reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus - ja myślalam o kupie spacerówki chicco for me,ale czytałam kiepskie opinie o tym wózku, że rozklekotany itp....na gazecie jest dużo info na jego temat.

reklama
kate ja mam 4 kołowego czyli ma 2 z przodu i 2 z tyłu:tak:wrzucę jakąś fotkę pustego wozka bo z małym to na zamknietym już jest, jak jest w spacerówce:tak:
Liwus widziałam ten wózek w sklepie i mi się podoba ale czy jest dobry to nie wiem:happy:

No i chce kupić blender i teraz doradźcie jaki.....
pozatym nie znam sie na tym kompletnie, czy wszystkie te co podałam mają opcje blendera?? bo chciałabym żeby była opcja szatkowania warzyw itp, a z tych opisów niewiele kumam:zawstydzona/y::confused:
Zelmer Mix Robi 381.61 - opinie i recenzje internautów o towarze
Moulinex DD5001 - opinie i recenzje internautów o towarze
Braun MR 6550 CA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - ten mi sie podoba...
Braun MR 4050 HC - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - i ten..
Braun MR 5550 CA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Braun MR 4050 RHC - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - ten chyba najbardziej ale nie kumam z opisu czy też sieka i miksuje czy tylko miksuje:confused:

Mi siostra przywiozła jakiś Durabrand al;e on ma tylko opcję blenderowania.:confused:
Siostra ma z multipleksu z wymiennymi końcówkami ale jaki model, to nie wiem, zapytam bo bardzo sobie go chwali:tak:

Pabla ja mysle ze nawet tani blender sie sprawdza nie ma sensu duzo kasy wydawac:tak:Moja siostra ma jakis za 70 zl i tez jej sluzy:tak:
Ja znowu bylam w smyku ;-) za 85 zl kupilam malemu 2 pary jeansow ,bluzeczke,kurtke na wiosne i komplet koszula plus spodnie super uwielbiam takie promocje:-)

reklama
Andula zazdroszcze , też uwielbiam takie wyprzedaże, byłam w smyku i kupiłam małemu...... body bo już wszystko przebrane i albo za małe albo dużo za duże. Chciałam kupić kombinezon bo były boskie ale skąd mam wiedzieć jaki Kuba będzie na przyszłą zimę:sorry2:

Do góry