi; i powolutku wtedy zaczelismy przygode z nocnikiem; mam zamiar robic tak teraz; nauczyl sie majac 1 i 7; potem tylko zostalo w nocy-za dlugo go przetrzymalam ale to raczej z wlasnego wygodnictwa
a ja zadowolona jestem z prostego krzeselka razem ze stoliczkiem z drewna; Oski do tej pory sie bawi i je przy nim; mi sie podoba takie z regulowanymi oparciami i na kolkach; ale chyba malo praktyczne-tylko ladnie wyglada;znaczy moze zalezy dla kogo; moja kuzynka ma i to dziecko tylko je przy nim; a Oski wszystko przy swoim robi
nie wiem czy w ogole bedziemy kupowac...sie obaczy :-)

reklama
Witam po długim namyśle wybraliśmy takie krzesełko Baby Boo Krzesełko do karmienia firmy ZIBOS (533220807) - Aukcje internetowe Allegro pomarańczowe, mam nadzieje że się sprawdzi:tak:
Mnie się podoba - wygląda stabilnie:tak: A jak się nie sprawdzi, to możesz odsprzedać na Allegro... Moja siostra odsprzedała mnóstwo dziwacznych rzeczy dla dziecka, ktore wcześniej w szale shopoholicznym nakupowała, a mając niezwykły talent marketingowy zdołała większość rzeczy sprzedać za sporo wyżej niz sama płaciła:-D

Do góry