reklama
kate ja mam 4 kołowego czyli ma 2 z przodu i 2 z tyłuwrzucę jakąś fotkę pustego wozka bo z małym to na zamknietym już jest, jak jest w spacerówce
Liwus widziałam ten wózek w sklepie i mi się podoba ale czy jest dobry to nie wiem
Liwus widziałam ten wózek w sklepie i mi się podoba ale czy jest dobry to nie wiem
pabla27
Fanka BB :)
No i chce kupić blender i teraz doradźcie jaki.....
pozatym nie znam sie na tym kompletnie, czy wszystkie te co podałam mają opcje blendera?? bo chciałabym żeby była opcja szatkowania warzyw itp, a z tych opisów niewiele kumam
Zelmer Mix Robi 381.61 - opinie i recenzje internautów o towarze
Moulinex DD5001 - opinie i recenzje internautów o towarze
Braun MR 6550 CA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - ten mi sie podoba...
Braun MR 4050 HC - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - i ten..
Braun MR 5550 CA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Braun MR 4050 RHC - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - ten chyba najbardziej ale nie kumam z opisu czy też sieka i miksuje czy tylko miksuje
pozatym nie znam sie na tym kompletnie, czy wszystkie te co podałam mają opcje blendera?? bo chciałabym żeby była opcja szatkowania warzyw itp, a z tych opisów niewiele kumam
Zelmer Mix Robi 381.61 - opinie i recenzje internautów o towarze
Moulinex DD5001 - opinie i recenzje internautów o towarze
Braun MR 6550 CA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - ten mi sie podoba...
Braun MR 4050 HC - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - i ten..
Braun MR 5550 CA - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Braun MR 4050 RHC - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych - ten chyba najbardziej ale nie kumam z opisu czy też sieka i miksuje czy tylko miksuje
Andula
Fanka BB :)
Pabla ja mysle ze nawet tani blender sie sprawdza nie ma sensu duzo kasy wydawacMoja siostra ma jakis za 70 zl i tez jej sluzy
Ja znowu bylam w smyku ;-) za 85 zl kupilam malemu 2 pary jeansow ,bluzeczke,kurtke na wiosne i komplet koszula plus spodnie super uwielbiam takie promocje:-)
Ja znowu bylam w smyku ;-) za 85 zl kupilam malemu 2 pary jeansow ,bluzeczke,kurtke na wiosne i komplet koszula plus spodnie super uwielbiam takie promocje:-)
reklama
Andula zazdroszcze , też uwielbiam takie wyprzedaże, byłam w smyku i kupiłam małemu...... body bo już wszystko przebrane i albo za małe albo dużo za duże. Chciałam kupić kombinezon bo były boskie ale skąd mam wiedzieć jaki Kuba będzie na przyszłą zimę
Podziel się: